Şimdi Ara

OPEL INSIGNIA 70 krs yakiyor... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fabrika verileri yanıltır. İki aracı hem rolling hem de dragda kaldırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 sidi at şehirdışı acaip ekonomik şehir içi 11 lt gibi seyrediyor yakıt
    zaten araç 170hp agrasif kullanıcıyım desen bile gaz köklemeye gerek kalmıyor yeterince atik

passat a gelince insignia her halükarda uzar gider önüne kırsan yandan geçer malum heryer duble yol :) 120 bg araçla kıyas kabul etmez
  • Konu Volkswagen Vs Opel olmus ya

• Demek istediğinizi anladım, yüksek hızları kastetmişsiniz.Zaten böyle bir hizlanmada insignia nın alacağını belirtmisim.

Keyifli sürüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Orijinalden alıntı: kyokushin

Evet karsilastiriyorum 0 100 u 122 lik passatin 10.3 1.6 170 lik otm opelin 10.4 ustelik alt devirlerde yani gunluk kullanimda 122 lik motor daha canli opeli 2 kere test ettim 2 sindede ayni o 50 beygir fark hava civa yoldada cok karsima cikti oyle kapisan bi adam degilim belki rollingte fark edebilir ve son hizda ,ordada oyle aman aman bi fark olacagini sanmam ha dersenki manuel 180 lik o zmn eyyvallah

Golf 7 1.4 TSI 122Hp ve Insignia 1.6 SIDI 170Hp sahibi olarak sana önerim, altında 122Hp Passat varken 170Hp Insignia ile kapışmaya çalışma arkadaşım, zaten her manada riskli bir şeydir..

Özellikle alt devirlerde 200Nm torku olan bir araca 280Nm lik araçtan iyi demişsin ki gerçek hayatta 2 araçla düşük devirde gaza yüklendiğinde ortaya çıkan fark korkunç.. Değil 122Hp, yeni Passat ın 1.4 TSI 150Hp liği bile alt devir+üst viteslerde 170 lik Opel motorundan bariz zayıf..

Insigniayi hafife almayin bencede, 0-200 u 3.20d den daha iyi 3 saniyeyle, 0-100 u 1 saniye daha dusuk f30 3.20d den...180 hp olandan bahsediyorum.benim aracta flexride sasi mevcut.kusadasinda 420d ile kafa kafaya gittik.yani 122 lik passatla bir tutmayin

Kaynak verebilir misiniz 320d ve insignia hızlanmasına?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.