Şimdi Ara

OPEL ASTRA H BLUETOOTH - ORJINAL EKRANDA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
28.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde unutmadan takometreniz DDS yi desteklemek zorunda yani lambasi olmali, hani su lastik icinde unlem isaretli olan lamba o yoksa bu sistemi kuramazsiniz arabaniza bundan kesin emin olduktan sonra parca tedariki yapmanizi oneririm.

Birde eger cikma parca alacaksaniz resetlenmis oldugundan emin olun derim yoksa oda basinizi agritir calismaz arabanizda. Gerci bunlari biliyosunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

usta sen baya uğraşmıssın ya birazda kendin anlıyorsun anladığım kadarı ile montajlama falan güle güle kullan renkli ekran işinden vazgeçtim direk njoy+elegance paket alıp geçeceğim ben karar verdim

Cosmo yok artik her halde en ust donanim bu enjoy + elegance paket oluyo demi neyse hayirli olsun sana guzel karar tabii. Simdi olsa bende bu sekilde alirim, ancak yeni astra yi bekle derim, bizim bu kasa astra klasik adiyla devam edicekmis uretilmeye, fiyati dusecek yani.

usta kafamı karıstırdın şimdi klasik adıyla satacakta donanımı ne olacak bi fikrin varmı yaw bu astralar çıktığında eski astralarda klasik adıyla satıldı ama resmen sap gibi satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 8 Kasım 2009; 21:40:40 >

• Ne olacak ayni bombos kalas gibi olacak otomatik klima bile olmaz ben soyliyeyim, 25000 - 30000 civari satacak iste dusun sen ne bekliyebilirsin ki.
  • valla tek otomatik klima giderse sorun değilde dahada kırparlar
  • Yaw o ornek, mesela otomtik klima gittimi, grfik ekran, o gittimi, yol bilgisarinin kalitesi, muzuik sisteminin kalitesi, arka camlar manuel olur, vs vs uzar gider liste.

Evet sifir astra dusunen mart ayiina kadar alsin bence.
  • patron
    bizde galerideki afl li araçlara teklif ederiz.farlarınızı değiştirelim üstüne beşyüz bangonod veririz dedikmi gözleri nasıl açılır onların
  • ya aslında yeni astranın temel donanım modelinin 1-2üst modeli 40-42arası bişey olurmu onu bir türlü kestiremiyorum yoksa yeni astra alır geçerim
  • heralde olur hocam.h kasanın cosmosu o civarlarda.daha ne olabilirki
  • yanlız bu yeni araç baya sağlam o yüzden fiyatlar biraz yüksek olabilir
  • Fiyatlar genelde eski kasasından çok farklı olmamıştır.Olursa o segmentte pazar edinemez zaten.
  • inşallah dediğin gibi olur kardeşim çünkü para biriktirmekten sıkıldım 40-42bin tl veripte içi boş araba almakta istemiyorum hoş 40-42bin ytl de yok bende dürüst konuşmak gerekirse

nedenini bilmiyorum fakat bu njoy+elegance paket garip bir şekilde beni kendine çekiyor ya bu işten zarar edeceğim yada çok memnun kalacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 9 Kasım 2009; 23:09:46 >
  • Şükrü hocam bbu afl leri farı değiştirmeden sadece içindeki zenon mekanizmasını çıkartarak yapamazmıyız?Benim farlarım yeni ve çıkma farın kasasının ne durumda olduğu belli olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon1987

inşallah dediğin gibi olur kardeşim çünkü para biriktirmekten sıkıldım 40-42bin tl veripte içi boş araba almakta istemiyorum hoş 40-42bin ytl de yok bende dürüst konuşmak gerekirse

nedenini bilmiyorum fakat bu njoy+elegance paket garip bir şekilde beni kendine çekiyor ya bu işten zarar edeceğim yada çok memnun kalacağım

Bi kere sıfır araba alarak büyük zarar ediceksin.Bunun yerine 5bin 10bin km deki araçları neden düşünmüyorsun?
  • ya daha önce 2defa kullanılmış araba aldım servislerine götürüp kontrol ettirmeme rağmen yanımda bu işlerden anlayan adam götürmeme rağmen problem çıktı günlerce bu arabaların işleri ile uğrastım ve 2.el işinden sıtkım sıyrıldı birde yeni araba alıp ilk ben kullanmak istiyorum poşetinin kokusu bile güzel geliyor valla

hele it gibi çalısıp kendi paranla alınca dahada bir seviyorsun arabayı yada en azından bana öyle geliyor babamın arabası daha iyi olmasına rağmen kendi arabamı daha çok seviyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: sukru52

TPMS ise aktif bir sistemdir ve DDS ile birlikte calisir. Soyleki TPMS de her lastik icin ayri ayri 4 adet (Stepnede sensor olmaz) sicaklik ve basinc sensoru vardir. Bu sensorler ayni zamanda telsiz sinyali kullanarak birer verici gorevide gorurler. Sistem icerisinde bir tane alici (Vectrada iki tane) gorevi goren beyin vardir. Bunun yeri astrada torpido gozunun hemen arkasinda airbagin altindadir. BU alici ve vericiler sayesinde abs sensorlerinden gelen bilgilerde islenerek arabanin ekraninda her lastige ait basinc degerleri bar cinsinden gorulebilir. TPMS ayrica oromatik olarak aracin yuk durumuna gore her lastigin olmasi gerekn basincini hesaplayarak surucuye uyari verebilmekteedir. Bir sekilde TPMS sensoru bazuldugunda o lastik icin degerler sadece DDS tarafindan islenecektir
     OPEL ASTRA H BLUETOOTH - ORJINAL EKRANDA

OPEL ASTRA H BLUETOOTH - ORJINAL EKRANDA

Hocam arac yük durumunu nasıl ölçüyor ?Arka amortisörlerin orda olan zenon yükseklik ayar transmitterinden mi?
    Ve astrada kullanılacak bu sensörlerin yerine (varsa) çıkma bir vectraanınkileri de kullanabilirmiyiz?

• sukru abı sen arabayı bana sat valla neler yapmışşın arabaya helal olsun
  • güzel paylaşım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.