Şimdi Ara

Online Taşımacıklık oyunu varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni çıkan Euro Truck Simulator tarzında online bir oyun varmıdır?Paralı yada parasız farketmez eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten şimdiden teşekkürler..

• Euro Truck Simulator tarzında cok oyun varda malesef onlıne olayını oyun yapımcıları pek onemsemıyor
  • Trukz var.

www.trukz.com

Online taşımacılık oyunu. Site içinde trukz diye aratırsanız ilgili başlığa ulaşabilirsiniz. Tamamen Türk kullanıcılardan oluşan büyük bir derneğimiz de var. (Turkz)
    Bekleriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkalp

Trukz var.

www.trukz.com

Online taşımacılık oyunu. Site içinde trukz diye aratırsanız ilgili başlığa ulaşabilirsiniz. Tamamen Türk kullanıcılardan oluşan büyük bir derneğimiz de var. (Turkz)
    Bekleriz...

Msn alabilirmiyim yada daha detaylı bir bilgi ?
  • sitemizde kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz..

http://z13.invisionfree.com/TURKZ/index.php?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheR -- 26 Ekim 2008; 15:13:25 >
  • Web tabanlı oyun değildi kastım açıkcası pek hoşuma gitmiyor web tabanlı oyunlar yinede saol
  • ricaederim, bence denemeye değer, ancak oyun bir süre sonra bağımlılık yapıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Web tabanlı oyun değildi kastım açıkcası pek hoşuma gitmiyor web tabanlı oyunlar yinede saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheR

ricaederim, bence denemeye değer, ancak oyun bir süre sonra bağımlılık yapıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Web tabanlı oyun değildi kastım açıkcası pek hoşuma gitmiyor web tabanlı oyunlar yinede saol

denemek lazım

• Microsoft Flight Simulator var ama onda sadece kullanmayı öğreniyosun yolcu taşıma yok ama öyle bi oyun olsa gerçekten güzel olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.