Şimdi Ara

Önlisans bilgisayar programcılığı yazacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mezun senemdeyim bu sene fazlasıyla ailevi problem yaşadım 6-7 ay başka şehirde yarım yamalak çalışmak zorunda kaldım vs vs derken çok verimli geçmedi son 2 ayda bastırdım gaza ama muhtemelen 100-200k civarı bi çekiş yapıcam ve yine vasat bir sonuç gelecek bu sene de vasat gelirse direk 2 yıllık programcılık girmeyi planlıyorum dgs mat fullemeye oynayacağım bezdim artık mat yapıp diğer alanlarda başarısız olmak kadar insanı madara eden başka bir şey yok.
    Sizin öneriniz var mı,başka bir yol?Yoksa programcılık benim için en iyi tercih mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Botadam -- 16 Haziran 2021; 16:50:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dgs 2024te kalkacak diyorlar dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunula ilgili yasa hazırlığı vs yok bildiğim kadarıyla hocam.
    Sınavının amacı üniversitelerde bu sene sonuna kadar boş kalan kontenjanları veya boşalan kontenjanları seneye doldurmak için yapılır.Kalkarsa o boşluklar boş kalmaya devam edecek

• Botadam B kullanıcısına yanıt

alakası yok. dikey geçiş için ayrı kontenjan açılıyor

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    Ben böyle biliyordum Hocam ama yinede sanmıyorum kaldırılma ihtimali çok çok az

2024'te kaldırılacağı hakkında açıklama yapıldı, 2024'ten önce kaldırılacağını ben de düşünmüyorum fakat Türkiye'de hiçbir şey belli olmaz

• dgs ile 4 yıllığa geçemesen bile 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyarak ve kendini güzel bir şekilde geliştirerek çok iyi yerlere gelebilirsin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam haber linki,kaynak belirtir misiniz?

• Hocam mümkün ama böyle 30-35 yaşımda olur sanırım

Hocam dgs kalkmayacak ama sistemde bir değişikliğe gidecekler sanırım ancak attığın linkler full yks yi kapsıyor

Ayrıca 400 bin e yakın insan giriyor sınav ücreti 150 lira bu parayı devlet görmezden gelemez

bilemiyorum hocam. bu sene ve seneye ben de gireceğim fakat pesimist düşünceler kafamdan ayrılmıyorlar.

Netlerin nasıl hocam bölümün ne

örgün elektrik elektronik müh okuyorum, açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum. DGS 2019 ve 2020'yi çözdüm 2019'da 57 matematik 30 küsür türkçe, 2020'de 59 matematik 26 türkçe yaptım.

Çok iyi hocam başarılar umarım istediğin yerlere gelirsin

Teşekkür ederim, umarım siz de istediklerinize ulaşırsınız.

• 100-200k arası bir kaç tane 4 yıllık M.T.O.K okulları var bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği gibi bölümler de var bunlara bakabilirsin. Ben de M.T.O.K ya da dgs düşünüyorum arada kaldım baya...

• Gutsy kullanıcısına yanıt

Hocam durumunuzu bilmiyorum ama bilgilendireyim sadece meslek lisesi mezunları M.T.O.K tercihi yapabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Hocam durumunuzu bilmiyorum ama bilgilendireyim sadece meslek lisesi mezunları M.T.O.K tercihi yapabiliyor.

Aynen hocam onu unutmuşum.

Ben meslek lisesi mezunuyum zaten de arkadaşı da nedense öyle zannettim pardon.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.