Şimdi Ara

Onune gelen replika saat satiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
9.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cin'de bu saatleri halk pazarlarinda kiloyla satiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklika saat almak/takmak cidden gerçek bir saat ile arasında inanılmaz bir his kaybı yaratıyor. Gerçek saat hisseden takan biri asla replikaya yönelmez, alacak para hatta hayal edemeyeceği fiyatlarda olsa bile o duruma sokmaz kendini.

  • Replica saat almak yerine Casio alın Seiko alın, biraz kendinize saygınız olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık fiyatlar çok şaştı ve replika saatleri gerçek sanacak fiyatlara eriştiler. ee 100 150liraya zaten orginal saat de olmaz. Yarın bir gün birinin yanında kopacak düşeccek parçalanacak bir saat alıp, rezillik veya o kötü duruma düşecek bir şey yaşamaktan kaçının.

  • kendi adıma saat bir hobi ve sadece kendim için alıyorum, yani başkasının kolumda görüp oo rolex takıyo demesi çok önemli değil. ben onun sahte olduğunu biliyorum bu benim için yeterli. o yüzden de replika saat almam, alana da saygım var kendi kararı. çok pahalı saat alamıyorsam da iki seçeneğim var, birincisi orta-makul fiyatlı ama mekanizması malzemesi işçiliği iyi bir otomatik japon (orient-seiko mesela), ikincisi de çin markaları. artık çinliler sadece dandik replika saat yapıp üstüne pahalı markaları basma aşamasını geçtiler elektronik ve otomotivde olduğu gibi. bir sonraki aşamadalar, kendi ürettikleri seagull mekanizma yada seiko mekanizmalarla pahalı isviçre markalarının tasarım olarak benzerlerini ama iyi kalitede olarak üretiyorlar ve kendi markaları ile satıyorlar. bir sonraki aşamada muhtemelen kendi tasarımları da olacaktır. yılbaşında sugess marka bir saat aldım ali'den. mekanizma valjoux 7750 eşdeğeri mekanik krono, tasarım breitlingin bir saatinden alınma. saat şu ana kadar gayet başarılı bir performans gösterdi. günlük zaman sapması 2 sn civarı. benzer bir mekanizma ile isviçre markalarından giriş seviyesi hamiltondan alsak saat 60-70k civarı ki ben vergi kargo 5,5k civarı verdim. özetle kendi adıma replika yerine kaliteli kendi markası ile çin saatini tercih ederim eğer japon almayacaksam (ya da giriş seviyesi isviçreler)





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.