Şimdi Ara

Online olduğum halde kimse Online göremiyor beni neden olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kullandığım msn adresinden oturum actığımda ve Çevrimiçi olduğumda kimse beni Çevrimiçi olarak göremiyor. silip tekrar kurdum ama yine olmadı başka bir yerde denedim yine olmadı. Nerede oturum acarsam acayım. aynı durum söz konusu hiç başına böyle bişi gelen olduğumu... geldiyse çözüm olarak ne buldular. Benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Ya da diğerleri seni engellemiş olabilir ...

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • sanmıyorum herkez engelleyecek hali yok ama hesabında problem olabilir bence sen kişi listesini kopyala ve baska bi hesap aç sorun cıkacagını sanmıyorum pc de sorun olabılır desem baska yerlerde yaptıgını söyluyorsun yine aynı sorun warsa hesabını yenile

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
    Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.