Şimdi Ara

OOFF GENE İLK MAÇTAN YATTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mersin-efes maçına ilk yarı efese bastıydım.
    8 sayı fark bitti ilk yarı. handikap 8.5 tu. 1 sayı daha olsa tutuyodu ne güzel

şerefsizler handikapı nasıl ayarlıyolarsa. verdikleri sayıya çok yakın bitiyo maçlar.
    denemek için öylesine kupon yapıyorum. onlarda da çok başıma geldi 1 sayıyla 2 sayıyla alt-üst veya handikapa takıldığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 1 Mayıs 2013; 19:58:20 >

• yarim sayiyla yatmak sinirlerimi bozdugu icin basketbol oynamiyorum. size de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatacağı varsa futboldan da yatıyor.
    geçen sefer kopenhag ın bi maçı vardı. adamlar evinde 14 maçtan 12 sini almış. benim oynadığım hafta ortalamanın altında bir takımı yenemiyor
    adamlar sanki sırf benim kuponu yatırmaya uğraşıyo
  • Üst banko idi. 3. çeyrekten üst yapacaklar az daha zorlasalar.
  • üst diyecektim aslında 163.5 sayıyı görünce vazgeçtim.
    mersinin bu kadar atacağını düşünmüyordum. mersin fazla atamaz diye İY efese bastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 1 Mayıs 2013; 20:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

üst diyecektim aslında 163.5 sayıyı görünce vazgeçtim.
    mersinin bu kadar atacağını düşünmüyordum. mersin fazla atamaz diye İY efese bastım

Mersin sırf hücum oynuyor hedefleri de yok küme de düşmeyecekler . Zaten savunmaları yok . (Yok demem 0 savunma ile oynuyorlar) Yabancılarından çok iyi katkı alıyorlar karşısında skor üreten takım varsa 100 e kadar giderler örneğin bugünkü maç.

Edit: NBA maçı oluyor resmen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 1 Mayıs 2013; 20:26:32 >

• bilemedim işte efes bunlara sayı mayı attırmaz dediydim
    ama İY efeste gayet mantıklıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bilemedim işte efes bunlara sayı mayı attırmaz dediydim
    ama İY efeste gayet mantıklıydı

Biri üçlük attı son 7 saniye kala unuttum adını ama. Son saniyelerde de Efes boş hücum yaptı şansa. Maçın sonuna daha 4 dk var adamlar 93-96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 1 Mayıs 2013; 20:30:24 >

• iy1/ms1 ilk yarıyı yarım sayıyla tutturdum ms da tutacak gibi
  • lan nba bu kadar sayı olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 1 Mayıs 2013; 20:42:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkhnnhkrf

quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

iy1/ms1 ilk yarıyı yarım sayıyla tutturdum ms da tutacak gibi

Alt vercektin birde hocam.

valla ne diyeyim çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.