Lys ye hazırlanıyorum fakat kötü geçer diyede bir planlama yaptım ve öyle bir durumda önlisans programlarından tercihte bulunacağım bunun için aşağıdaki bölümler hakkında bilgi istiyorum...
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ANKARA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri M.Y.O. YGS-1 20 165.539 Tıbbi Görüntüleme Teknikleri EGE ÜNİVERSİTESİ(İZMİR) Atatürk Sağlık Hizmetleri M.Y.O. YGS-1 15 204.618 Tıbbi Görüntüleme Teknikleri DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ(İZMİR) Sağlık Hizmetleri Meslek Y.O. YGS-1 20 208.812
Yukarda taban puanları yer alan üniversitelerden herhangibir üniversiteye yerleşmem için en az ygs puanım okul puanı hariç kaç olmalıdır.Okul puanım geçen sene 50 di bu sene 40 olacağını varsayarak ve düz lise mezunuyum...
Düz lise mezunuysan zaten bu programlara yerleşmen imkansız meslek liseleri kapatıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: d.eray
Düz lise mezunuysan zaten bu programlara yerleşmen imkansız meslek liseleri kapatıyor.
bu yıl aralık ayı gibi galiba,şu katsayılar eşitlendiğinde,mesleklerinde o hakkı kaldırıldı diye duymuştum...yada seneye 4+4+4 ile kaldırılıcak galiba ? sence
quote:
Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA
quote:
Orijinalden alıntı: d.eray
bu yıl aralık ayı gibi galiba,şu katsayılar eşitlendiğinde,mesleklerinde o hakkı kaldırıldı diye duymuştum...yada seneye 4+4+4 ile kaldırılıcak galiba ? sence
Seneye kaldırılıyor. Keşke bu sene kaldırılsaydı. Çok iyi olacaktı.
Bilgilendirme için teşekkürler bi ihtimal tercihlerde son 10 luyu önlisanslara ayırcam...Katsayıda kalktı nasıl olsa çok puan alan yerleşir diye duymuştum ama artık işimiz şansa kaldı.