Şimdi Ara

Online Flash Oyun İçin Bot Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Facebook üzerinden oynadığım flash oyun için bir bot yani autoplayer yapmak istiyorum. Bunun için hangi dili kullanmam gerekir? Hiçbir programlama dilini bilmediğimi göz önüne alırsak flash oyunu için bot yapımına nerden başlamalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Ha demeyle olmaz c# ile başla consolu yala yut - forms app e geç yala yut oyun yapımına bak az ne için kullanacağını çöz öyle yap. Flash oyun basit olur çok zorlanmazsın ama vakit ister bu vakitte bot yazıcam diyene kadar kendi oyununu yaparsın.
  • bi oyun için değer mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hikaye kısaca şöyle başladı. "The Walking Dead" isimli dizinin fanatiğiyim ve facebook üzerinden de "The Last One" isimli oyuna denk geldim. Zombi temalı bir oyun. Oyunu fırsat oldukça oynuyorum ancak boş zamanım yok denecek kadar az o nedenle böyle birşey yapmak istedim. Trainer tarzı programlar yapanlarda var ancak öyle birşey oyunun tüm zevkini alır götürür. (Tabi oyundan sıkılmadıysanız.) Hile yapmak yerine bu şekilde oyunu kendi kendine oynayacak bir yardımcı geliştirmek istiyorum. Bu da hile değil mi derseniz tabiki hile ama diğerine göre biraz daha masum

ErenGY1@ Biraz daha açıklayabilir misiniz? 1-) C# öğrenilecek 2-) Consol ve forms app C# içerisinde mi yer alıyor anlamadım? 3-) ?

oturan adam@ Oyun için değil ama böyle birşeyi başarabilirsem değer

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadZone84

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hikaye kısaca şöyle başladı. "The Walking Dead" isimli dizinin fanatiğiyim ve facebook üzerinden de "The Last One" isimli oyuna denk geldim. Zombi temalı bir oyun. Oyunu fırsat oldukça oynuyorum ancak boş zamanım yok denecek kadar az o nedenle böyle birşey yapmak istedim. Trainer tarzı programlar yapanlarda var ancak öyle birşey oyunun tüm zevkini alır götürür. (Tabi oyundan sıkılmadıysanız.) Hile yapmak yerine bu şekilde oyunu kendi kendine oynayacak bir yardımcı geliştirmek istiyorum. Bu da hile değil mi derseniz tabiki hile ama diğerine göre biraz daha masum

ErenGY1@ Biraz daha açıklayabilir misiniz? 1-) C# öğrenilecek 2-) Consol ve forms app C# içerisinde mi yer alıyor anlamadım? 3-) ?

hocam bence hedefiniz olması güzel ama sizin yaptığınız şuna benzer : Evinizi boyatacaksınız boyacı çağırmak yerine boya-badana kursuna gidip sertfika alıp o işin eğli olup sonra kendi kendinize evinizi boyumak düşüncesindesiniz halbükü hem zamanım olmadığı için bu işi düşünüyorum demişsiniz hemde elinizi kullağınıza bacağınızın altından geçirdikten sonra tes yönde tutmaya çalışıyorsunuz bilmem anlatabildimmi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTilkii

quote:

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hikaye kısaca şöyle başladı. "The Walking Dead" isimli dizinin fanatiğiyim ve facebook üzerinden de "The Last One" isimli oyuna denk geldim. Zombi temalı bir oyun. Oyunu fırsat oldukça oynuyorum ancak boş zamanım yok denecek kadar az o nedenle böyle birşey yapmak istedim. Trainer tarzı programlar yapanlarda var ancak öyle birşey oyunun tüm zevkini alır götürür. (Tabi oyundan sıkılmadıysanız.) Hile yapmak yerine bu şekilde oyunu kendi kendine oynayacak bir yardımcı geliştirmek istiyorum. Bu da hile değil mi derseniz tabiki hile ama diğerine göre biraz daha masum

hocam bence hedefiniz olması güzel ama sizin yaptığınız şuna benzer : Evinizi boyatacaksınız boyacı çağırmak yerine boya-badana kursuna gidip sertfika alıp o işin eğli olup sonra kendi kendinize evinizi boyumak düşüncesindesiniz halbükü hem zamanım olmadığı için bu işi düşünüyorum demişsiniz hemde elinizi kullağınıza bacağınızın altından geçirdikten sonra tes yönde tutmaya çalışıyorsunuz bilmem anlatabildimmi.

Alıntıları Göster
    quote:

Bana balık vermeyin, balık tutmayı öğretin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadZone84 -- 11 Mart 2014; 12:21:34 >

• quote:

quote:

Bana balık vermeyin, balık tutmayı öğretin

yani genelde insanlar programcılığa meraktan falan girer ama 1 tek program yazıp çıkacak birini görmemiştim oda iyimiş :) bence bilgin olması açısından iyi öğren yine öğrende o programı yazabileceğini sanmıyorum..
    C#'dan başlayıp bilgisayar dillerinin nasıl bir sistemle çalıştığını öğrenmeni tavsiye ederim ben öyle yaptım. Şuanda okuduğum bilişim bölümünde bize ilk c# sonra çok çok az c++ sonra java öğrettiler ondan sonra html-css bilgilerini verdiler.Tavsiye edeceğim int. derslerse şöyle :

C#'ı Muhammet mastar ile çok dengeli birşekilde öğrenebilir proglama dillerinin temmellerini kolaydan başlıyarak atabilirsiniz verdiğim linkte 20 ders var ve derslere hiç birbilgisi olmıyan birisine anlatırcasına başlamış tam senin için. -http://www.muhammedmastar.com/csharp-dersleri
    Bu arada c#'derslerini izlerken bir yandan temiz deftere notlar al kodları bir deftere kendi cümlelerinle yazki unuttursan bu kod ne işe yarıyordu demiyesin.

Yukardaki linkten sırasıyla 20 ders'i izledin yaladın yuttun diyelim.

Sonra Javaya geçmeni tavsiye ederim ama bunun yanında c,c++ veya çok farklı dillerde öğrenebilirsin.
    Önerebileceğim ücretsiz java dersi youtube'den bulabileceğin türkçe anlatımlı dersler :
    örnek :http://www.youtube.com/watch?v=QmwC_p0OGmI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

C# öğrenerek her şeyi yapabilirsin sınır yoktur :) İçinde 2 yöntem var Console application ve forms application. Console application dediğimiz kısım daha çok algoritmasal kısımdır tasarım için birşey yoktur kendini geliştirmene yarar, burayı çözünce forms applicationa geçersin tasarımını yaparsın ve kodunu yazarsın arasında pek fark yok console ile bot yapman için forms applicationu yalayıp yutman gerekir.

• ErenGY1 E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, C# öğrenerek başlıyorum o zaman, hadi hayırlısı :)
  • kolay gelsin nerelerde kaldığını yazarsan senn gibi programlama dili öğrenmek istiyen arkadaşlarda takip eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.