Şimdi Ara

opel astrama platinca taktırdım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir bravo kullanıcısı olarak gerçekleri abartmadan burada yazdığınız için sizi kutluyorum.
    ve sistemi kullanan araç sahipleri 2a bravo regülatörün farkını eşekten inip ata binmişçesine farkederler.sn.emtue
  • @emtue
    @uysalotogaz

    CGS kitimizi şimdilik çok ön plana çıkarmıyorum (Bu sakladığım anlamına gelmez)
    Ülkem çapında bayilik oluşumlarını belli bir noktaya getirdikten sonra tam olarak ona gereken şevkati :) göstereceğim tabiiki.

    Ancak şimdi insanlara methedip, Taktırmak arzusu duyanlarada orada bayimiz yok - burada bayimiz yok demek hoşuma gitmez. Aksine meşhur olmadan unutulup gider, Böyle bir strateji hatasını yapamam:)

    Fakat şubir gerçekki, bu CGS çok meşhur olacak

    Bunu fazlasıyla hakediyor.
  • sen işini bilirsin faruk abi senin tecrüben yeter.
  • merhaba bende peugeot 307 aracıma platinca taktırdım ama 1 aydır sorun yaşıyorum.aracım benzinden gaza geçtikten sonra anti pollution fault uyarısı ve catalitik convertör fault uyarısı veriyordu.lpg servisine gitiim geldim,düzelttik dediler olmadı.servis araç kalsın denemeler yapıp sorunu bulalım dediler.bıraktım 1gün sonra geldim.aracımdaki sorunun ateşleme bobininden olduğunu söylediler.değiştirdik dediler 250 tl bayıldıktan sonra yaklaşık 20 km yol yaptıktan sonra aynı sorun yine oluştu.ya bu sorunu yaşayıpda düzelten varmı acaba ayrıca ustalarım neler tavsiye eder sorunu düzeltmek için teşekkürler...
  • yahu arkadaşım sayfanın sonuna kadar geyikle dolu bir kişide çıkıp şu sorumu 1 aydır yanıtlamadı.sonrada diyorlar vatandaşa yardımcı oluyoruz.reklam yapmıyoruz.
  • demirfuı arkadaşım , platinca ile ilgili bilgim yok fakat yeni bir konu açarsam daha iyi olur belki dikkat çeker ,, bu koununun tarihlerine bakarsan 21 haziran 2008 tarihi var , sanırım google üzerinden bunu buldun..

    bende landi sgi ve honda cıvıc var .. işallah yeni konu açınca destek alırsın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirfui

    yahu arkadaşım sayfanın sonuna kadar geyikle dolu bir kişide çıkıp şu sorumu 1 aydır yanıtlamadı.sonrada diyorlar vatandaşa yardımcı oluyoruz.reklam yapmıyoruz.

    Ürün taktırmadan önce destek almak gerekirken , Sorun yaşadıktan sonra destek almak istemeniz takdire şayan bir durum değil.

    Bizler kendi markalarımıza yardımcı olmaya çalışan bayileriz. Başka markalara yardımcı olamıyoruz maalesef, bir yorum yaptığımızda yanlış anlamalara yol açılabiliyor, bu yüzden böyle adı sanı duyulmamış bir ürünü taktırmak yerine keşke daha önce araştırma yaparak , fiyata değilde kaliteye özen gösterseydiniz.

    Bu forumlarda bugüne kadar Platinka ile ilgili hiç kimseyi görmediğim gibi , sorununuza çözüm önerisi getirecek kimseyi bulacağınızıda sanmıyorum,
    Geçmiş olsun dostum. Çözümü montaj taptırdığınız serviste arıyacaksınız, ARACINIZIN SORUNU ''FAKİR KARIŞIM''
    Bu şekilde söyleyerek çözüm bulmalarını isteyin kendilerinden.
    Gerçekten geçmiş olsun ...




  • bumu şimdi cevap neyse zaten taktırdığım yer brc ana bayisiydi bana bu kitinde brc den hiç bir farkı olmayacağını söylemişlerdi demekki kimseye inanmamak lazımmış dediğiniz gibi bana geçmiş olsun.


  • Bence o Brc bayisinin adını da telaffuz edinde insanlar bilgilensin demirfui.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demirfui

    bumu şimdi cevap neyse zaten taktırdığım yer brc ana bayisiydi bana bu kitinde brc den hiç bir farkı olmayacağını söylemişlerdi demekki kimseye inanmamak lazımmış dediğiniz gibi bana geçmiş olsun.



    Buişte bir bit yeniği var dostum
    Bu adam sana bunu dediğinde ikisinide bir göreyim bakayım demedinizmi ?
    Hiç bu sektörden anlamayan bir insana bile göstersen bu iki ürünü, ikisinin arasında bir fark olup olmadığını söylerdi size :(
    BRC ana bayii bu ülkede 5 tane var lütfen bu bayinin adını buradan yada özelden bana yazarmısınız.
    Teşekkürler.

    Ayrıyetten size yardımcı olamadığım için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Sebebmimi yukarıda açıklamaya çalıştım.
    Yanlış anlaşılmadığımı umarım




  • 2004 opel meriva ma platinca takıldı, herşey çok güzel ama yakıt göstergesi akşamları çok parlak yanıyor, daha az ışık yayanı yokmu acaba çok dikkat dağıtıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.