Şimdi Ara

Opel Astra 1.3 Dizel , sıfır , 62000 liraya alınır mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaklasık 10 aydır astra j kullaıyorum 2013 model sedan. haftada 2 kere istanbul tekirdag arası gidip geliyorum. gayet tok ve konforlu bir arac. uygun vites ve devir ayarı tutturdugunda kesinlikle performansı yeterli. 19000 kusurlerde aldıgım arac su an 48000 kusurde. bende alırken özellikle yakıt konusunda tereddutte kalmıstım. fakat bu yaz istanbul alanya arasını 3.9lt/100 km ortalamayla gidip geldim.kısacası kullandıgın arabanın dilinden anlarsan sıkıntı yasamazsın
  • h kasayla j kasa arasında ne kadar büyük bir tasarım farkı var değilmi ?

bir kaç bin lira ve bir kaç ay yüzünden yeni kasayı kaçırmayın derim.şu an almaya çalıştığınız kasa 2011 de çıktı 4 sene önce ...yeni kasayı alın 4 sene avantajlı olun derim .zannediyorum boş paketine 62000 tl fiyat aldınız yeni kasa çıkar çıkmaz lansman fiyatı 66 67 lere alabilirsiniz diye tahmin ediyorum lansmanlar düşük oluyor genelde

ha illa bu kasayı alıcam diyorsanız gene yeni kasayı bekleyin derim onlar showroomlara düşünce bunlar classice düşücek fiyatlar dahada düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp_Tigin -- 20 Ekim 2015; 21:17:54 >
  • Arkadaş aracı aldı siz halen tartışıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.