Bence üniversiteler online olur, ama ben de yüz yüze eğitim istiyorum çünkü online sınavlar öğrencilerin hakkını yiyor. |
online isteyenler (2. sayfa)
-
-
bos yapmayınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yaşamayı gerçekten bu kadar mı seviyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o da ayrı bir konu,bin kişi sınava giriyorlar veya başkasına yaptırıyolar.nasıl rahat ediyolar anlamıyorum ilerde mesleklerini nasıl yapacaklar böyle dersleri geçerek
Sen sevmiyor musun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok haklısınız Selin Hanım, kampüste görüşmek dileğiyle mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?
Çok hazettiğim söylenemez. Ömer Hayyam'ın bir sözü var: Ne mutlu bu dünyaya hiç gelmemiş olana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de bir sözüm var.
Bir kere gelicez dünyaya. 2 fazla gülmek için yaşa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E91B375C -- 19 Ağustos 2021; 21:56:22 >
öncelikle söz sahibine aittir ben düzgün şekilde yazmışım hitaba bak :) neyse ben devam ediyorum öncelikle merak etme örgün eğitimden haberim var cahil bir insan da değilim. Bunu mazeret olarak mı görüyorsun ? En azından benim yapacak bir sürü aktivitem var ve “mazeret“ ortaya çıkıyor haliyle :D biz buna mazeret değil de zaman diyoruz. Gelelim aöf e çok şükür bu sene tıp fakültesine yerleşiyorum aöf le bir işim yok madem ONLINE gibi bir fırsatım var ben de haliyle istiyorum benim hayatımı daha da kolaylaştıracağından ve gereklilikleri haliyle de sağlıyorum kafanı yorma. İnsanların ne yaşadığını bilmeden böyle saçma sapan kendine göre bir cevap neden veriyorsun ayrıca ? Bu sene neler çektim ben haberin yok tabi. Klavyenin başında sallamak kolay insanlara neyse demagoji dersin şimdi buna uğraşamam :DD. Yeterince boş mezun mu ahahah ben orda kendimi geliştirmekten dil öğrenmekten bahsediyorum boş mezun kategorisine beni de mi alıyorsun sen :D al bakalım devam üstte de dediğim gibi şu zamana kadar ONLINE diye bir şey yoktu ama bu senelerde var ve varken de ben de istiyorum haliyle hayatımı kolaylaştıracağından ve istemek de EN DOĞAL HAKKIM sadece sen yoksun bu ülkede sen gideceksin üniversiteye yüz yüze olacak ee sonra nolacak ? “ Boş beleş“ takılacaksın kim bilir :) düşünce yapınızı değiştirin biraz
-
online eğitim üniversitede derse gitmeye üşenen,vakit bulamayan (:D) kesimin ''hayatını kolaylaştırmak'' için getirilmedi,virüs yüzünden getirildi ve aşı bulununca haliyle yüz yüzeye geçiliyor.söylediğim şeyin hala arkasındayım madem günlük hayat aktivitelerine yetişemiyorsun bırak okulu,üniversitelerin yıllarca varolan düzenine ayak uyduramamak senin sorunun.zaman yönetimini halletmen gerekir bu yaşta.laf arasında tıp kazandığını sıkıştırınca fikrim değişmiyor yani,tıp fakültesine girmişsin ama tıpı pratik eğitim almadan tamamlayabileceğine inanıyorsun bu da türk eğitim sisteminin eleştirilmesi gereken bir yanı işte :D ben gideceğim üniversiteye dersleri olması gerektiği gibi okulda öğreneceğim kalan zamanlarımda da senin gibi okula gidince diğer işlerini halledemeyen yetersiz bir insan olmadığım için güzel bir şekilde değerlendireceğim.başka soru?
-
derse gitmeye üşenen mi :) emin ol senden daha iradeli bir insanımdır ön yargı içeren bir şey söyleyecektim de neyse tanımıyorum daha seni ben de farkındayım istemsiz geldiğini ve bu pandemi sürecinde senden daha fazla zorlandığımı söyleyebilirim. Aşı olan insanlara sanki hiç mi bulaşmayacak lütfen akıl mantık biraz en etkin aşı olan Biontech bile %100 koruma sağlayamıyor ki size imzalattığı kağıdı okudunuz mu bilmiyorum ama uzun vadedeki etkisi de bilinmiyor aşıların ( 2 doz Biontech vuruldum sen sormadan söyleyim onu) yetişemiyorsun değil ilk defa üniversiteye gidecem belki de yetiştirebilirim bilmiyorum ama ONLINE da daha fazla vakit ayıracağımdan ve garantici bir insan olduğumdan işi garantiye alıyorum. Tıpın ilk sınıfındaki pratik acaba ne kadar işlevsel ha? Birçoğu deney ağırlıklı ONLINE da olsak bile atıyorum hoca video çekip atabilir alternatifler çok ben tüm okuduğum sene boyunca da ONLINE olsun demiyorum ayrıca belirttim mi hatırlamıyorum şu an ama bu yıl devam etsin diyorum. Sen gittiğin üniversitede olması gerektiği gibi öğren 10 yıl sonra karşıma gel sonra hangimizin konumu daha iyi ne dersin ? Yetersiz miymişim değil miymişim o zaman görelim istersen :D? Güzel bir şekilde değerlendirmeye devam başka soru falan yok umarım gözün açılır realist bakarsın olaylara xD
-
Aşı bulununca haliyle yüz yüze eğitime geçiliyor derken ? hayırdır kimle konuşuyorum 19luk bebenin verdiği kararla mı yüz yüze eğitime geçilecek aşı olununca hastalık kapılmıyor mu ? Şahsen hastalık kaparsam 10 gün derse girememekten endişeleniyorum dersem ne cevap vereceksin ? komik bir insansın günlük aktiviten sınırlı olduğu kitap okumaktan ve arkadaşlarınla kahve içmeyi aktiviten sayıyorsan sana hayatında başarılar dilerim asosyal insan. Bi ice americano lütfen hahahaha :D
-
BAŞKA SORU
-
quote:
Orijinalden alıntı: selindenizlionline eğitim üniversitede derse gitmeye üşenen,vakit bulamayan (:D) kesimin ''hayatını kolaylaştırmak'' için getirilmedi,virüs yüzünden getirildi ve aşı bulununca haliyle yüz yüzeye geçiliyor.söylediğim şeyin hala arkasındayım madem günlük hayat aktivitelerine yetişemiyorsun bırak okulu,üniversitelerin yıllarca varolan düzenine ayak uyduramamak senin sorunun.zaman yönetimini halletmen gerekir bu yaşta.laf arasında tıp kazandığını sıkıştırınca fikrim değişmiyor yani,tıp fakültesine girmişsin ama tıpı pratik eğitim almadan tamamlayabileceğine inanıyorsun bu da türk eğitim sisteminin eleştirilmesi gereken bir yanı işte :D ben gideceğim üniversiteye dersleri olması gerektiği gibi okulda öğreneceğim kalan zamanlarımda da senin gibi okula gidince diğer işlerini halledemeyen yetersiz bir insan olmadığım için güzel bir şekilde değerlendireceğim.başka soru?
Aşı bulundu da ülkemizde hala aşı oranları çok düşük. Doktorların hepsi en az ülke nüfusunun %70 80 tam aşılama gerekiyor diyorlar(2 doz). Bizimkiler bilerek 18 yaş üstü oranları veriyolar fazla göstermek için orda bile oran %50 de. 18 altıi katınca ülkede tam aşısı olanlar anca 30-40 çıkar. Bunlarında yarısı sinovac zaten 3. doz olmaları lazım falan filan. Yani aşılanma henüz tüm okulların haftanın 5 günü full yüzyüze olucak şekilde açılmasını uygun görmüyorum. Bu işi eylülün 6 sında okulları açıyoruz şak diyerek değilde aşı oranımız %60 ı geçince açıyoruz gibi bi şekilde yapmaları lazımdı. Şuan hala etrafımızda virüs var bugün 216 kişi ölmüş mesela size sormak istiyorum Allah korusun koronaya yakalandıysanız karantinaya alıncaksınız 20 gün(21 gün delta için avrupada karantina süresi bizimkiler ne kadar yapıyor bilmiyorum). O sırada dersleriniz sınavlarınız ne olucak yüz yüzede. Yurtta kalıyorsanız siz korona olmasanız bile oda arkadaşınız olduğunda ne olucak? Sınıftan biri olunca ne olucak? Dersin hocası korona olunca ne olucak ? Bu karar bunların hiç biri düşünülmeden verilmiş bir karar. Avrupada filan açılıyor evet ama adamlarda %60 aşılama oranı var tam nüfusta bizimkiler gibi 18 yaş üstü falan gibi kelime oyunları olmadan. Ayrıca adamlar tek kişilik odalarda kalabiliyorlar bizde 8 kişilik yurtlar var. Aşı oranı bu ülkeler gibi olmadan Tüm okulları haftanın 5 günü full yüz yüze açmak pek sağlıklı gelmiyor bana.
-
boş yapmayın hocam avm çok genel oldu Starbucks diyecektiniz sanırım
-
elinize sağlık hocam her dediğinize harfiyen katılıyorum
-
19luk bebenin verdiği kararla değil cumhurbaşkanının sözüyle açılıyor haber de izlemiyorsunuz herhalde :D hastalık kaparsan tedavini olur iyileşirsin bu virüs yakın bir gelecekte tamamen bitmeyecek sizin kafanızla 10 yıl kapalı kalır üniversiteler öğrenciler,esnaf mağdur olur.online eğitimden elde edeceğiniz çıkarları güya hastalık kapmaktan korkuyorum bahanesiyle örtmeye çalışmanız çok acınası.sen benim günlük aktivitelerimden ne kadar haberdarsın,evden çıkmadan eğitim almak için ısrar eden birinin bana asosyal demesi de komedi.yüz yüze eğitimi bu kadar istememin sebeplerinden biri sosyalliğin kısıtlanması zaten.bu arada sosyallik denilince aklınıza sadece kahve içmenin gelmesi de sizin vizyonsuzluğunuz. neyse,okuduğunu anlayamayan insanla tartışılmıyor gerçekten.
-
derse gitmeye üşenmekle iradeyi bağdaştırman,gerçekten anlama problemlerin var.başta aktivitelerime yetişemiyorum deyip,şimdi daha başlamadım belki yetişirim diyosun iyi ki senin gibi tutarsız ergenlerin sözlerine göre vermiyorlar bu online yüz yüze kararını.paşam zaman yönetimini yapamıyor,işlerini halledemiyor diye devlet üniversitelerinin %50sinin oturtamadığı online sistem devam etsin,sisteme girmeyi beceremeyen hocalar slayt atıp geçsin,insanlar sınavlarda kopya çeksin emek sömürüsü olsun,verimsiz ders işlensin.cidden ne anlatıyorsun hala ben şöyle garantici bir insanım falan diyor ya.mantıklı bir tane argüman üretsen düzgün bir tartışma olacak kocaman yazı zırvadan ibaret.10 yıl sonra konumun iyi olsun istiyorsan işlerime yetişemiyorum diye ağlamamanı öneririm bu arada,sonra yaparsın hangimiz daha iyi yerde olacak egosunu.
-
Tek bir şey dicem eğer bi vakit parasetamol vs. İçersen prospektusundeki yan etkileri oku. İyi akşamlar
Cb'nin açıklamalarını baştan sonra dinledim eğitimle doğru düzgün açıklama yapılmadı ? siz haberi izlememişsiniz ya da büyük bir odak sorununuz var online eğitim bu yüzden sizi zorlamış olabilir bu yüzden tavsiyemdir ki boş zamanlarınızda olmayan aktivitelerinize ara verip bir psikoloğa yönlenmeniz olacaktır :)
BENİM KAFAMLA hastalanırsam 10+ gün dersleri kaçırma olasılığım var aynı şekilde sınıfımında belki sınıftan kapmayanlar olacak onlar ders işlemek isteyecekler dersleri kaçıranlar olacak madem dersleri kaçırmaktan bu kadar endişeli ve verimsiz olduğunu düşünüyorsun senin SAÇMA KAFANLA daha verimsiz olacak belki de dersi alamayacaksın bile. Yüz yüze eğitimi bu kadar istemenin sebebi sosyalliğinin kısıtlandığını kendi ağzınla söylüyorsun benim kısıtlanmadı ? demek ki sen bir asosyalsin üniversite senin tam anlamıyla sosyal olacabileceğin bir mecra değil yarı sosyal yarı eğitim birleşerek tam anlamıyla kendini geliştirmek için tasarlanmış bir eğitim yuvasıdır üniversiteler. Selincim senin gibilerin ciğerini bilirim aile evi rahat değil ailem tam anlamıyla geri kafalı desene anlaşalım seninle :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X