Şimdi Ara

opel vectra A silindir kapak conta sorunu ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar.1993 model opel vectra 1.8 GL arabam var.2 ay önce hararet yaptırdım arabama ve motora baktığımda yağla su karışmıştı.daha sonra tamirciye götürdüm arıza ile birlikte triger kayışını devirdaim pombasını,yağ filtresini,yağını,tıpalarını,boruların %80nini değiştirtdim bana çekilen fiyat 380 ytl idi.artı üst kapak contasını filan değiştirdiğini söyledi tamirci arkadaş.

aradan 2-3 hafta geçti su koyayım dedim baktım yine yağ var tamircime götürdüğümde 3-4 kere daha temizlenmesi gerektiğini söyledi bana tamam dedim temizle en son 2hafta önce temizlettirdim.ve dün suyunu koyayım derken içinde yağ olduğunu gördüm ve bugün tekrar götürdüğümde bana dediği bi yerde sızıntı var silindir kapak contası olabilir dedi ee dedim nasıl yani ,, motor yarım açılabiliriz dedi.

sorularıma gelince bu sorunu bana birisi ayrıntılı olarak anlatabilirmi??? ayrıca diyelim ki silindir kapak contası sorunlu olsun nekadar maliyet çıkar bana ???.(zaten 380 ytl daha önceden bu arıza nedeniyle verdim.)tamircinin bana dediği üst kapak contasını yaptık umarım altta bişey yoktur dedi...ayrıca yine bu sorun tekrarlarmı tamir edildikten sonra??? ve hep kafamda olan 380 ytl verdim ve hala sorunum çözülmedi bu tamirci arkadaş yamukmu yapıyor yoksa doğru olan bumudur.lütfen acil olarak yardım ederseniz ve bilgilendirirseniz çok çok sevinirim.şimdiden Allah razı olsun bilgileriniz için.teşekkürler.

• silindir kapak contası değişirken kapağın taşlanması gerekir eğer bu işlemi yapmadan direk conta değişti ise malesef sonradan böyle sorunlar çıkabilir. ustanızla görüşün silindir kapağını kapakçıya götürüp taşlama işlemi yaptırmış mı ..
  • GÜZEL KARDEŞİM AYNI PROBLEMİ BENDE YAŞADIM İŞ KAPAK USTASINDA BİTİYOR VERDİĞİN ÜCRET NORMAL YANLIZ KAPAKLA İLGİ SORUN YAĞ KANALLARINDA OLUYOR ADAMLAR KAPAĞI KONTROL EDİYOR SAĞLAM LAKİN SIKTIKTAN SONRA YAĞ KAÇIRIYOR KILCAL ÇATLAKLAR YÜZÜNDEN EĞER SORUNDAN KURTULMAK İSTİYORSAN BİZ BİR USTA BULDUK ONA YAPTIRDIK KURTULDUK SANADA ÖNCÜ OLURUZ YOK BENİM USTAM VAR DERSEN SANA TAVSİYEM BİR TANE ALT BLOK BULSUNLAR KAPAĞI SIKIP HAVA VEREREK KONTROL ETSİNLER ANCA OZAMAN GÖREBİLİRLER PROBLEMİ YOK YAPAMAYIZ DERLERSE YAZ KARDEŞİNE alidede_ozdemir@hotmail.com
  • arkadaşım sen ustanı değiştir bence bende opel vectra 1.8 gl kullanıyorum o tür araçlar her ustaya götürülmez anlayan birini bulup yaptıracaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw e46 4 silindir sorunu
    geçen yıl açıldı
    clio 3 silecek arızası...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.