Şimdi Ara

Online Oyun Sırasında LAN (Kablolu İnternet) Bağlantısı Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Superonline'ın 25 Mbit internetini kullanıyordum, 50 Mbit hızına geçtim ve kablosuz kullandığımdan ötürü en fazla görebildiğim hız 30 Mbit'ti. Bende LAN kablosu çektim ve bağladım, 50 Mbit'i çok rahat görebiliyorum. Ancak şöyle bir sıkıntım var, dosya indirmelerde, film izlemelerde ve dizi izlemelerde 50 Mbit'ten çok rahat kesintisiz yararlanabiliyorken, Counter Strike Global Offensive'de belirli bir süre (ortalama 20-25 dk) kesintisiz oynayabiliyorken bir anda kesilmeler başlıyor. Bağlantım bir anda kopuyor ve ortalama 5-6 saniye sonra geri gelip anında tekrar kesiliyor ve ikinci kesilişinde bağlantının geri gelmesi 1 dakikayı bulabiliyor. Bu döngüyü oyunun ilk 20-25 dakikasından sonra her 6-8 dakikada bir yaşamaya başlıyorum ve oyun bitene kadar devam ediyor.

    Bağlantım koptuğu anda Alt-Tab ile sağ alttaki bağlantı simgesine baktığımda kırmızı çarpı işareti oluyor, modeme baktığımda ise bütün bağlantı ışıkları aktif fakat LAN'ın bağlı olduğu sayının ışığı sönmüş oluyor. Bilgisayarın arkasındaki LAN girişindeki ışıklarda sönmüş oluyor o sırada.

    Defalarca Superonline'ı aradım, bağlantı iyileştirme yaptılar, LAN'ın modeme girişini bir başka LAN girişine taktırdılar. PC'de Norton 360 yüklü tam tarama yaptırdım, LAN driver'ını güncelledim hatta BIOS'u bile güncelledim ancak ne yaparsam yapayım bu sorun bir türlü düzelmiyor. Bir Superonline yetkili LAN girişinin ısındığından dolayı olabileceğini söylemişti ancak bunun olması çok saçma, millet 1000 Mbit'i LAN kablosu ile kullanıyor, onlar klip bile izleyemez herhalde anında ısınır uçlar.

    Yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.