Şimdi Ara

Opel Astra Enjoy 111.yıl özel seri Almayı Düşünenler kesinlikle okusun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eger bu aracı almayı düşünüyorsanız mutlaka sahibinden.com'u incelemişsinizdir ve fiyatların ne kadar yüksek oldugunu görmüşsünüzdür ancak bu fiyatları aşşagıya çekmek kesinlikle bizim elimizde örnek vermek gerekirse bu araç 2011 yılında satıldıgı zaman 42.900 tl idi sıfr anahtar teslim fiyatı 2.el fırsatçılarının yazdıkları fiyatlar aşırı komik oluyor 3 yaşındaki araclarına 44.000 tl istiyorlar bu fırsatçılara eger yüz vermezsek bu fiyatları gerçek seviyesine çekmek zorunda kalıcaklardır eger biz buna göre davranırsak bu araçların en temiz olan 38.000 tl ye düşer hasar kayıtlı veya boyalı olanlarda ona göre aşşagıya dogru iner. yani herşey bizim elimizde bu fırsatçılara prim vermiyelim 1 ay bekleyelim fiyatları 39. bin tl üzerinden degerlendirelim. SAYGILAR

• Emekçi kardesim haklı davanda arkandayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili birisi oldugunuzu düşünüyorum eger yetkiliyseniz konuyu insanlara duyurmak için yardımcı olun bu bi tek bu araç için geçerli degil şuanda bütün piyasa bu fırsatçı galeriler yüzünden böyle. saygılar
  • Arkadaş bunun adına amiyena tabirle "çakallık" deniyor! ülen hayatımız çakallık oldu vesselam

yaw ben yeni Corsa aldım sıfır,aylarca sahibinden.com ve bilmem ne com diye aramadığım yer kalmadı,fiyatlar komik değil,acaip absürt idi!
    sonun da kafayı bozdum gidip "SIFIR" Corsa aldım 1.4 Enjoy Active serisinden,ıvır zıvırı v.s derken 40 kağıda mal oldu,yola çıkarken cebim de
    20/25 kağıt vardı,baktım olmadı,30 lara kadar çıktım! hala istediğim temizlik de v.s araç bulamayınca az daha zorlandım biraz da banka kredisi kullanarak
    sıfır araç aldım yaw,2.el fiyatları resmen rezelet,kesinlikle uzak durulsun özellikle 3-5 yaşındaki araçlardan

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.