Şimdi Ara

ÖNÜMÜZDEKİ SENE LYS1 İÇİN TAVSİYELER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar seneye gireceğim tavsiyeleriniz nelerdir?

• gözlerini kapa uyu.
  • şimdi gelir sen çalış fullersin bile diyenler
  • SAKIN GİRME :)
    Şaka bir yana artık soru tipleri değişmeye başladı.Direk sormuyolar konunun ayrıntısını bılmelısınkı çözeblesn karmasık sayı sorularını bakınca anlarsn demek ıstedgımı
  • geometri için

açın bulmaca çözün bence saçma geliyor ama yararı olur diye düşünüyorum. geometride en sonda bir konu vardır, çoğu kişi adını bile bilmez konunun ki ben de bilmiyorum, şekil çizimleriyle ilgili.sınavda yanımızda cetvel pergel mi var sanki deyip geçeriz konuyu. son sınavlarda hep bu tarz "oradan onu çiz buradan şunu çek dik in... vs" soruları geliyor. üçgen olabilmesi için neler olmalıdır, açıortay cetvelle nasıl çizilir, kenarortay nasıl çizilir vs gibi şeyler aslında önemli. bir de hiç bir öğrencinin sevmediği "açı kenar bağıntıları" var. hep çekinilen bir konu olmuştur. bence bu konuları halletmeden sınava girmeyin. bulmaca çözün dediğim çengel bulmaca değil tabi şekilli bulmacalar vs. olmadı tetris oynayın ne biliyim bu sınav adama ne yapacağını şaşırtıyor
    bir de kpss nin genel yetenek soruları var onlara da bakın

başka bir konuya yazmıştım bunu buraya da yazayım

• çalısmadan gireceksiniz vazelini unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4pentagram -- 16 Haziran 2012; 15:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi cevaplar yazalım arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu uplayım. Tavsiye bekliyorum ben de. Millet bi şoka uğramış...
  • yazılanların çoğu ciddi
  • Seneye çok zor olur mu?
  • 10 kitap bitir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Konuyu uplayım. Tavsiye bekliyorum ben de. Millet bi şoka uğramış...

Aga bu işte tavsiye falan hikaye.Şimdi sana oturup çalışacaksın başka yolu yok desem bile fayda etmez.Gördük çalışanların halini.Yalnız benden bir tavsiye hedefinizi çok yüksek tutmayın.Misal ben ygs de 9k oldum ama sene başımdaki hedefim Gazi bilgisayara gitmekti
    o hedefimi hiç değiştirmedim aslında 9k sıralamaya göre oldukça düşük bir hedef ama gördün lysde batırdım ama üzülmüyorum çünkü hedefime ulaşıyorum fenden ortalama netler yaptığımda
  • lise kitaplarından çalışacam. YAni tek tek lise 1 lise 2 lise 3 ve lise 4 lys kitaplarından da testlerini çözeim
  • Kolaydı dimi beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Seneye çok zor olur mu?

Olur bence

• Konuları güzel öğren. Türev integral limitten de fazla soru çeşidi gör 45+ yaparsın. Geometri içinse yorum yapmayayım çünkü hiç kitap çözmezdim geometriden
  • arkadaşım tavsiyelerimi bi konu altında topladım.sana yardımcı olabilirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_78412057/tm.htm
  • Matematikte türev-limit-integral-trigonometrin iyi olursa 50 soruda en azından 35 net yaparsın fazla kasmazlarsa.

• boşuna çalışma ben bir yıl mat a çalışsam yinede soruların tamamını cevaplayamazdım
  • piyasadaki kazık kitapları zaten bulur çözersin ama ek olarak tübitak ın çıkardığı zeka soruları olan kitapları var ya onlardan çözersen ufkun genişler yararını görürsün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.