Şimdi Ara

Online Monopoly + Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
8.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yıllardır biliyorum ama bilmeyenler vardı oyuna girip soruyorlardı bu konu onlar için çok iyi olucak.
  • Ellerine sağlık. Ancak sanırsam oyuna sadece IE'den girilebiliyor. Doğru mu?
  • Benim anlamadığım bir nokta var.Ev veya otel inşaatını nasıl yapıyoruz acaba?Şartları neler bir türlü satın alamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Benim anlamadığım bir nokta var.Ev veya otel inşaatını nasıl yapıyoruz acaba?Şartları neler bir türlü satın alamadım.

3 aynı renk kartı toplaman lazım.Örneğin 3 pembe.Bu şartlarda otel-ev kurabilirsin ama oyunun hemen ortasında solda kalan ev sayısı sağda kalan otel sayısı var.Bunların limiti dolarsa ev veya otel kuramazsın.Diyelimki 3 aynı renk kartın var.Ev-Otel kuracaksın ama birşeye dikkat etmen gerek.Örneğin İstanbul'a 4 ev kurdun.Kyiv'e de 4 ev kurdun ama Toronto'ya 3 ev kurdun.Ve İstanbul'a otel kurmaya çalışıyorsun.Otel kurmak için Toronto'yada bir ev kurup ev sayısını eşitlemelisin.Ev sayısını eşitlemeden diğer seviyeye geçemezsin.

Bunun dışında Ev-Otel kurmak için her arsanın farklı fiyatları vardır.Örneğin açık mavilerin(Tokyo,Athens,Barcelona)Ev arttırma parası 0.50 m.Tabi en son düzeye geldiğinde alınan kira parasıda diğer arsalara kıyasla düşük bir fiyat(5.50 m)Ama koyu mavilerin(Montreal,Riga) Ev arttırma parası daha pahalı...Fakat Montreale otel kurduğunda kira parası olarak 20 m alınıyor.Oyundaki en değerli arsa...

Örneğin paran - oldu.Tüm arsaların ipotekli.Para çıkarmak için ya ticaret yapacaksın yada Ev-Otel lerini geri bağışlayacaksın.Ev-Otel lerini geri bağışlamak için İpotek etme kısmına girebiliriz.Ordan Ev-Otel sayılarını düşürürüz.Fakat kurarkenki alınan paradan daha düşü bir fiyat alırız üstüne...

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

@TüRKéR

Sanırım doğru.Ben Opera kullanıyorum ancak Java ekranı bitürlü bitmiyor.Açılmıyor.Explorerden girdiğimde ise öyle bir sorunla karşı karşıya kalmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNeron -- 8 Temmuz 2009; 5:15:31 >

• cok zor
  • ByNeron ben de aynı Opera'dan denedim ama olmamıştı.
  • Türker Firefox dene.
  • Oynayacak varsa oynayabilirim. Ama yeniyim.
  • java yukle
  • Arkadaşlar Ben Play Diorum Oyun Ekranı Gelmior Neden?
  • çok güzel valla sağol paylaşım için
  • Arkadaşlarla oynuyoruz bazen çok keyifli.
  • up
  • hoop.oynayacak varsa gelinde oynayalım.

gelecek olanlar "Temporary Room 024 " adlı odaya girsin.
  • Gzüel konu.Yarın denerim.
  • hocam burda kalıorum oyuna nası geçicemm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuzMantik -- 4 Aralık 2010; 16:44:52 >
  • güzel konu teşekkürler
  • nasıl oda kuruluyor yardım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.