open-edition mu iyi devhook mu iyi arkadaşlar. şu anda versiyonum 1.50. 3.03oe-b yüklemeyi düşünüyorum çünkü çok avantajlı. ama devhook'un en son çıkanı da open-editionun özelliklerini sağlayabiliyomuş diye duydum. sizce hangisi en iyisi??
open edition tabıkı neden dersen bırcere recovery menu var kı bu dırek flasha yazılıyor herhangı bır tehlıke yad bırck rıskınde ulasabılıyorsun ve flashta oldugundan psp ye bır sey olsa bıle acılısta gırebılıyorsun kısaca hayat kurtarır ıkıncısı 3.03 oe oyunların tamamına yakınını calıstırıyor ayrıca open edıtıonı kurup ta devhook calıstırabılırsın
Aslında bu soru bir bakıma yanlış sorulmuş çünkü görende ikisinden birini tercih etmk gerektiğini sanır çünkü OE firmware yede devhook kurulabiliyor, seçim yapmaya gerek yok yani ;)
Arkadaşın sormak istediği ve mantıgı bence şuydu. 1.5 de kalıp hombrewerı kullanıyım devhooklada 3.03 emule edıp oyun oynanayım bu olabılırdı. Flasha mudahale etmek ıstemıyor olabnılır bu secenegı tercıhb eden arkadaşlarda var cunku
quote:
Orjinalden alıntı: nexterkan
Aslında bu soru bir bakıma yanlış sorulmuş çünkü görende ikisinden birini tercih etmk gerektiğini sanır çünkü OE firmware yede devhook kurulabiliyor, seçim yapmaya gerek yok yani ;)
Yok soru mantığı öyle değil çünkü soru böyle başlıyor "open-edition mu iyi devhook mu iyi arkadaşlar."
open edition kur.ps1 oyunları da çalışıo hem onda.homebrow desteğide var diye biliyorum ben.
:) o zaman sacma bır soru olmus
quote:
Yok soru mantığı öyle değil çünkü soru böyle başlıyor "open-edition mu iyi devhook mu iyi arkadaşlar."
Arkadaşın sormak istediği ve mantıgı bence şuydu. 1.5 de kalıp hombrewerı kullanıyım devhooklada 3.03 emule edıp oyun oynanayım bu olabılırdı. Flasha mudahale etmek ıstemıyor olabnılır bu secenegı tercıhb eden arkadaşlarda var cunku
quote:
aslında böyle demek istedim de önemli diil artık 3.03oe-b'ye geçtim..