Şimdi Ara

Opel neden geriledi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
9.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Bu arabayi bana verseler en buyuk opel fanatigi olurum.

sorun çıkarır bulaşma bence.

Opel sonucta.

utku gel sana 33 yıllık bir ohc motorlu opel göstereceğim şuan mareadan daha az yakmazsa daha hızlı gitmezse araba senin opel işte

Ne zaman geleyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu araç bizden

buda hayalim

maksat konu renklensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

Bugun bursa neskardaydim
    Astra ve insigniayi iyice ve tekrardan inceledim

Astra
    Acikcasi golften kotusun
    Ama donanimin iyi ona laf yok
    1.4 turbo cosmo duz vites 57 bin
    Araba baya dolu
    Led afl far spor yari deri koltuklar vs vs
    Ama bazi yerlerde malzeme kalitesi eksik
    Golften sonra alincak araba olmus yani

İnsignia
    Tek kelimeyle hastasiyim
    2.0 turbo cosmo 220 hp opc paket bir yavru vardi hani derler ya ful arti ful bir araba
    Yemisim a4 u a5 i afedersin
    Ama fiyatta 130 bin lira tabi
    160 ps dizel cosmo ise 115 bin
    Millet ayni fiyat oldugu icin audi aliyor dedi kadin
    Valla ne diyim bence insignia bu sinifta acik ara onde hem tasarim hem ic mekan hemde diger konularda

Şiir gibi olmuş çok hoşuma gitti yazı.

• bende f kasa var şuan 94 model 1.6 si gl herşeyinden çok memnunum gidişi duruşu hızlanışı felan.

yeni j kasa 1.4 astraların eline hiç birisi su dökemez.

opelin dizel motorunu başkasından alması neyi ifade eder ? aldıkları adam fiat bugün gerçekten saglam ve kendini kanıtlamış motor üreten bir firma.

chevrolet aveo dada aynı 1.3 motor kullanılıyor kimsenin sesi çıkmıyor.

opel mercedesin yavrusududur. en azından adamlar her tasarımda araçlarına bir özgünlük katıyorlar vw gibi her sene farı uzatıp golf bilmem kaç diye piyasaya sürmüyorlar.

bırakın palavraları astra olsun insignia olsun on numara araçlar.

• bizimde çorbada tuzumuz olsun

OPEL'in tasarım harikası ASTRA GTC

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?

şu araca bmw amblemi koy 150 bin tl den başlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Bu arabayi bana verseler en buyuk opel fanatigi olurum.

sorun çıkarır bulaşma bence.

Opel sonucta.

utku gel sana 33 yıllık bir ohc motorlu opel göstereceğim şuan mareadan daha az yakmazsa daha hızlı gitmezse araba senin opel işte

Ne zaman geleyim?

Ne zaman müsaitsin özelden ulaş randevulaşalım araba duruyor sağlıklı sıhatli çalışır yürü vaziyette

• astra 1.6 115 hp otomatik cosmo al tüple bin var mı bundan güzel c sınıfı arac? batmaz opel tasarımcıları yeter
  • OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

• opel'in gerilediği konusuna bende katılıyorum..

misal ben eğer opel'in daha düzgün motor seçenekleri olsaydı şuan opel müşterisi olmuş olucaktım:d

yeni motorların geliceği söyleniyor ama sadece forumda söyleniyor hangi bayiye sorsam yeni motorların insignia ve astrada olmayacağı zafirada gelicek ama diğer modellerde olmaz olur ama kim bilir ne zaman gelir kaç yıldır bi opel alamadık gitti:d

şuan en alınası aracı 1.4 140 hp motorlu astralar ama yakıt beni fena korkutuyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

USA da kalite lüks zenginlik nedir diye sorarsan cadillac derler sonuç;

Opel neden geriledi?
    ra

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

opel'in gerilediği konusuna bende katılıyorum..

misal ben eğer opel'in daha düzgün motor seçenekleri olsaydı şuan opel müşterisi olmuş olucaktım:d

yeni motorların geliceği söyleniyor ama sadece forumda söyleniyor hangi bayiye sorsam yeni motorların insignia ve astrada olmayacağı zafirada gelicek ama diğer modellerde olmaz olur ama kim bilir ne zaman gelir kaç yıldır bi opel alamadık gitti:d

şuan en alınası aracı 1.4 140 hp motorlu astralar ama yakıt beni fena korkutuyo...

vw'in bütün araçlarında adam akıllı motor seçenekleri yok yani vw düşüşte diyebilir miyiz?
  • quote:

bizimde çorbada tuzumuz olsun

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?

bmw ye opel amblemi koyarsak ne olur? ucuzlar mı? yoksa yine aynı fiyat mı olur?

• ON NUMARA TASARIM
    ON NUMARA DONANIM

Ama beygirleri sütçü beygiri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

quote:

bizimde çorbada tuzumuz olsun

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?

bmw ye opel amblemi koyarsak ne olur? ucuzlar mı? yoksa yine aynı fiyat mı olur?

marka imajından dolayı artmayacagına göre azalır.

• quote:

quote:

OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?
    ra

bir şey farkettim. cadillac'ın farını ön ızgarısını elinizle kapatın geri kalan insignia ile tıpatıp aynı?

• quote:

quote:

vw'in bütün araçlarında adam akıllı motor seçenekleri yok yani vw düşüşte diyebilir miyiz?

kesinlikle tartışmaya girmek istemem ama ortada bariz bir gerçek var bu motor seçenekleri opel için yada şöyle söyliyim tr deki vergis ve yakıt durumu için kesinlikle yetersiz..

vw de motorlar yetersiz diyorsunuz ama 1.4 tsı 122,140 golf motorlarıyla 1.4 140 astra mtorlarını kıyaslarsak yakıt ve performans açıcısından vw öne geçiyor aynı şekilde 1.6 tdı evet eskide kalan bir motor ama polo,golf için gayet yeterli ve tasarruflu peki astra?

sonuç olarak müşteriyi kim kaybediyorsa düşültedir bu sadece ben bile olsam düşüş düşüştür:D

düzgün bir motoru olsa hiç düşünmeden yarın gidip alacağım tek araç astra ama yok.
    -1 müşteri kaybı yani..

• Koymayın şu GTC'leri Insignia'ları akşam akşam ağzımız sulanıyor.
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle tartışmaya girmek istemem ama ortada bariz bir gerçek var bu motor seçenekleri opel için yada şöyle söyliyim tr deki vergis ve yakıt durumu için kesinlikle yetersiz..

vw de motorlar yetersiz diyorsunuz ama 1.4 tsı 122,140 golf motorlarıyla 1.4 140 astra mtorlarını kıyaslarsak yakıt ve performans açıcısından vw öne geçiyor aynı şekilde 1.6 tdı evet eskide kalan bir motor ama polo,golf için gayet yeterli ve tasarruflu peki astra?

sonuç olarak müşteriyi kim kaybediyorsa düşültedir bu sadece ben bile olsam düşüş düşüştür:D

düzgün bir motoru olsa hiç düşünmeden yarın gidip alacağım tek araç astra ama yok.
    -1 müşteri kaybı yani..

haklısınız aslında opelin 1.6 dizel motora acil ihtiyacı var. 1.3 multijet motor ne kadar tatmin etsede kullanıcıları, dışarıdan hiç gitmez gibi bir hissiyat veriyor. insignia nın dizeli 2.0 da vergiye takılıyor. zaten opel 1.6 dizel üzerine çalışıyor ve en kısa zamanda gelecek tahminime göre.

yazık oluyor böyle sanatsal tasarımlı araçlara.. benzinli motorlar iyide dizelde 1.6 lazım. corsayada, astrayada, insigniaya da..

1.6 dizel geldiği an opel satışları 2ye katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 24 Şubat 2013; 0:03:25 >

• quote:

quote:

quote:

OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?
    ra

bir şey farkettim. cadillac'ın farını ön ızgarısını elinizle kapatın geri kalan insignia ile tıpatıp aynı?

Ve opel bunu hep yapıyor bkz; cadillac catera

• quote:

quote:

quote:

quote:

OPEL INSIGNIA

KUSURSUZ İŞÇİLİK

Opel neden geriledi?

Opel neden geriledi?
    ra

Ve opel bunu hep yapıyor bkz; cadillac catera

melez bir markamız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 24 Şubat 2013; 0:40:14 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.