Şimdi Ara

Önümüzdeki hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Ya böyle yorum mu olur. İçten içe hala gülüyorum. :)))

  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Abartmaya gerek yok. Şimdi 1 hafta önceden haber verdiler işte. Ne oldu panik mi var? Kaos mu oldu? B.ku millete atacak bir şey yok. Adam gibi tasarıyı açıklamadan, sucular çalışacak, fırınlar çalışacak, evlere servis verecek, belediyeler çalışacak demeden, çıkmak yasak dersen panik yaratırsın. Bunu bilemiyorsan vizyonsuzsundur. Bir de sürekli devlet demiyelim. Hatayı devlet yapmaz, hükümetler, bakanlar, yetkililer yapar. Her yerde de olur. Kimi ülkelerde hala daha siyasette onur, omurga daha yücedir, bir hatada istifa ederler, kimi ülkelerde yüzüne tükürsen yağmur mu yağıyor derler.

    Yani 2 örneği de yaşadık. 2 örneğin sonucunu da görüyoruz. Hala millet suçlu, hükümetin suçu yok demek çok komik kalıyor. Şimdi 1 hafta önceden haber verince niye millet suçlu değil. Şaka gibisiniz ya. Azıcık hesap kitap, azıcık ön görü.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    tabi sende haklısın, yasak biter bitmez marketlere koşan,kuyruk oluşturun diyende yine devletti ztn. Evet tek suç devletin sebebi de insan gibi davranması, bir laf var bilirsin insana s.ken yaranır die. Bu laf bizim milletimiz için söylenmiş bir söz. her defasında bu lafı haklı çıkaracak sizin gibi insanlar hep var,olacakta. Ben bu ülke kadar adalet sisteminin kötü uygulandığı yada uygulanamadığı bir devlet bilmiyorum, ayıca açılamalarda hep rica minnet, ona rağmen insanlar yinede şikayetçi ve hala özgürlüklerden bahsediyor ama yanlış abd gibi çin gibi olmasını herzaman savunuyorum.bak gördün mü bende devleti eleştiriyorum.
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Daha öncede başkalarına açıkladım sanada açıklayayım. Hükümetin git kuyruk oluştur demesi gerekmiyor. Verdiği kararın yaratacağı sonucu ön görmesi gerekiyor. Bu kadar basit. Yakında salıvereceği TECAVÜZCÜ, KATİL, GASPÇI larada gidin tecavüz edin, yine adam öldürün, yaralayın, soyun demediği gibi. İnsan gibi sadece serbest bırakacak. Yani bu katillerden, gaspçılardan, tecavüzcülerden birisi seni ya da yakınlarını bulursa, sakın olaki şikayet etme. Devlet mi git yap dedi. Sadece insan gibi daha yeni bir ton suç işlemiş, bir ton sabıkası olan suçluları serbest bıraktı. Çok iyi niyetli. Aman korona bulaşmasın diye.

    Yine söylüyorum devleti eleştiremezsin. Hükümeti eleştirebilirsin. Aradaki farkı çözün artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 14 Nisan 2020; 12:2:24 >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    aynen, bakınız CHP li belediye çalışanları mesai yapmıyor. demek ki çalışmayınca da Sözcü gazetesi bir şekilde okurlara ulaşıyor..

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Sorun o değil. şimdi herkes sokağa çıkma yasağına alıştı. ilk haber verilince böyle oldu. isterse 1 ay önceden haber ver. vatandaş hücum ederdi.

  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    hafta başını geçtim 1 ay önceden haber ver yine izdiham olurdu. ilk şoku yaşamak gerekiyordu. ister 2 saat önceden ister bir hafta önceden.

  • Aman kolanızı Lupponuzu pırasanızı unutmayın bu sefer. Stoğunuzu şimdiden yapın.
  • Her hafta hava güzel olunca ne olacak sürekli evde tutucaksin insanları. Yaz gelince ANTALYALİLARİ EVDE TUTSANIZA.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.