Şimdi Ara

ONLINE OYUNLAR ICINDE EN İYİSİ HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
29.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Alemde En Kral Online Oyun Knight Oline
  • Lineage 2
  • GLADİATOR sana tamamıyla katılıyorum wow u denemedim ama guild wars , mu , uo , ko denedim hepsini toplasan diablo 2 nin gölgesi bile olamıyolar..
  • www.ruax.net
    www.cityofheroes.com
    WoW...
  • arkadaşlar size bi soru sorcam ınt 1 saphire ring para der mimaster için gerekli diye biliyorum ama sizede bi danışmak istedim yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: r3alty_

Bu Alemde En Kral Online Oyun Knight Oline

dostum sen ilk once oyun nası yaziliyo bi ogren sora oyunu koru

• ben ce en ii oyunlar:
    lineage 2
    world of warcraft (namı deger WoW)
    cabal online
    Ragnarok online :-]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutukola -- 12 Temmuz 2006; 13:19:29 >
  • Matrix Online ( Uzun süredir oldukca zevk alarak oynuyorum)
  • arkadaslar en kral oyun muonlined,r tek gecerim bi deneyin bi daha vazgecemezsiniz denemek isteyenler mu online bolumune gellsin bi suru cok gusel turk serwerlari war herkesi beklerim ama oyunun kotu yani basladiniz mi asla bırakamazsiniz benim gibi ben o kadar bırakmayi denedim ama en cok 1 hafta surdu
  • ilgilenenlere mu online mükemmeldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alim_007

online oyunların en iyisi world of warcraft 1.si
    2.si mu online hepinizi mu online beklerim bi kere oynarsanız bagımlısı olursunuz.
    wow icinde aynı sey gecerli

Lineage2 AMAAA OFFİCAL SERVERİNDE para veripte oynucan öle bedava serverlere bakmayın onlar officalin %0.01 i bile olamaz 6 ay oynadım ordan biliyorum
    6 ay = level 54 prophet
    zauha zor baya :D

• knight tı bırakmakta ne var be 10 dk da bıraktım charımda lwl 61 di
  • bıraktıysan charını versene :) veremessin o biras sıkar işte banada oldu aynı şeyler şuan rose online oynuorum ama arada knight oynuom ama adamı kasmıom kasmak çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk sıkıcı bişi ama ben gidip adam dogruyom muuahuhaa

Eğer knigtha premium alıp ta bırakan warsa R.O.S.E Online'a geçin derim Online oyunlar arasından en ii en harika grafik oynamak isteyen warsa http:/www.roseonlinegame.com daha ayrıntılı bilgi arayan pm atsın ...........

oyundan ss ler

ONLINE OYUNLAR ICINDE EN İYİSİ HANGİSİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 13 Temmuz 2006; 21:43:05 >

• Cabal Online
    Ultima Online
    Lineage
    Space Cowboy Online (uzay geminle toz atıp üs'te hava atmak isteyenler için )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

bıraktıysan charını versene :) veremessin o biras sıkar işte banada oldu aynı şeyler şuan rose online oynuorum ama arada knight oynuom ama adamı kasmıom kasmak çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk sıkıcı bişi ama ben gidip adam dogruyom muuahuhaa

Eğer knigtha premium alıp ta bırakan warsa R.O.S.E Online'a geçin derim Online oyunlar arasından en ii en harika grafik oynamak isteyen warsa http:/www.roseonlinegame.com daha ayrıntılı bilgi arayan pm atsın ...........

oyundan ss ler

SS gercekten güzel hosuma gitti ama tatmin olmadim

• 1.FF XI online(resmen bağımlısı oluyorsunuz)
    2.wow
    3.mu online
  • ben knightı 1 gunde bıraktım
    kasılmak cok zor sonra jpkoya gectım su aralar 2 oyun oynuyorum jpko sro
  • ahanda bi ss daha :) bu biras komik :)

• MartialHeroes harika ötesi ... Denemeniz lazım. KO hikaye bunun yanında ...
  • ya burda 8 senelik Ultima War Allah Aşkına hala da oynanıo Uo ya başladın mı bırakamassın ama oyn super zaten 8 senelik oyun dunku gibi oynanıyosa..:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.