Şimdi Ara

Only chinese PvP Server Full 13d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • europen acc CLOSED... Full chinese pvp Serever

* Best Only Chinese Silkroad online pvp server. 1 Million Silk FREE

* 7/24 Dedicated server slot:1000 server open on 15 october 2011 last update in 1 june 2012

* Level cap:120 skill cap:120 no bugs everything works fine job rate:1000x auto potion:works Free nova +5 items in npcs

* Full 13d Nova+5 NPC 1 Gold

* All 13d Stones Jangan NPC & 2011-2012 All Dress item Mall

daily events will keep your adventures and more more fantastic you'll earn 1m free silk which will help you get some item mall items without donating for example dress etc..

English supporter Kittyz in game or you can contact with him in there

Download & Register FlySrO

Facebook Fun

you'd like to play with europes aswell you can join our other dedicated server SrOPvP Dede'nin Yeri

for those who'd like to start playing at lvl 1 you can join our 1-120 lvl server vipsro.You can make yourself 120 immediately from ur control panel in the site. VipSrO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 20 Temmuz 2012; 8:03:21 >

• Can sıkıntısına başlıyorum hadi bakalım
  • Bu oyun oynanmaz her yerde böyle oyun var ve bence sıkıcı bir oyun olur.
  • full chinese server ve özellikle 13d pek olduğunu sanmıyorum.. Yine de tercih meseleri.. siz eu char seviyorsanız SrOPvP serverimiz de full 13d itemlidir..
  • SAdece chin ama resimlerde eu fln var?
  • FlySrO serverimiz 13d full chinese pvp serveridir.. Aynı özelliklerde eu-chn serverimiz de SrOPvP dir.. Kasmayı seviyorum diyorsanız 12d ViPSrO serverimiz var..
    15 Ekim 2011 tarihinde ilk serverimizi açtık.. FlySrO ve SrOPvP serverlerimiz 1 Haziran 2012 de 13d ye güncellenmiş ve sıfırlanmıştır...
    Amacımız olmayan serverleri açmaktır..
    iyi eğlenceler dileriz..
    FlySrO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokok0 -- 22 Temmuz 2012; 23:14:36 >

• Her gün onlarca private server açılıyor galiba : )

Ayrıca neden Türkçe yazmıyoruz ? Biraz özen gösterelim lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Info 80 Cap Ch
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline 300-350 lira geçiren serverini açıyor ancak malesef 1 ay sonra kapanıyor :(
    Ekim 2011 den bu yana açığız ve Türkiye de sanırım ilk private serveri biz açtık ve hala öğrenmeye devam ediyoruz. Kolay bir iş değil..
    İngilizce olmasının sebebi de küçük playerleri uzak tutmak içindir :) Yabancı oyuncular genelde oynamak için geliyorlar ancak bizim ergenler nedense klavye kabadayılığı için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

Eline 300-350 lira geçiren serverini açıyor ancak malesef 1 ay sonra kapanıyor :(
    Ekim 2011 den bu yana açığız ve Türkiye de sanırım ilk private serveri biz açtık ve hala öğrenmeye devam ediyoruz. Kolay bir iş değil..
    İngilizce olmasının sebebi de küçük playerleri uzak tutmak içindir :) Yabancı oyuncular genelde oynamak için geliyorlar ancak bizim ergenler nedense klavye kabadayılığı için...

Serverın durumu nedir ? PvP yeterince var mı ?

Aslında ben Silkroad'ı 2008'de bıraktım ama hala aklımda SRO :) kaliteli güzel bir private olsa oynamayı düşünüyorum ara sıra...
  • Ben de 2009 da 120 levele çıkınca bıraktım.. Baktımki bunun sonu yok.. Şuan 3 serverimiz var hepsi ayrı özellikte.. Online player sayımızda yoğun saatlerde şu günlerde 600+ olmaya başladı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.