Şimdi Ara

Opel'e Kötü Diyenler ? Bir buyurun bakalım abiler.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Viper74

Astra H 2005 model sıfır aldığımdan beri, benim için diğer arabalar fantezi oldu, hiçbir arabayı beğenmez oldum, 13 yıldır. Astra'nız da sizden kurtulduğuna sevinmiştir garibim.

Sifir alinipta 3 yil 39.000 km'de defalarca yolda birakip cekiciyle servise giden.Lanet ettiren problemli easytronic vitesi, Arizayi bulamayan servisleri, Güya parça sıkıntısı olmayan bir marka olmasina ragmen 15,20 gun parça bekletmesiyle satarken tabi ki sevinecegim.Bence sende sevinmelisin şanslı oldugun icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili servis ve parça pahalılığından dolayı alınmaz şahsen bıktım çünkü beter servislerinden. Alman tofaşı diyorlar ama kötü araçlar değiller ama çokta abartılacak marka değil. Orta halli güzel araç.

1.3 75 lik ler gerçekten hantal ama zaten onu alan da ekonomi için alıyor. Klima açınca sıkıntı devri vericen gerisini düşünmücen artık. Gereksiz ağırlık var bide araçlarda. Amortisör kısmı çok iyi değil. Garantiden değişmesine rağmen sesler kesilmedi. Zaten klasik b segmenti araç için normal.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yektoro Y kullanıcısına yanıt
    Yeni modeller hafifledi.

• Bir dönem astra H kullandım, dizel otomatik.. Hantal, içi dar,kalite vasat ama binilesi bir araçtı ancak şanzıman kitlendi ve araç altunizade serviste 1 hafta kaldı.. Arkadaşın 2.0 dizel insigniasını da birkaç kez kullandım, o da vasattı.. Zaten fotumdan biri konu açmış , astrasını verip audi a3 alamamış, pahalıymış falan diye dertlenmiş.. Yani dışı güzel ama kendi vasat , binilesi bir araç benim için..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Firmanın sahibinin önemi ne onu anlayamadım. Opel GM deyken yine tüm üretim avrupadaydı. Amerika'da üretilip gelen opel varsa söyleyin bilelim aydınlanalım. Jaguar land rover da Tata ya ait bu onları kötü mü yaptı. Volkan çinlilere sarılınca kalitesini kaybettiğini düşünüyor Musunuz? Burada PSA grubuna satılmasını eleştirebilirsiniz şuan yeni arabalarda PSA platformu ve motorları kullanılacak. Ancak gm elindeyken böyle bir eleştiriyi nasıl yapıyorsunuz anlamadım.

• Opel tasarım olarak güzel Arabalar yapıyor ancak bir daha asla almam. 1997 model opel Astra gls arabam vardı, mükemmel şekilde, motoru güzel, deri direksiyon, topuz vs şekil süper. 2007 de kaza geçirdik :araba ile uçuruma uçtuk, arabanın hava yastıkları açılmadı, emniyet kemeri koptu. Neyse arabayı yaptırmak istedik, klima hortumuna servis 800 tl istedi 2007 de, hastır çekip çıkma aradım, bulamadım iki yıl (daha doğrusu getirttigim üç hortumda uymadı, oysa şasi numarasına göre almıştım). Hava yastığı ve emniyet kemeri için şikayette bulundugumda :belirli açılardan vuruş olmayınca hava yastıkları açılmaz dediler, aracın resmini gösterdim, araçta tavan hariç her yer zarar görmüş, motor kopup yere surtuyor, hım bu durumda garip dediler. Güvenlik kaygısıyla bir daha asla almamda binmemde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.