Şimdi Ara

Online yemek siparişinde yeni dönem: Komisyonlar müşteriye gösterilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gönderim ücretini yemek fiyatının içine gizleyen dünya kadar restoran vardı zaten. Şimdi "ücretsiz gönderim" diye bir olay hiç olmayacak. Az sayıdaki "gerçek anlamda" ücretsiz gönderim yapan restoran da sistematik olarak ücretli gönderim yapmaya zorlanacak. Çünkü bu yeni sistem ücretli gönderim yapan restoranların işine gelecek.

• Kampanyaların ne kadar kampanya olduğunu gerçekten görebileceksek bence güzel.

İndirimi yapan uygulama mı yoksa lokanta mı ben merak ederdim. Şimdi ortaya çıkacaktır.

Bunların sunuluş biçimi de önemli tabi. Ayrıntılar sekmesine konulur ise kimse ayrı bir pencereye gidip de bana kurye için ne kadar para kesecekler diye bakmayacaktır. Asıl sorun bu aşamada kuryeden kesilen uygulama payını da net bir şekilde görebilecek miyiz?

• Rezil Yemeksepeti müşteri hizmetleri bile çalıştırmıyor, kurye gibi yemek dağıtıyor sıra sıra. Yetmezmiş gibi anlık indirim ayağına gerçek fiyatları ve indirimleri gizliyor, indirimsiz fiyatı daha ucuz olabiliyor sen bunu sipariş verdikten sonra görebilirsin ancak. Hiçbiri mükemmel değil ama bu rezil firmayı kimse kullanmamalı, bir de herkesin kişisel verilerini de kaç kez çaldırdılar. Komisyonları mı yetmiyor hala hizmet veremiyorlar.

Bu Yemeksepeti nasıl ve neden hala kapatılmadı? Kullanmayın bunların hiçbirşeyini en kötüsü bundan iyi, alenen dolandırıcılık yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.