Şimdi Ara

Online trafik ceza ödeme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
186.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • evet bide e-devlet şifresi alıp netteyken arada sırada trafik cezalarını kontrol etmektede fayda var..
  • Bende netten cezayı ödemek için denilenleri girdim ama böyle bir araç bulunamadı diyor..Kafayı yicem.Herşeyi doğru giriyorum ama araç bulunamadı diyor.
  • BU GİB DENEN KENDİNDEN MENKUL BORÇ-CEZA ÖDEME NEDEN 2012 DE BİLE HATA VERİR ANLAMADIM? ÖDEDİĞİMİZ VERGİLER ACEP NERE GİDER YAHU? MALATYA DA 157 TL MOBESE KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAZMIŞLAR. FAKAT FOTO. YOK. ADRESE GÖNDERMİŞLER. K. KARTI İLE ÖDEMEK İSTİYORUM NASIL OLACAK ANLAMADIM ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msasmaz1981@mynet.com -- 15 Nisan 2012; 19:53:25 >
  • başlık eskimiş biraz ama benim de bi sorum olacaktı bilen bi arkadaş varsa,benim cezayı çevirip kestiler yine de eve tebligat gelecek mi? makbuzu nereye koyduğumu tam hatırlamıyorum da,net.ten ödeyemiyorum o yüzden
  • siliniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 15 Temmuz 2012; 10:55:14 >
  • Trafik cezası sorgulama buradan girip öğrenebilirsiniz
  • Klasik trafik cezası sorgulama işlemleri gelirler idaresi başkanlığından yapılıyordu nasıl yapıldığının resimli anlatımı mevcut

    http://www.arac.muayenesi.com/arac-sorgulama/38-arac-trafik-sorgulama/230-trafik-ceza-sorgulama.html

    Bunun yanında EGM üzerinden de artık trafik ceza sorgulama yapılabiliyor. Bunun da nasıl yapıldığını linkten görebilirsiniz.

    http://www.arac.muayenesi.com/arac-sorgulama/38-arac-trafik-sorgulama/423-trafik-ceza-sorgulama-egm-gov-tr-plakadan.html

    bu verdiğim linklerden sorgulama işlemi yapılacak sayfaya ulaşabilir ve kolayca sorgulama yapabilirsiniz.




  • Online trafik cezası (en azından şu zamanlar için) ödememeye çalışın, ödüyorsanız da telefonla vergi dairenizi arayarak sisteme işlenip işlenmediğini kontrol ettirin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nokmen

    Online trafik cezası (en azından şu zamanlar için) ödememeye çalışın, ödüyorsanız da telefonla vergi dairenizi arayarak sisteme işlenip işlenmediğini kontrol ettirin.

    niye ki? ne sakıncası varmış online ödemenin? ben hiçbir zararını görmedim şimdiye kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toxoplazma

    quote:

    Orijinalden alıntı: nokmen

    Online trafik cezası (en azından şu zamanlar için) ödememeye çalışın, ödüyorsanız da telefonla vergi dairenizi arayarak sisteme işlenip işlenmediğini kontrol ettirin.

    niye ki? ne sakıncası varmış online ödemenin? ben hiçbir zararını görmedim şimdiye kadar.

    Hem son arabamı alırken noterde sorun yaşadık, (satıcının ödediği trafik cezası sisteme işlenmemişti, vergi dairesine gidip düzelttirdi, 3 günümüze mal oldu), hem de kendim bizzat ödediğim cezanın 1 yıl sonra halen üzerimde olduğunu farkedip vergi dairesini aradım ve telefonla düzelttirdim.

    Bana söylediği şey, harf ve rakamlarım tamamının girilmesi vs. gibi birşeydi, yoksa sistemde kendisi eşleşemiyor demişti. Çok dikkatli yapmıştım ödemeyi, bankadan her baktığımda da borcunuz yoktur yazısı çıkıyordu, ama sistemde eşleşmemişti.

    Yani online ödenirken çok dikkatli olunması gerekiyor, ödenirse de banka sitelerinden değil vergi dairelerinden kontrol ettirmekte fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 4 Haziran 2015; 16:27:18 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.