Şimdi Ara

ONURYUM VE EE_35 DERİN ANALİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz forumdan gitmelerine rağmen halen anıları yad edilen üyelerimiz bunlar.

Şimdi onuryumun ne olduğu meçhul olduğu için en azından hangi üniversiteye falan gittiğini aydınlatabilirsek güzel olur.(lütfen boş boş ırk kavgası yaratmayın)

Forumda merak eden arkadaşlar azımsanmayacak kadar çok.

Öncelikle ee_35 i özet geçelim ben şahsen pek tanımıyorum ama çok duydum adını
    Kendisi oytun akpulat adlı kişi mi yoksa ?
    ee_35 i tanıyan arkadaşlar kısaca veya uzun anlatırsa iyi olur.

Gelelim onuryuma :)
    troll diyenler de var inekmaturun yan hesabı diyenlerde
    Bana zamanında özelden sonucunu atmıştı oradaki okul kodundan yola çıktım ve mezun olduğu okulunun Diyarbakır yunus emre lisesi imiş.

Şimdi kendi attığı bir yazısını kopyalayayım

quote:

2012 yılında mezun oldum liseden ve düz lise çıkışlıyım yani öyle anadolu veya fen lisesinden filan mezun olmadım.diyarbakırın en vasat düz liselerinden biriydi benim okuduğum lise...ilk girişimde kazanmıştım yıldız teknik makinayı 19k ile ve okulun en çalışkanı bendeim düşün en iyisi bile ancak 19k yapabilmişti ki ben istisnaydım zaten benim haricimde herkes 150-200k filan yapmıştı.düşün o kadar kötü bir okuldu.aslında o zamanlarda tıp sevdası vardı içimde ama baktım iyi bölümler geliyor bende sene kaybım olmasın diye yazdım gitti.sırf miller desin ilk girişinde kazanmış diye.neyse ilk sene güzel geçti bölümüde seviyordum ama 2. sene ne olduysa bölümden okuldan hatta istanbuldan soğudum.bölüm mezunlarını görüyordum çok azı iyi sayılabilecek yerlere gidiyordu bazıları ya işsiz yada komik maaşlara çalışıyordu.bu da beni baya sinir ediyordu.allah var okul kaliteliydi eğitimi filan sağlamdı ama gel gör ki çok mezun veriyor makin.zaten okulun en kalabalık bölümü mezunduk.öyle gemileri yaktım dedim ben bu bölümü burakacam ilkin aileme söyledim dediler kesinlikle kabul etmiyoruz.2 yıl okumuşsun o kdar emek vermişsin maddi olarakda o kadar masraf yapmışız zaten tıp filanda kazanamazsın bu saatten sonra..ve daha neler neler bildiğin savaş çıktı bizim evde.2 ay boyunca annem babam yüzüme bakmadı çok soğuktular bana.her neyse ailemi dinlemedim ben gittim okulu dondurdum.geldim diyarbakıra sınava baştan jazırlanmaya.dersaneye filan gitmedim zaten çünkü sağlam bir temelim vardı gerek duymuyordum.üniden çok sağlam fizik ve matematik temeli almıştım.en basitinden 2 yıl boyunca üst düzet matris-türev-integral dersleri görmüştüm yıldız teknikte.bunlar benim en büyük kozumdu.sadece ygs den şüphe ediyordum hem tedirginlik vardı hemde acaba yapamazsam biliyosun ygs cins bir sınav sağı solu belli olmuyor.ailemde zaten bana karşı bahane arıyordu hep başımdaydılar boşuna uğraşma senin hem yaşın geçti hemde beynin eskisi gibi çalışmıyor filan ne alakaysa işte girdik ygs ye ilk 200 gelmişti.işte o andan itibaren ailem tıp kazanacağıma inanmaya başladı onun öncesinde resmen ağzıma sıçtılar kazanamazsın diye.o gazla lys lere devam ettim zaten ygs öncesi çoğu bitmişti işte sonucumu gördün zaten şimdide ailem toz kondurmuyor bana canları sağolsun ne diyim.

bir de üstümde baskı vardı benim kız kardeşim cerrahpaşa tıpta.ilk girişinde kazandı 2014 yılında ilk 500 e girmişti.bir de teyzemin kızı ve oğlu var biri tıpta diğeri diş hekimliğinde okuyor.beni her zaman bunların gölgesinde saydılar hep yüzüme vurdular ailede 3 tane doktor çıkacak sende basit bir mühendis...akrabaların geneli beni küçük gördü desem yeridir.bunlarında etkisi var elbet.bu gazla çalıştım ama kendime aşırı güveniyordum yani ekim-kasım aylarında kendimi tıpçı olarak görüyordum işte bende hepsine gerekli cevabı en ağır şekilde verdim.hatta teyzemin kızı yeditepe tıpta tam burslu okuyor.zamanında ilk 1000 e girerek yerleşmişti.teyzem hep yüzüme vururdu bak berfin hem tıp okuyor hemde derece yaparak gitti.tabi sonuçlar açıklanınca ilk teyzemi aradım dedim ki teyze derece öyle değil böyle yapılır uzun bir süre konuşamadı zaten öyle kalakaldı.

bir aralar başlık açmıştım belki denk gelmişsindir sene başında kpss ye girmiştim ortaöğretime malum yaş oldu 23.amacım eğer ilk 100 gelmezse hem konyada tıp yazarım selçuk tıp hemde aynı ünide memurluk yaparım biliyorum çok zor ama mecburum bu saatten sonra babamdan para dilenemem.zaten maddi durumumuz çok kötü.babam sanayide işçilik yapıyor.anne ve babamın okuma yazması dahi yok.bizim buralrda eğitim seviyesi malesef size göre düşük.ama çok şükür özellikle son 5 yıldır baya bir gelişme var.burda da kaliteli bölümler kazanan çok kişi çıkıyor.neyse girdim sınava 96 puan aldım ve atandım.ama ilk 100 gelince arık gerek kalmadı zaten hiç gitmedimde..

Kendisi 2012 de diyarbakır yunus emre lisesinden mezun olmuş ismi de sonuçta yazdığı üzere : Ümit Başarı

Bundan başka da bilinen bir şey yok cerrah paşa veya hacettepe ye gitmesi muhtemel ama ank_yer_6 onu hacettepe tıpta aramış ama bulamamış.

Gerisi meçhul ...
    ..
    .

• işsizlikte zirveye oynuyorsun bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2016kpsslise

işsizlikte zirveye oynuyorsun bro

evet dostum haklısın
  • dedigin herşeye tamam ama anlamadıgım bir şey var.
    onuryumu tanımıyorum nickini duymuşu ama fazla karşilaşmadik forumda

şimdi bu adam hangi bölümü okuyor ayrıca
    son bir şey neden bu kadar bu adamın peşindesiniz.
  • 2016kpsslise kullanıcısına yanıt

Seneye dersler başlayınca tekrar bakarım dönem listelerine ama bizde yok. Bu yıl birkaç farklı şey için asılan listelere baktım. Hazırlık okuyorsa o ayrı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat selamlar

• "ygs ye ilk 200 gelmişti.işte o andan itibaren ailem tıp kazanacağıma inanmaya başladı"

bunu yazan bir insan ilk 200 e girebiliyorsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağır işsizlik be kardeşim analiz miş neyi analiz ettin söyle bi
  • Legolas. L kullanıcısına yanıt
    Gökhan sen misin

• başka kim olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Elf Gözlerini göremedim bi an naptın geliyor mu Bilkent ee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesAnders -- 14 Temmuz 2016; 1:39:43 >
  • birader ygs 8k gelmiş sen bilkent ee gelir mi diyon. odtü ee gelse umreye gidecem bilkent kim biz kim. teröristlerle kavga eder dururuz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

birader ygs 8k gelmiş sen bilkent ee gelir mi diyon. odtü ee gelse umreye gidecem bilkent kim biz kim. teröristlerle kavga eder dururuz artık

Gogo gelmişsin

• kalıcı değilim 3-5 gün sonra ayrılırım. kendimi bilime adayacağım artık

%50 yazarım diyordun

• ya 1500 bekliyorum sıralamayı

1-odtü ee
    2- bilkent cs
    3-%50 bilkent ee
    4- odtü bilgisayar
    5-bilkent burssuz ee

bu şekilde yapcam tercihi ilk 3 kesin gelir. %80 1. tercihime giderim

1500. olup parayla okunmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas. -- 14 Temmuz 2016; 1:51:06 >
    Ho şimdiden odtu ee

• eyw

• onuryum kendi demiş miydi nereye yerleştiğini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyarbakır'ın en kötü düz lisesinde 150k-200k mı yapıyormuş öğrenciler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.