Şimdi Ara

Opel İnsignia 1.6 edition u nasıl bilirsiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ilandaki araç sizce nasıl fiyatı baya uygun gibi gerçi tüm editionların fiyatları
    uygun gibi ayrıca bu araca lpg bağlatabiliyor muyuz. Önerilerinizi bekliyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bakimli-sahibinden-opel-insignia-166767525/detay

• o motor o kasayı ta-şı-mı-yor. hani derler ya neye göre çekmiyor, bu cidden çekmiyor hocam. bütçenizi biraz daha zorlayıp 1.4 turbo alın lpg ile oda sorunsuzdur. sübaplar erime yapabilir çelik sübap taktığınızda o problem de ortadan kalkar.
  • Yorum icin tesekkur ederim bu aracta turbo yok anlasilan benzinide baya yakar galiba. Ama fiyati cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayhakan kullanıcısına yanıt
    o motor o kasayı ta- şı - yor ..

kasayı taşımayan motor üretilmez hocam.. çok atik bir araç değil ama yola çıktın mı uçak... o fiyatın en iyi araçlarından
  • Çekmez diye biliriz.

• Sakın hocam bulaşma derim. Aracın boş ağırlığı 1500 kg zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahçelininmatematikhocası kullanıcısına yanıt
    aynı motor 1500 kg lık astra j de var ... bir sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi araştırma yapmak lazım.Bu 115'lik motor opeli mahkemelik etmiş bir motor.Bu açıdan bakarsak sağlam bi değerlendirme yapmalı.Ayrıca artık üretilmiyor.

• nasıl üretilmiyor hala üretiliyor opelin tarihindeki en iyi atmosferik motorlardan birisi bu yılların deneyimi ile son hali euro 5 normlarına uygun olarak astra j lerde hala sıfır araçlarda var edition modellerde. Bilmediğimiz konuda sallarsak kimse doğru bilgiye ulaşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

nasıl üretilmiyor hala üretiliyor opelin tarihindeki en iyi atmosferik motorlardan birisi bu yılların deneyimi ile son hali euro 5 normlarına uygun olarak astra j lerde hala sıfır araçlarda var edition modellerde. Bilmediğimiz konuda sallarsak kimse doğru bilgiye ulaşamaz

Şimdi önce üsluba dikkat edelim arkadaşım.Böyle sallama falan ayaklarını geç.115'lik İnsignia üretiliyor mu bana onu söyle

• Motor çeker çekmez ona bişe diyememde fiyatları oldukça uygun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın turbolusunu 2 seneden fazla kullandım. Insignia'yı da iyi biliyorum.

1.6 115'lik motorlar malesef Türkiye'ye bir sene geldi ve 2010'da kaldırıldı. Bir çok insan Opel ile mahkemelik oldu, forumda defalarca 'araç yokuşta kalkmıyor, geri geri yokuştan inmek zorunda kaldım' gibi konular açıldı. Opel de takip eden yıllarda bu motorun yerine 1.4 Turbo motoru devreye soktu.

Kesinlikle 115'lik araç almayın. Pişman olursunuz. Benzer fiyatlara 1.6 Turbo bulabilirsiniz. Fakat yakıt öncelikli ise Insignia'dan uzak durmalısınız. Çok ekonomik araçlar olduğu söylenemez. Turbolu motorlara da tüp takmayı isterseniz, malesef subap yataklarını (sanıyorum adı buydu) eritebilirsiniz.

Özel donanımlı araçlardan da almayacaksanız 2009 yerine daha yeni araçlara bakabilirsiniz yakın fiyatlara. Geçtiğimiz Kasım'da 45.000tl civarına 20.000km'deki değişensiz ve boyasız 1.6 Turbo Edition Elegance aracımı sattım. Bu fiyatlara Insignia bulmanız çok da zor olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cridor -- 6 Haziran 2014; 5:55:59 >

• Fiyatları uygundur, lpg'de takılabilir, araç genel olarak iyi. Tek soru işareti motorun performansı.
    Eğer yokuşu, dur-kalkı çok olmayan, nispeten açık trafikte veya uzun yolda kullanacaksanız çok sıkıntı yaşatmıyor. Ama diğer türlü sınırda bir performans verir.
    Beklentiniz de önemli burda tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Aynı aracın turbolusunu 2 seneden fazla kullandım. Araçları da iyi biliyorum.

1.6 115'lik motorlar malesef Türkiye'ye bir sene geldi ve 2010'da kaldırıldı. Bir çok insan Opel ile mahkemelik oldu, forumda defalarca 'araç yokuşta kalkmıyor, geri geri yokuştan inmek zorunda kaldım' gibi konular açıldı. Opel de takip eden yıllarda bu motorun yerine 1.4 Turbo motoru devreye soktu.

Kesinlikle 115'lik araç almayın. Pişman olursunuz. Benzer fiyatlara 1.6 Turbo bulabilirsiniz. Fakat yakıt öncelikli ise Insignia'dan uzak durmalısınız. Çok ekonomik araçlar olduğu söylenemez. Turbolu motorlara da tüp takmayı isterseniz, malesef subap yataklarını (sanıyorum adı buydu) eritebilirsiniz.

Özel donanımlı araçlardan da almayacaksanız 2009 yerine daha yeni araçlara bakabilirsiniz yakın fiyatlara. Geçtiğimiz Kasım'da 45.000tl civarına 20.000km'deki değişensiz ve boyasız 1.6 Turbo Edition Elegance aracımı sattım. Bu fiyatlara Insignia bulmanız çok da zor olmasa gerek.

sizin aldığınız araç ruhsatta kaç kg idi hocam ? insignia

• 5 para etmez bu araba ! Geçen yıl Kıl payı kazadan döndük kuzenimle beraber araç daha 15 bin kmde iken keskin bir virajda direksiyon birden sertleşti bariyerleri teğet geçtik kuzenim iki eliyle sağ tarafa zor şekilde dönderdi aracı ani fren savrulduk resmen esp yokmuş gibi ! İnsignia mı Allah bin belasını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

5 para etmez bu araba ! Geçen yıl Kıl payı kazadan döndük kuzenimle beraber araç daha 15 bin kmde iken keskin bir virajda direksiyon birden sertleşti bariyerleri teğet geçtik kuzenim iki eliyle sağ tarafa zor şekilde dönderdi aracı ani fren savrulduk resmen esp yokmuş gibi ! İnsignia mı Allah bin belasını versin.

sahibi olduğunuz punto ile kıyas yapar mısınız nasıl bir araç acaba farkları neler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

5 para etmez bu araba ! Geçen yıl Kıl payı kazadan döndük kuzenimle beraber araç daha 15 bin kmde iken keskin bir virajda direksiyon birden sertleşti bariyerleri teğet geçtik kuzenim iki eliyle sağ tarafa zor şekilde dönderdi aracı ani fren savrulduk resmen esp yokmuş gibi ! İnsignia mı Allah bin belasını versin.

sahibi olduğunuz punto ile kıyas yapar mısınız nasıl bir araç acaba farkları neler?

Biri b segment biri d segment muadili olan 2006 opel corsa ile desen anlarım ve kullandığım araç arkadaşımın 2006 punto benim asıl aracım 2010 civic elegance aracıma şuan Ankara'da bir kaç işlem yapılıyor işlemlerle uğraşan ve yardım eden arkadaşım olduğu için onun puntosunu kullanıyorum

• insigniaya beş para etmez diyip civic kullanan birine cevap yazmak saçma olur ama en azından bu yorumu okuyanlar bundan sonra sizden gelebilecek yazıları dikkate alırken biraz daha düşünsün diye yazıyorum.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Zira deveye cüce demek tarzında yorum ve eleştirileriniz olduğundan son olarak
  • quote:

quote:

1500'ün üzerindeydi diye hatırlıyorum.

Düzenleme: Tam emin değilim kilosundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cridor -- 6 Haziran 2014; 6:15:14 >

• quote:

quote:

quote:

1500'ün üzerindeydi diye hatırlıyorum. 1500 küsür olabilir.

şundan sordum hocam astra j var bende 1 bucuk senedir ve boş ağırlığı 1437 kg( astranın en alt donanımlı ve en hafif olan ağırlığı bu araçtaki!) ruhsatta .....ben yaklaşık 100 kilo yum araçta sac karter koruma bagaj havuzu yangın tüpü bazı aksesuarlar mevcut ve ailecek biniyoruz bu arabaya ben hariç iki kişi daha var,bagajda çocuk arabası standart, çocuk koltuğu vs. 300 kg var yani en az ..yakıtı falanda düşünün... şehir içi kullanım araç 1750-1800 kg arası geziyor.. uzun yolda 2 tonun üzerinde yol alıyor araç bagajı deposu ve 4 kişi ile seyahatimizde bazende 5 kişi... ben hiçbir yerde tıkanmadım bu araç ile şehir içi dik yokuşlarda devir çevirerek soldan soldan çıkıyorum hele uzun yolda nefesi kesilmiyor aracın çünkü devir bandı yukarıda tutulabiliyor.. şimdi aynı kg ye sahip insignia neden kesiliyor bunu çözemiyorum ben... aynı motor değil mi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wave61 -- 6 Haziran 2014; 4:52:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.