Şimdi Ara

Opel Corsa 1.2 Essentie 2009 Model Almak Üzereyim Acil Yorum Lazım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Corsa 1.2 Essentie Modelini 2009 model 60.000 KM de, boyası değişeni yok, sadece arka tamponda çizik var onun haricinde hiç bir kusuru yok. Tüm bakımları yapılmış tertemiz araba. Satan arkadaş 26.000 TL ye bırakıyor sizce nasıl fiyat ? Gri renk araba. Kapak jant var üstünde. ABS, klima, hava yastığı vb. donanımları mevcut ama.

Sizce nasıl fiyat ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Arkadaşlar herkese merhabalar.

Opel Corsa 1.2 Essentie Modelini 2009 model 60.000 KM de, boyası değişeni yok, sadece arka tamponda çizik var onun haricinde hiç bir kusuru yok. Tüm bakımları yapılmış tertemiz araba. Satan arkadaş 26.000 TL ye bırakıyor sizce nasıl fiyat ? Gri renk araba. Kapak jant var üstünde. ABS, klima, hava yastığı vb. donanımları mevcut ama.

Sizce nasıl fiyat ?

Sıfırı 35 bin 2013 elde kalanlar için 33 bin diyorlar fiyat fazla geldi bana 5 yaşında 60 binde araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizce nasıl fiyat ?

ben geçen sene 1.2 enjoy easytorinc 27 bin liraya almıştım 2009 model , bu sene fiyatlar yükseldiğini düşününce fiyat çok değil ama sıfırın bi fiyatı sorun derim 33 bin gibi bir fiyat varsa bence sıfır mantıklı.
  • Engineer ! kullanıcısına yanıt
    3-4 ay önce 2008 modelini 55000 km de kazasız otomatik vites eşime 24000 e aldım. kutu gibi güzel araba, çok atak değil tabi ama gitmem de demiyo. alacağınız araç manuelse bir iki daha indirmeye çalışın. 2013 modeller için 35000 den aşağı inmemişti bayiler bize. ellerinde kalan araçlar varsa onları da sorabilirsiniz. belki şu an 34-35 aralığında ise sıfır da alınabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

3-4 ay önce 2008 modelini 55000 km de kazasız otomatik vites eşime 24000 e aldım. kutu gibi güzel araba, çok atak değil tabi ama gitmem de demiyo. alacağınız araç manuelse bir iki daha indirmeye çalışın. 2013 modeller için 35000 den aşağı inmemişti bayiler bize. ellerinde kalan araçlar varsa onları da sorabilirsiniz. belki şu an 34-35 aralığında ise sıfır da alınabilir...

Ne yazikki sifir almak icin butcem yeterli degil. Araci 25 e anlastik.
    L

• quote:

Sizce nasıl fiyat ?

2008 modeli var yeğenimde çok yaktığını söyluyo
    fazla kullanmıyo

• Engineer ! kullanıcısına yanıt
    e hayırlı olsun diyelim o zaman çok tutulan bir araç olduğu için fiyatlar malesef yüksek corsalarda, ama satarken de rahatlıkla satabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.