< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Botadam -- 16 Haziran 2021; 16:50:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Önlisans bilgisayar programcılığı yazacağım

-
-
dgs 2024te kalkacak diyorlar dikkat et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunula ilgili yasa hazırlığı vs yok bildiğim kadarıyla hocam.
Sınavının amacı üniversitelerde bu sene sonuna kadar boş kalan kontenjanları veya boşalan kontenjanları seneye doldurmak için yapılır.Kalkarsa o boşluklar boş kalmaya devam edecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alakası yok. dikey geçiş için ayrı kontenjan açılıyor
-
Ben böyle biliyordum Hocam ama yinede sanmıyorum kaldırılma ihtimali çok çok az
2024'te kaldırılacağı hakkında açıklama yapıldı, 2024'ten önce kaldırılacağını ben de düşünmüyorum fakat Türkiye'de hiçbir şey belli olmaz
-
dgs ile 4 yıllığa geçemesen bile 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyarak ve kendini güzel bir şekilde geliştirerek çok iyi yerlere gelebilirsin bence.
-
Hocam haber linki,kaynak belirtir misiniz?
Hocam mümkün ama böyle 30-35 yaşımda olur sanırım
çok bilindik yerler değil ama;
http://www.pervinkaplan.com/detay/universiteye-giris-sinavi-degisecek-2024te-yeni-yks-olacak/7160
ziya selçuk söylemişti sanırım
-
Hocam dgs kalkmayacak ama sistemde bir değişikliğe gidecekler sanırım ancak attığın linkler full yks yi kapsıyor
Ayrıca 400 bin e yakın insan giriyor sınav ücreti 150 lira bu parayı devlet görmezden gelemez
bilemiyorum hocam. bu sene ve seneye ben de gireceğim fakat pesimist düşünceler kafamdan ayrılmıyorlar.
-
Netlerin nasıl hocam bölümün ne
örgün elektrik elektronik müh okuyorum, açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum. DGS 2019 ve 2020'yi çözdüm 2019'da 57 matematik 30 küsür türkçe, 2020'de 59 matematik 26 türkçe yaptım.
-
Çok iyi hocam başarılar umarım istediğin yerlere gelirsin
Teşekkür ederim, umarım siz de istediklerinize ulaşırsınız.
-
100-200k arası bir kaç tane 4 yıllık M.T.O.K okulları var bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği gibi bölümler de var bunlara bakabilirsin. Ben de M.T.O.K ya da dgs düşünüyorum arada kaldım baya...
-
Hocam durumunuzu bilmiyorum ama bilgilendireyim sadece meslek lisesi mezunları M.T.O.K tercihi yapabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CobblerHocam durumunuzu bilmiyorum ama bilgilendireyim sadece meslek lisesi mezunları M.T.O.K tercihi yapabiliyor.
Aynen hocam onu unutmuşum.
Ben meslek lisesi mezunuyum zaten de arkadaşı da nedense öyle zannettim pardon.
Benzer içerikler
- vasıfsız gemi personeli ne is yapar
- koç anadolu bursiyerleri
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- 2. mezuna kalmak
- mutlak değerin türevi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X