Şimdi Ara

oOİceManOo (LÜTFEN Bİ CVP VERİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu adam tam bi dolandırıcı ve yalancıdır randall sen ortak olmuşun ama yazık oolcak.Yarın sanada boş yere hırsız dicek.Bi gün bizim yeni chara efsane atıoduk.Banada verirmisin dedim.Oda eski chardan al dedi aldım bügün bi baktım hırsız die konu acmış.Arkdaşlar benim hiç birine bi zararım dokundumu?

LÜTFEN SÖLEYİN KİME NE YAPTIM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aztlan -- 14 Eylül 2007; 13:57:14 >

• Bu Güne Kadar Bir Zararını Görmedim.. Ama Bilemicem Dışarda Neler Döndüğünü..
  • UP HERKES BU ADAMIN GERCEK YÜZÜNÜ GÖRSÜN KENDİSİ ZATEN MUZONUN FAKEİDİR
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN Bİ MESAJ YAZIP SÖLEİN KİME BUGÜNE KADAR NE YAPTIM
  • zaten bu icemane kıl oluyom daha geleli 2 gün oldu bizden fazla postu var kendini eskilerden sanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

Bu Güne Kadar Bir Zararını Görmedim.. Ama Bilemicem Dışarda Neler Döndüğünü..
  • artist zaten fake bu1 adam 3pokemi çaldı[geri verdi] hesabımı heckleyemeye kalktı[başaramadı] aha ve up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aaaaaaa yetti amaa hep biri dolandırdı hep biri şifremi çaldı hep biri benim nichime girdi şu forumda hiç iyi bir haber olmıyıcakmı beeeeeeeeeeeeeeeee

• valla haber die bişe olmaz bi online oyunda ya böle heck olur ya paylaşım falan olur yadasevmiosan gidebilirsin
  • hey dostum şu altımdaki resmimin altındaki nedir
  • atamercan buna alışacaksın.. bu forum eskisi gibi değil.. şimdi hep hack olayları ve dolandırıcılık üzerine kurulma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 14 Eylül 2007; 14:21:22 >
  • şu resmimin altındaki ne
  • atamercan2
    bak yenisin bişey demiom burası geyiq muhabbet konusu deil sorunu pmden at
  • resmimin altındaki nedir?

?
    ??
    ???
    ????
    ?????
    ??????
    ???????
    ????????
    ?????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.