Şimdi Ara

opel astra 1.6ctdi sport &jetta 1.6 tdi comfortline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sıfır araç almayı düşünüyorum kafamda 3 seçenek belirledim.sizden de yorumlarınızı bekliyorum.opel astra 1.6ctdi 136 hp sport sedan,jetta 1.6 tdi comfortline ve focus 1.6 tdi titanyum smart paketli sizce hangisi detaylı yorum beklıyorum çok kararsızım

• Astra motor olarak hepsinden iyi.Yol tutuş ve malzeme kalitesi yönünde de öyle.Donanım olarak 3 üde çok yakın.Ben olsam astra alırdım.
  • her türlü astra. sport paketinin ambiansı bile yeter. benim görüşüm aralarında en spor, en iyi malzeme kaliteli olan da astra. özellikle iç kısmı konsolu güzel.

yalnız şöyle bir şey var, duyumlara göre seneye kasa yenilenecek diyolar.. bu biraz handikap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 8 Kasım 2014; 23:22:35 >
  • ya astra yı deneme fırsatım oldun dun güzel bi araba ama beklediğim kadar da kuvvetli bi araç deil sanki.veya ben o hisse kapılmadım
  • bayi ye bende sordum kasa ne zaman deişecek diye bana 2017 gibi falan dedi.
  • bide toplumda genel olarak bi vw algısı var çevremdekıler genelde jettayı tavsıye ettıler.ama bana bıraz daha astra agır basıyo.bide ben engelli raporuyla aldıgım için 5 yıl boyunca binmek zorundayım o yuzden de seçici olmak zorundayım ona gore degerlendırelım
  • 3 aracı da kullandım.

Konfor ve ferahlikta ilk sırada jetta ikinci astra üçüncü focus.

Yol tutuş ve sürüş kararlılığında focus ilk sırada astra ikinci jetta üçüncü.

Motor performans konusunda ise

Astra birinci focus ikinci jetta ise üçüncü.

Yakıt konusunda astra ilk sırada focus ikinci jetta üçüncü.

İkinci el konusunda jetta birinci diğer ikisi eşit.

Görünüm olarak astra ilk sırada jetta ikinci focus üçüncü bana göre.

Donanım focus ilk sırada diğer ikisi aynı.

Benim Tercihim astra olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pekı uzun süre kullanımda ornegin 5 yıl kullanmak zorun dayım en az saglamlık konusunda hangısı.2 yıl kullandıktan sonra dokulecek bi araç istemem açıkçası
  • dostum jetta ile astrayı ben kıyaslamam açıkçası. yani vw olabilir vw türk insanının kafasında abartılmış ve kabul görmüş. bana göre astranın kıyası golftür. jetta yandan yemiş golftür. opelin b sınıfı ile c sınıfı arasında üvey evlat gibi başka bi aracı olmadığı için kıyaslayamıyorum. he donanım vs olarak eşit olabilirler ama benim görüşüm astra jettadan 1 gömlek üstündür. golf ile kıyaslasaydınız bir nebze derdim.

focus/astra farkına gelince de, yeni makyajlı focusu alacak olsanız eğer kesinlikle focus derdim. ama şu şartlarda astra. bu arada beklediğim performansı alamadım gibi bir şey demişsiniz biraz haklısınız. nedeni opelin hala c sınıfı hb aracını boş 1450 kg üretmesidir. umarım bunu çözerler yakında. araç 1200 1250 kg ya kadar düşse çok seri olacak ama malesef.

ayrıca bi dünya para veriyorsunuz 2014 model 0km olup 2 yıl sonra dökülecek bir aracı yok bu firmaların. hangi modeli alırsanız paşa paşa binersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 8 Kasım 2014; 23:38:48 >

• ya açıkçası opel gerçekten güzel bi araba bu üçü arasındada en yakışıklı o dıyebılırım.performansı da kesınlıkle hantal bi araç deıl ama hanı 136 bg denince şoyle zıpkın gıbı bı araba beklıyordum açıkçası guzel ama bekledıgım kadar deıl.ford dan bıraz uzaklaşmamın sebebı yenı makyajlı kasa çıkacagı için.gerçi şu da varastranın da kasası artık eskıdı sayılır.jetta için bayıye gıttım en yakın gelıcek araç 2 ay sonra aranla mal alamıyosun çevremdeki lerdede genelde bi jetta eğilimi var açıkçası yoksa bana da opel daha yakın gelıyor
  • her türlü jetta ağır basar.5 değil 15 yıl binersin
  • ötv indirimli fiyat aldınız mı bayiden acaba? en son kaç olur bilgi verirmsnz?
  • ceyar27 C kullanıcısına yanıt
    Opel astra 1.6 CDTI 136 320 ama beklersen 1.5 TDCİ 120 300 style paket focus daha iyi olur.
  • Forumda Vw öneren herkesi eksiliyorlar nedense ancak, ilk fırsatta bende jetta almak istiyorum. Hocam her şey göreceli ama Astranın sedan dizaynı tam bir facia, Jetta 1. , Focus 2. seçeneğiniz olsun bence.
  • Octi veya astra ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trbzn061 T kullanıcısına yanıt
    otv ındırımlı fıyatları focus 1.6 tdi titanyum smart paketlı 51.000 vw jetta 1.6 tdi comfortline 54.000,opel astra 1.6 ctdi sport paket sedan 50.000 hatcback 48.000 lıra fıyat aldım ama henuz detaylı pazarlık etmedım.bıde jetta 2 ay sonra gelıcekmış
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    yeni çıkacak focuslarda mototr deişiyomukı. 1.5 tdc yazmışsınız da ondan sordum
    Evet değişiyo 1.5 TDCİ 120hp net ama 270-300 arası tork hp gücü ve çekiş gücü üretecek motor
    0-100 10.5 sn ye max hız 195 ye yükselecek tabiki bu max hız değeri zorlanmadan eğim olmayan yolda bulunan değerler.
  • Astra veya Focus, içinize hangisi sinerse onu alın. İkiside ruhlu ve hisli araçlar, jetta da o his ve ruh yok mesela. Focus'un tek ama tek eksisi iç mekan diğerlerine göre dar. Bu sorun değilse ben Focus titanyum seçerdim, Siyahsa birde tadından yenmez. Ama Astra Sport asla yabana atılacak bir araba değil. Seçim yapmak sizin için zor olacak, ben derim ki 1'er gün kiralama imkanınız varsa kiralayın. İyice bi düşünün derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.