Bildirim
Opel Corsa B Isıtmalı Ayna Nasıl Açılır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkleaf67
Merhaba Arkadaşlar Opel Corsa B 2000 Model 100.Yıl Serisi Corsa Var Arabada Isıtmalı Ayna Bulunmakta Ama Tuşunu Bulamadık Nerden Açıldığını Bilen Bir Bilgisi Olan Bu Konudan Benimle Paylaşabilirmi
Tuşu yok, opellerde ısıtmalı ayna arka cam rezistansına bağlıdır. Eğer hala faalse arka cam rezistansı ile birlikte çalışacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben arabanın en büyük eksikliği olarak ısıtmalı aynaları görüyordum. var mı gerçekten ısıtmalı ayna? sol aynada tamam bir çizik var da sağda hiçbir şey yok ısıtma ile ilgili -
quote:
Orijinalden alıntı: Onur!..
hocam ben arabanın en büyük eksikliği olarak ısıtmalı aynaları görüyordum. var mı gerçekten ısıtmalı ayna? sol aynada tamam bir çizik var da sağda hiçbir şey yok ısıtma ile ilgili
Sol aynadaki çizik ısıtma değil iki açılı aynanın kırım noktasıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
quote:
Orijinalden alıntı: Onur!..
hocam ben arabanın en büyük eksikliği olarak ısıtmalı aynaları görüyordum. var mı gerçekten ısıtmalı ayna? sol aynada tamam bir çizik var da sağda hiçbir şey yok ısıtma ile ilgili
Sol aynadaki çizik ısıtma değil iki açılı aynanın kırım noktasıdır
o zaman yok ısıtma? ya da eski modellerde vardı da yenilerden mi kaldırdılar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X