Şimdi Ara

online fifa06 oynamaya kesin çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler hiç bi ayar gerektirmeden sadece hamachi denen programı kurarak oynanabiliyor şimdi nasıl olduğundan biraz bahsedicem..
    (bu programın benle hiç bi alakası yok ayrıca son derece iyi niyetli bir program spyware antivirüs taramalarının hepsinden geçirdim, kanadalı bir adam yapmış giderek kullanıcı sayısı artıyor yakında paralı bile olabilir)..

http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-en.exe
    1.hamachi'yi indir, kur, çalıştır..

2.sol alttaki power tuşuna bas, isim sorunca bir nickname girip tamam de..

3.(2 oynıycak kişide hamachi'yi kurduktan sonra)
    birisi sağ alttaki iki butondan üçgen şeklinde olanına tıklayıp,
    'create new network' diyor.. ve bir network ismi ve şifresi belirliyor..

4.diğeri ise ilk arkadaşımız bir network oluşturduktan, sonra, aynı üçgene tıklıyor ve 'join existing network' seçeneğini seçiyor, karşımıza gelen pencerede ilk arkadaşın oluşturduğu network'ün ismini ve şifresini giriyoruz..
    eğer buraya kadar doğru yapabildiysek hamachi bağlantısı kurulmuştur..

son adım olarak hamachi'yi açık bırakıyorsunuz ve fifa'ya giriyorsunuz,
    "game modes > multiplayer > direct ip"'den
    doğru birbirinize hamachi iplerinizi kullanarak bağlanıyorsunuz.
    (not:iki taraf da proxy arkasında olsa bile bağlantı kuruluyor onlarca kez denendi)..
    unutmadan hamachi'nin mesaj gönderme ve paylaşım verilmiş dosyalara erişme özelliği vardıraynı networkname içindekiler için)..

listeden arkadaşınızın ipsine sağ tuş tıklayıp send message derseniz mesaj penceresi açılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakomako2 -- 30 Ekim 2005, 12:22:23 >

• Arkadaşlar yeni ağ kurdum hepinizi bekliyorum ağ ismi vegool Şifre 123123 pes5'de Oynayabiliriz Listenize ekleyin msn adresimde hako_mako@hotmail.com ....
     online fifa06 oynamaya kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakomako2 -- 30 Ekim 2005, 12:23:43 >
  • fifa 06 oynamak isteyenler marcodemir@hotmail.com adresinedn beni eklesinler genelde akşam maçları yapabilrim saygılarımla
  • fifa06 256k ile rahat oynanabiliyormu? ben bir arkadaşla 2005i denedim adamlar ağır çekimde hareket ediyordu öyle de oyunun akıcılığı olmuyordu?
  • bütün programları kapaman gerekiyor indirme yapma özellikle firewall baya yawaşlatıyor
    de anlamadığım bişi var direct ip ile normal ip üzerinden oynanmıyormu buı fifa 06,fifa 05 ile rahat oynuyorduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.