Şimdi Ara

Open Beta Soruları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben onların yalancısıyım. Bana dedikleri o... :) Dergiden çıkan CD'den kurduk ama olmadı bağlanamadık diye ağlayanlar çoğunluktaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

bende birkac neden aktarayım nagihan aldıgım bilgiler

-Oyunun sitesinde detaylı tatmin edici rehber olmaması
    -Oyunu bilen arkadasların hurra lvl kasıcaz diyerekden yenı baslayanlara yardımcı olmaması
    -Drop ratenın kesınlıkle cok kotu olması oyuna yenı baslayan arkadaslar bu ne ya hıcmı item dusmey nasıl iştirdiyerekden bırakan cok oldu sistemı anlattım ama coguna dogal olarak sacma geldi
    - returnee weponlar tekrar soluyorum oyuna yenı baslayanların 40dan sonra canını sıkacak paldur koldur oyunu lvl sıstemlı sandıkları ıcın sadece :)
    - biraz drop lütfen ilkzamanlarındakı gibi

-Oyunun rehberi gayet tatmin edici sadece bazı yerlerde expansion pack için hazırlanan yerlerden geri dönüşte sorunlar var.
    -Oyunu bilen hurra level kasıcaz diyerek yeni başlayanlara yardımcı olmayan kim bilmiyorum ama ilk 4 e giren 3 kişi ben ve arkadaşlarım ve her yardım isteyene yardım ettik.Bana yardım etmedi diyen varsa çıksın.Gerektiğinde 1 saat boyunca 35 questini anlattım yine bulamayanlara questin mobuna en yakın olan arkadaşıma göstermesini rica ettim.
    -Drop rate kötüydü ama 50 m ve 20 m lik yardımlar sayesinde pek de sorun teşkil etmedi.O yardımlar sayesinde belki drop çok uğraşarak yapacağımız-satın alacağımız itemları yaptık-satın aldık.
     Open Beta Soruları
    -Returnee weaponlarla kasmamıza rağmen benim melee ve shield pt gm di.Striker olan arkadaşların da 49 levelda launcher pt gmlendi ama 50 level launcherı 54 pt istediğinden o da sorun yaratmadı.Ama biz 45 e kadar solo kastık o yüzden ilerleyen zamanlarda bir rehber hazılayıp hangi class a hangi pt gerekli nasıl kasılması lazım gibisinden bir rehber yazmayı da düşünmüyor değilim.
    -Son olarak drop hakkında aldığım bilgilere göre 3x veya 5x olma ihtimali varmış yani drop ile ilgili bir sorun da çıkmayacaktır ileride.

Ayrıca çeviri hataları ve buglardan oyundan soğuyan arkadaşların da zaten closed betada bir işleri yoktur sonuçta bugları ve çeviri hatalarını düzeltmek için açılan bir server.Eski deneyimli oyuncular tarafından ezilen yeni başlayanlara gelince bilgisi dahilinde olmayan konularda yorum yapıp da millete yanlış bilgi veren ister yeni oyuncu olsun ister eski oyuncu olsun ezilecektir.

• - 35 Level'lik kaç char kastınız? Bilgi verme ile ezmenin ezilmenin ne alakası var? Saçma sapan bir yorum yapmışsın. Benim kasteddiğim o değildi. Diğer ırklardakiler item ve para yüzünden oyunu bırakırken ferdi archon armor sizlerde full setlerle geziyordunuz. Buda oyunu çok iyi bildiğinizden değil boş vaktiniz çok olduğundan habire beraber 35 levele kadar char kasıp birbirinizi referans gösterip char başına 20+20+50M para aldığınızdan ki günlük 90M para eder, bu kıtlıkla kim 90M para kasabilmiş acaba tek char ile?
    - Çeviri hatalarına gelince, bize vaad edilen Türkçeleştirme bu şekilde değildi. Çok daha düzgün ve oyunu bilen kişiler tarafından yapılacağı söylenip bizi umutlandırmışlar ve closed beta'da da bunu görmemizi sağlayacaklardı. Ancak verilen vaadlerin boş çıkması elbette bu beklentiler ile oyuna başlayanları soğutacaktır.
    - Oyunun ödüllerini alacaz diye milleti exp partylerinize almadınız? (Bizzat ben defalarca mesaj attım, VC ve Elandaki partylerinize almadınız) İlk hafta kendi arkadaşlarınız yüksek level olduğundan Race Leader olup ferdi kasamasın diye wanted yaptırdınız, ks yaptınız...
    - Çoğu oyuncu shop itemlerin gold ile alındığını bile bilmiyordu. Çoğuda bu yüzden onlardan yararlanamadı.
    - Kastığınız adamlar son gün exp rate arttığı zamandı...

Kendinizi kandırmayın bu yüzden...

• Dil seçenekleri arasında ingilizce olacak mı? Ben eski stil devam ederim eğer olursa

Görünüşe göre CB baya tartışmalı geçmiş... Neyse OBde olmasın yeter :D Ayrıca ödülü kafaya takmayın hak eden kazansınSonuçta bende ödül istiyordum ama kasmaya harcayacak vaktim olmadığı için görünüşe göre tek şansım hikaye olayı :D Elinizde bir şans varsa kullanın ama kullanırken başkalarını engellemeyin
  • Ben zaten Cash için 46'ya kasacaktım ama bu sebeplerden dolayı kasmam uzun sürdü. Allahtan ferdi geldi yardım etti defalarca (Wantedken tanklık yaptı bana abalarda), beni ben 35 levelken supporter yaptı, 30 Level ve 35 Level eventleri tek neler yapmam gerektiğine kadar anlattı. Diğer arkadaşlar 30 ol beni referans göster ikimizde 20M alalım diyip işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Bende emek verip yardım eden adamı referans yaptım. Halada adamı kötülüyorlar... Kendim görmesem inanacam yani bu yazdıklarına... Bakalım open betada kim daha fazla mürid toplayacak.

Not: Ferdi'nin kankasıyım sanılmasın. Hatta officalde onunla en çok PvP yapanlardanım, ancak adam bu closed betadaki tartışmalar konusunda yerden göğe kadar haklı. Zaten Mercenery Char nasıl Striker'a KS yapar? Bari atarken mantıklı atın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 20 Ekim 2010; 17:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Ben zaten Cash için 46'ya kasacaktım ama bu sebeplerden dolayı kasmam uzun sürdü. Allahtan ferdi geldi yardım etti defalarca (Wantedken tanklık yaptı bana abalarda), beni ben 35 levelken supporter yaptı, 30 Level ve 35 Level eventleri tek neler yapmam gerektiğine kadar anlattı. Diğer arkadaşlar 30 ol beni referans göster ikimizde 20M alalım diyip işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Bende emek verip yardım eden adamı referans yaptım. Halada adamı kötülüyorlar... Kendim görmesem inanacam yani bu yazdıklarına... Bakalım open betada kim daha fazla mürid toplayacak.

Not: Ferdi'nin kankasıyım sanılmasın. Hatta officalde onunla en çok PvP yapanlardanım, ancak adam bu closed betadaki tartışmalar konusunda yerden göğe kadar haklı. Zaten Mercenery Char nasıl Striker'a KS yapar? Bari atarken mantıklı atın...

Adam alıyor axe ı belkiyor bekliyor bash i patlatıyor.

• quote:

- 35 Level'lik kaç char kastınız? Bilgi verme ile ezmenin ezilmenin ne alakası var? Saçma sapan bir yorum yapmışsın. Benim kasteddiğim o değildi. Diğer ırklardakiler item ve para yüzünden oyunu bırakırken ferdi archon armor sizlerde full setlerle geziyordunuz. Buda oyunu çok iyi bildiğinizden değil boş vaktiniz çok olduğundan habire beraber 35 levele kadar char kasıp birbirinizi referans gösterip char başına 20+20+50M para aldığınızdan ki günlük 90M para eder, bu kıtlıkla kim 90M para kasabilmiş acaba tek char ile?
    - Çeviri hatalarına gelince, bize vaad edilen Türkçeleştirme bu şekilde değildi. Çok daha düzgün ve oyunu bilen kişiler tarafından yapılacağı söylenip bizi umutlandırmışlar ve closed beta'da da bunu görmemizi sağlayacaklardı. Ancak verilen vaadlerin boş çıkması elbette bu beklentiler ile oyuna başlayanları soğutacaktır.
    - Oyunun ödüllerini alacaz diye milleti exp partylerinize almadınız? (Bizzat ben defalarca mesaj attım, VC ve Elandaki partylerinize almadınız) İlk hafta kendi arkadaşlarınız yüksek level olduğundan Race Leader olup ferdi kasamasın diye wanted yaptırdınız, ks yaptınız...
    - Çoğu oyuncu shop itemlerin gold ile alındığını bile bilmiyordu. Çoğuda bu yüzden onlardan yararlanamadı.

-Drop rate çok olsaydı 50 m kaç saatte kasacaktın çok merak ediyorum hiç zaman harcamayacak mıydın ?Biz bir-bir buçuk saatte 35 e kasıp 50 m aldık sürekli drop rate den şikayet ediyorsun 1 saatte nasıl 50 m farmlayacaksın ? Saçmalayan ben değilim sensin herşeye bir bahanen var bu yıllardır böyle.
    -Çeviri hatalarına gelince çeviri hatalarından önce çözülecek bir çok problem varken bir çeviri hatasıdır tutturmuş gidiyorsun.Closed betada tespit edilip düzeltilecek ne bekliyorsun ki anında düzeltmelerini mi ?Çeviri hatasından önce fly hack var oyunda onun düzeltilmesi gerekiyor.
    -Exp partylerine almamışız Garyosavan hazretlerini...Guild kurduk 5-6 kişi kasmayı bekliyor party full Wade in ricası ile boss party yaparken partiye aldık.Boss partye aldık diye o kasmayı bekleyenlerden birini atıp seni almamızı mı bekliyorsun ?Seni o level kasmayı bekleyen oyunculardan ayıran ne ?
    -Ferdi ile benim bir ilgim yok ne ks yaptım ne wanted yaptım.Bana pm atan tüm oyunculara yardım etmeye çalıştım ettim de 1 kişi çıkıp aksini iddaa etsin edebiliyorsa.
    -Referans olayına gelince pm attın bende insanca muhabbet arasında sordum anlattım ne yapacağını da ama bir anda offline oldun.Yapıp yapmamak senin elindeydi yapmadın çok da önemli birşey değil 20 m bizim için önemli bir mebla değildi ama sen 30 level olduğunu söyleyince işine yarar diye düşünmüştüm.
    -Kastığımız adamlar son gün exp rate arttığı zamanlardı çünkü diğer zamanlarda 42 ye kadar solo kasıp vc ye geçtik vc de nasıl kasmamızı bekliyorsun -40 adamları ?35 e karakteri bir buçuk saat gibi bir sürede kasamıyorsan zaten bu oyunu oynamanın bir mantığı yok.

Özetle ne kendimi ne de kimseyi kandırdığım yok bir kişi çıkıp da bana şöyle kötülük yaptın diyemez.

• quote:

- 35 Level'lik kaç char kastınız? Bilgi verme ile ezmenin ezilmenin ne alakası var? Saçma sapan bir yorum yapmışsın. Benim kasteddiğim o değildi. Diğer ırklardakiler item ve para yüzünden oyunu bırakırken ferdi archon armor sizlerde full setlerle geziyordunuz. Buda oyunu çok iyi bildiğinizden değil boş vaktiniz çok olduğundan habire beraber 35 levele kadar char kasıp birbirinizi referans gösterip char başına 20+20+50M para aldığınızdan ki günlük 90M para eder, bu kıtlıkla kim 90M para kasabilmiş acaba tek char ile?

garyoya her zaman katılmışımdır arkasındayım @obde garyoyu bellato olarak görmek isteriz, en azından oyun bell vs acc olur

-düz lisede olup devamsızlık yaptınız, işiniz güçünüz yok.
    -Google translate kullanmıslar:D
    -Yaptıklarınız tartısılmaz bile, eziklik duygusu, böbürlenmek fayda etmiyor
    -Ben 3 gün kala fark ettim
    -Exp rate artmasaydı b** ilk 3 sizde olurdu

• @magmetasour
    Seninde bişey sanmıştım ama nasıl kastığını cb de öğrenmiş olduk.
  • speedmonster yazdıklarım direk sana. Yaw BerbatZZ yanınızda afk kasarken bende oradaydım.

Open Beta Soruları

İşinize gelince garyo hazretlerini boss partylere çağarmayı bildiniz ama. EXP party kasmayı önerişimde yazıyor. Party için bekleyen elemanlar varmışda bilmem ne... Neden o zaman boş olduğu halde kasmadınız?... Yaw bırak çocuk mu kandırıyorsunuz?

Open Beta Soruları

Map Scaner bug, zaman zaman kullanırken bu şekilde takılıyor. Haritada party üyelerini dahi göremiyoruz.

Open Beta Soruları

Ezmekten kastım buydu, eleman kendine alınmış. Sıradan 40+ Cora'ya karşı 3 Archon + 45+ Accretia düşüyordu oyunda. Diğer ırklar drop rateden ve dediğim sebeplerden dolayı kasamadılar.

Open Beta Soruları

Son gün 45 olana kadar kastığım adam. Sonradan bu arkadaşı 45 yapmaya çalışırken Tumbo geldi yardım etti sağolsun...

Open Beta Soruları

Aday ve aktif olmadığım halde üst üste Archon olmamın sebebi belli daha çamur atmaya gerek yok. Yıllarca Bellato oynamış adam yıllarca Accretia oynayanların arasında istemediği halde Archon seçiliyorsa bunun bir sebebi vardır... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 20 Ekim 2010; 19:08:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

quote:

Ben zaten Cash için 46'ya kasacaktım ama bu sebeplerden dolayı kasmam uzun sürdü. Allahtan ferdi geldi yardım etti defalarca (Wantedken tanklık yaptı bana abalarda), beni ben 35 levelken supporter yaptı, 30 Level ve 35 Level eventleri tek neler yapmam gerektiğine kadar anlattı. Diğer arkadaşlar 30 ol beni referans göster ikimizde 20M alalım diyip işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Bende emek verip yardım eden adamı referans yaptım. Halada adamı kötülüyorlar... Kendim görmesem inanacam yani bu yazdıklarına... Bakalım open betada kim daha fazla mürid toplayacak.

Adam alıyor axe ı belkiyor bekliyor bash i patlatıyor.

Hah bak ne güzel söyledin. Siz hepiniz striker değil miydiniz? Neden adamı almadınız partylerinize? Geldi onca strikerın içinde saatlerce KS yaptı demek, vah vah, hiçbiriniz chaos pot alıp kesemediniz mi? Bende bile level 35 olduğum halde chaos pot vardı. Bide niye sadece size? Onca adama KS yapan insan niye gidip wanted hali ile ezik karakterlere partyde olmadığı halde tanklık yaptı? Siz Wanted olmadığınız halde boss party'de beraber olduğunuz adama yardım etmediniz? Görünen köy kılavuz istemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 20 Ekim 2010; 19:12:31 >

• En başta biz ferdi ile ne güzel oynuyorduk party yapıyorduk sonra event çıktı ferdi hırs yaptı hepiizi sattı ve sonra ben solo 43 oldum ferdi 41 leveldi 43 olduğumu görünce deelirdi ks yaptı 2-3 aba çekti üstüme...
  • quote:

En başta biz ferdi ile ne güzel oynuyorduk party yapıyorduk sonra event çıktı ferdi hırs yaptı hepiizi sattı ve sonra ben solo 43 oldum ferdi 41 leveldi 43 olduğumu görünce deelirdi ks yaptı 2-3 aba çekti üstüme...

Bana öyle de o zaman. Ferdi hesap ettiki damage veremediği için strikerlar ondan önce 50 olacak, kasmayın veya geç kalın diye size exp kaybettirmek için abaları üzerinize çekti. O zaman mantıklı olur.
  • Hala aynı tas aynı hamam.BerbatZZ yanımızda afk kasıyordu çünkü adama söz verdik kastık.
    -Boss partye biz çağırmadık Wade'in ısrarları ile girdin partye sonra ben liderliği devralınca seni atıp yerine Reina ve 216 yı aldım guildden.
    -Map scanner bug daha önce de olan bir bug ve sürekli olmuyor.Daha önce Letornda oynarken bildirdim düzeltme yapılmadı.
    -JadedFui denen adam forumdan Mascher0 .Fly hack kullanarak 49 level oldu.Treth kendisi de takip edeceğini söyledi hatta.
    -Maqmetasour a gelince ; utanmazlığın bu kadarı adamı 2 kere fly hackten banlattım screenshotlar duruyor yalvarmaları duruyor hala.Eğer Treth birşey demezse buraya da koyarım o screenshotları...Morg ve TheMadMan.
    -Yilan nickli kullanıcı ile oyunun başından beri muhabbetimiz var isteseydi onu da 46 yapardık ama guildden çıkıp girmedi 1 hafta kadar son gün girdiğinde kastık Emrenin elektrikleri gidene kadar.
    -Yıllarca bellato oynamış adam yıllarca accretia oynamış adamların arasında istemediği halde archon seçiliyorsa diyerek bir hayli güldürdün beni.ferdi2 nin bizden birini archon seçmeyeceği belli birşey ayrıca oradaki Quasar nickli karakter de benim

quote:

aryoya her zaman katılmışımdır arkasındayım @obde garyoyu bellato olarak görmek isteriz, en azından oyun bell vs acc olur

-düz lisede olup devamsızlık yaptınız, işiniz güçünüz yok.
    -Google translate kullanmıslar:D
    -Yaptıklarınız tartısılmaz bile, eziklik duygusu, böbürlenmek fayda etmiyor
    -Ben 3 gün kala fark ettim
    -Exp rate artmasaydı b** ilk 3 sizde olurdu

-Düz lisede olup devamsızlık yapmışız güldürdün liseli sen ertesi gün erken yatmak için belirli bir saate kadar fly hack yapıp yattıktan sonra biz sabahlara kadar kasıyorduk.
    -Artık bu kadar saçmalama da yeter adamlar bir iş yapmışlar tamam bildirdik düzeltilecek ama bu yüzsüzlük ile hala bu oyunu nasıl oynuyorsun bilmiyorum.
    -Yaptığım bir kötü şeyi say seni banlatmak dışında ?
    -3 gün kala mı fark ettin yoksa nasıl olsa hack ile 1 günde 50 olurum diye mi düşündün ?
    -Exp rate artmasaydı da ilk 4 teydik her zaman.Exp rate arttığı gün levelim 47 ydi diğer ırklarda 45 i hakkıyla geçen düzgün karakter yokken (senin gibi lamerler haricinde)

Artık Garyosavana cevap vermiyeceğim bu son cevabım çünkü 3 yıldır forumdan gördüğüm kadarı ile bir meseleyi 30 kere konuşmaktan zevk alıyor.Maqmetosour denen lamerle zaten bir işim yok banlatmak dışında

Özetle;
    Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

• Dikkatli bakarsanız orda m3chladon nick li kullanılmayan bir Consul var :D
  • Benim iznim olmadan makinisitiye giren sendin, Escladenin uşağı
    Eminimki masch3r0yada girmissindir.

ve masch3r0 hic kasmadı hep ben kastım, 3 yap o banlisti

sonuç olarak; open betada görcez

edit: bana lamer diyene bakın ;

http://img829.imageshack.us/gal.php?g=wade1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maqmetasour -- 21 Ekim 2010; 19:17:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maqmetasour

Benim iznim olmadan makinisitiye giren sendin, Escladenin uşağı

Wade=Extreme
    Wave=Speed
    Dostum sen wave ile wadeyi karştırdın anlaşılan git biraz uyu sen.
    Ayrıca Burak'ta hack yapmaz bir sene önce merakından sordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 21 Ekim 2010; 19:30:35 >

• quote:

quote:

Benim iznim olmadan makinisitiye giren sendin, Escladenin uşağı

Wade=Extreme
    Wave=Speed
    Dostum sen wave ile wadeyi karştırdın anlaşılan git biraz uyu sen.
    Ayrıca Burak'ta hack yapmaz bir sene önce merakından sordu.

İlk önce nickime bak ondan sonra yaz ne yazacaksan.Üstüruplu iftira at bari.Esclade'e söyledim karakteri satın alacaktım ama senin nasıl bir lamer olduğunu öğrenince,nasıl dolaplar çevirdiğini öğrenince vazgeçtim.Eğer düzgün bir adam olsaydın 300 liraya kadar verecektim.Masch3ro nun zaten ne olduğu belli birşey demiyorum.Ayrıca hackten başka level kasamayan biri olarak çok kendinden emin konuşuyorsun ama ob da ensendeyim en ufak bir hackinde yine karakterine veda edersin.Closed betada olduğu için Treth insaflı çıkıp 3 gün ban attı ama artık cb bitti bir dahaki hatanda sınırsız ban yiyeceksin

• quote:

Ben sana lamer demedim. Yanlış kişi ile ilgili resimleri koymuşsun galiba. Benim merakımdan dolayı hack öğrendiğimi ben herkese söylerim. Burda banamı gönderme yaptın başkasınamı yaptın anlamadım.

Ama iyiki araştırdım az çok birşeyler öğrendim. Closed betada hack yapmayı başardığımda bunu hemen GM lere haber verdim ve bu açığı kapatmak için çalışma yaptılar. Önemli olan bilgiyi ne amaçla kullandığımız. GM ler seni fly hack ile kasarken 2 kere yakalamış. Ben ise onlara bunun nasıl yapıldığını öğretip kapatmaları için önerilerde bulundum.

Open Beta Soruları

Umarım sende benim gibi düşünürsün doğru olanı yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wade

quote:

Ben sana lamer demedim. Yanlış kişi ile ilgili resimleri koymuşsun galiba. Benim merakımdan dolayı hack öğrendiğimi ben herkese söylerim. Burda banamı gönderme yaptın başkasınamı yaptın anlamadım.

Ama iyiki araştırdım az çok birşeyler öğrendim. Closed betada hack yapmayı başardığımda bunu hemen GM lere haber verdim ve bu açığı kapatmak için çalışma yaptılar. Önemli olan bilgiyi ne amaçla kullandığımız. GM ler seni fly hack ile kasarken 2 kere yakalamış. Ben ise onlara bunun nasıl yapıldığını öğretip kapatmaları için önerilerde bulundum.

Open Beta Soruları

Umarım sende benim gibi düşünürsün doğru olanı yaparsın.

Nicke sesli güldüm KaraBey Fireguardın bypass edilmesi her türlü hackin önünü açıyor onun fixlenmesi lazım..Yoksa bizim 2 hafta uğraşarak kastığımız leveli maqmetosour gibi adamlar 1 günde kasar.Obda da inşallah gmler sürekli takip eder ilk 10 u da eventta bari kullanamazlar hack.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.