Bildirim
OPEL CORSA ALDIM GÖRÜŞLERİNİZ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1.2 aldıgına göre ekonomiyi seviyorsun (10-15 bin liraya hız makinesi isteyenlerde gördük o açıdan)
bu güzel birşey ama daha da ekonomi yapacam illa deyip arabaya tüp filan taktırma
1-2 yıl bin keyfine bak hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 11 Eylül 2007; 8:34:01 > -
hocam gerçekten hayırlı olsun sevindim ama arkadaşımızın da dediği gibi sakın ha tüp taktırma zaten araban ortada güzel az yakan bir cihaz olacaktır bir de tüp takarsan arabanın giderini iyice bozarsın ya aslen şu tüp takanları hiç anlamıyorum var ya op borulardan mazot yada benzin geçilsin diye yapılımş gaz geçsin diye değil...inşallah bizim çevreden taktıran olmaz..ha birde şu gaz takıp ta onu öve öve bitiremeyenler varya onlara çok şaşırryorum.. -
ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR ÖYLE TÜP TAKTIRMAYA FALAN HİÇ NİYETİM YOK ÖNCEKİ ARABAM TÜPLÜYDÜ EKSİK OLSUN ONUN EKONOMİSİ RAMPADA ÇEKMEZ, GAZ KAÇIRIR BİR DAHA TÜPLÜ ARABAYA TÖVBE -
quote:
Orjinalden alıntı: BEY1
ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR ÖYLE TÜP TAKTIRMAYA FALAN HİÇ NİYETİM YOK ÖNCEKİ ARABAM TÜPLÜYDÜ EKSİK OLSUN ONUN EKONOMİSİ RAMPADA ÇEKMEZ, GAZ KAÇIRIR BİR DAHA TÜPLÜ ARABAYA TÖVBE
Hayırlı olsun.Tüp bencede taktırma -
güzel arabadır corsa, şahsen otomatiğini kullandım çok zevkliydi.. -
hayılrlı olsun güle güle kullan
1.2 çok ekonomiktir seni üzmez konfor dersende fena sayılmaz çok bir performans beklentisi olmaz ama iyidir ..
kazasız belasız kullanırsın inşallah -
hayırlı olsun...
1.2 motor o araç için yeterli sayılır ayrıca tutumlu bir araç olması da çok güzel..
İyi bir seçim yapmışsınız -
çok sağolun arkadaşlar
Allah razı olsun hepimize kazasız belazıs binmek nasip etsin -
hayırlı uğurlu olsun güzel tercih -
hayirli olsun -
hayırlı olsun güle güle bin az yakan bir araba dogru tercih -
Hazırlı olsun Allah kaza bela vermesin -
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kullan dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X