Şimdi Ara

Onu Rüyada Görmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 ay içerisinde 4-5 kere gördüm..en son bu sabah gördüm rüyamda..Böyle mükemmel bir haz yok ya..Platonik de olsa Rüyada görmek bile başka bir zevk..Darısı başınıza

Ah ulan

• bende geçen hafta eski sevgiliyi 2 gün üst üste gördüm rüyada. rüya değil kabus. uyandığında büyük bi hayal kırıklığı çünkü. neyseki bu aralar uğramıyo. uzak dursun
  • keske bende yaslı amcayı gorsemde mıllı pıyangoyu tuttursam
  • Ben dedeleri gördüm bi kere. Çok kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ben dedeleri gördüm bi kere. Çok kötüydü.

Yazık lan acıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Arkadaşlar son 1 ay içerisinde 4-5 kere gördüm..en son bu sabah gördüm rüyamda..Böyle mükemmel bir haz yok ya..Platonik de olsa Rüyada görmek bile başka bir zevk..Darısı başınıza

Ah ulan

Off be ben de gördüm hocam bugün. Rüyada bile kasıyordum kendimi konuşurken. Saçmalayıp durdum yine.

• Vercek
    Şaka bir yana biraz efkarlananın beyler...
    http://themeyhane.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okandmr -- 12 Mayıs 2010; 12:32:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyada gibi hissetmek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de gôrüyordum arada bir. Yanına gitmeye cesaret bile edemedim gerçekte daha.. Rüyamda tekme atmıştı bacağıma.. Uyandığımda acıdığını hissetmiştim. Kötü bi duygu..
  • Ayrılalı 4 ay oldu sevglimden rüyalarımdan atamadım hala, keşke görmesem çünkü her sabah büyük hayal kırıklığıyla uyanıyorum
  • Çok seviyorum ama, hiç göremedim rüyamda. Belki de görmüşümdür ama hatırlamıyorum..
    Her gece yatmadan önce onu düşünüyorum. Hatta gün içinde bile...
  • 1 ay önce 6 senelik sevgilimden tamamen ayrıldım. NE bir göz yaşı döktüm ne de rüyama girdi. Mutluyum böyle aman girmesin
  •  Onu Rüyada Görmek.. yiter yaaa yiter yaaa cunup ettiniz forumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.