Şimdi Ara

opelci arkadaşlar lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ender_bulunacak_bir_astraWQQaXQQ5580529WQQpXQQdisplayitem

ilanda ki aracı almak istiyorum fakat yakıt ve otomatik olması sizce dez avantaj mı fiyat uygun mu

• otomatik araba zevk vermez motoru da daha fazla yorar..
    bizde 99 vectra var full + full 2500 ytl daha para koy onu al eğer ilgilenirsen özelden msn verirsen resimleri araç detaylarını yakıt tüketimi bilgilerini veririm bundaki özelliklerin 5 katı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vct2000 -- 18 Ocak 2008; 18:07:02 >
  • ne turbosu ne buzda kaymayı önleyici sistemi saçmalamış heralde abs var demek istemiş. sor bakalım turbo yu ne marka taktırmış kaça mal etmiş kaç barda çalışıyormuş
  • vectra lardaki traction controlla karıştırmış heralde ama bu kasa da hatta astraların hiç birinde öyle bi özellik yok diye biliyorum 2004 astra da bile yoktu..
    turbo dediği şey de turbo değil otomatik opellerde vitesin üzerinde s yazan bi düğme var basınca devir yükselyor gazı köklesende üst vitese geçmiyor devir arttırıyor yani aynı düzdeki vites düşme gibi bişey onu turbo sanmış otomaotik opeli olanlar hep öyle der turbo var diye ama otomatik ölü ölü gittiği için motor onu alt vitese alıp bi süre yüksek devirde götürünce turbo var sanyorlar
    forever düz vitess

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vct2000 -- 18 Ocak 2008; 18:25:07 >

• traction control espnin bir parçası olduğu için astra hler de easytroniclerde ve ids plus pakete sahip modellerde var. hatta benim corsamda bile var artık ele düştü esp:)
    quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

vectra lardaki traction controlla karıştırmış heralde ama bu kasa da hatta astraların hiç birinde öyle bi özellik yok diye biliyorum 2004 astra da bile yoktu..
    turbo dediği şey de turbo değil otomatik opellerde vitesin üzerinde s yazan bi düğme var basınca devir yükselyor gazı köklesende üst vitese geçmiyor devir arttırıyor yani aynı düzdeki vites düşme gibi bişey onu turbo sanmış otomaotik opeli olanlar hep öyle der turbo var diye ama otomatik ölü ölü gittiği için motor onu alt vitese alıp bi süre yüksek devirde götürünce turbo var sanyorlar
    forever düz vitess

• quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

traction control espnin bir parçası olduğu için astra hler de easytroniclerde ve ids plus pakete sahip modellerde var. hatta benim corsamda bile var artık ele düştü esp:)
    quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

vectra lardaki traction controlla karıştırmış heralde ama bu kasa da hatta astraların hiç birinde öyle bi özellik yok diye biliyorum 2004 astra da bile yoktu..
    forever düz vitess

doğrudur....... benim dediğim 2004 astra g njoy da yoktu yenileri bilmiyorum ama bu ilandaki arabada bu sistemin olacağını sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vct2000 -- 18 Ocak 2008; 23:00:55 >

• yok olmadığı kesin astra g lerde sadece coupelerde geldi trye esp bu amcamız belki abs yi kastetmek istemiştir. :)
  • ya esas ben bu adamın psikolojini merak ediyorum şanzımanın spor modunu turbo sanmak komik olsa gerek. birde millete anlatıyorsa bak turboya aldım falan diye çok komik oluyordur.
  • quote:

ya esas ben bu adamın psikolojini merak ediyorum şanzımanın spor modunu turbo sanmak komik olsa gerek. birde millete anlatıyorsa bak turboya aldım falan diye çok komik oluyordur.

kesin öyle sanıyor.
  • ya bu arada arkadaşın sorusunu es geçmişim. öncelikle fiyatı uygun diyemem çünkü düzlerinin (abs olanlarının) fiyatları bile bu civarlarda değil.
    ve otomatiklerinin satışları zor olduğundan daha ucuzada alınabilir.bence bu arabanın değeri 11500 ü geçmemeli.zira abs de yok.
    yakıt olayı biraz tuzludur şehir içi 350 civarı yakar ancak lpg varmış lpg ile ne yakar o konuda bir şey diyemem.
    araç son derece sağlam bir araçtır.
    ama bakımlarının yapılıp yapılmadığını kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 19 Ocak 2008; 23:22:19 >
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

TECRÜBELERİNİZ BENİ MUTLU ETTİ BENDE BİRAZ SOĞUK BAKIYORDUM ZATEN TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

ya esas ben bu adamın psikolojini merak ediyorum şanzımanın spor modunu turbo sanmak komik olsa gerek. birde millete anlatıyorsa bak turboya aldım falan diye çok komik oluyordur.

emin ol çok var bunu turbo sanan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.