Bildirim
Onyo Haipad Smart Plus 7' Tablet (399 tl)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende meraktayım alınırmıki -
Takip -
quote:
Orijinalden alıntı: Axtrew
HB de Onyo Haipad Smart Plus 7" Tablet 399 tl den indirimli satılıyor,
İş görür mü 400 gr ağırlık çok mu acaba
gören kullanan varsa çok mu kaba veya ekran kenarları kullanılır alanı çok küçültüyor mu?
yorumlarınızı alalım..
LİNK
Selam
Elimde Onyonun eski 7" nanosu var, Bildiginiz ucuz çin tabletlerinden. Destek için adamlara ulaşmaya çalıştım ama ne mümkün. Ona göre yapun alımınızı. üç kuruş fazla verip adam gibi bi marka alına bilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: maniac
quote:
gören kullanan varsa çok mu kaba veya ekran kenarları kullanılır alanı çok küçültüyor mu?
yorumlarınızı alalım..
LİNK
Selam
Elimde Onyonun eski 7" nanosu var, Bildiginiz ucuz çin tabletlerinden. Destek için adamlara ulaşmaya çalıştım ama ne mümkün. Ona göre yapun alımınızı. üç kuruş fazla verip adam gibi bi marka alına bilir.
Teşekkürler, başka ürünleri araştıralım o zaman..
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maniac
quote:
yorumlarınızı alalım..
LİNK
Selam
Teşekkürler, başka ürünleri araştıralım o zaman..
Experin easypad leri güzel görünüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X