Şimdi Ara

Online Ek Gelir (ÖDEME KANITLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR BUNA BENZER İŞLERİ ÇOK ARAŞTIRDIM. BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ZAMAN KAYBI OLDU. SONRA TESADÜFEN İNTERNETTEN REKLAM İZLEYEREK PARA KAZABİLDİĞİNİ GÖRDÜM
    EN GÜVENİLİR OLANINI SİZİN İÇİN PAYLAŞIYORUM


    Reklam-İzle Para Kazan sitelerinin içerisinde en güvenilir ve en eskisi ClixSense' dir. Üyelerine izlediği herbir reklam için 0.01 ila 0.03 arasında ödeme yapan bu site 2007 yılından bu yana internetten para kazandırma konusunda faaliyette ve 2 milyonu aşkın üyesi ile bugüne kadar ödemelerini aksatmayan nadir tıkla-kazan (ptc) sitelerinden birisidir.

    Eğer reklam izle - para kazan işinden para kazanmak ve boşa vakit geçirmemiş olmak istiyorsanız ClixSense ile çalışmanız yararınıza olacaktır.

    ClixSense sitesi ödemelerini Paypal veya Payoneer üzerinden yapmaktadır.

    BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

    http://www.clixsense.com/?6996323

    Diğer tıkla-kazan sitelerinden farklı olarak ClixSense de oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt referanslarınızın reklam tıklamalarından, üyelik yükselmelerinden, alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon geliri kazanabileceğiniz bir sitedir.

    Sitede 17 dolara üyeliğinizi Premium Üyeliğe yükseltebilirsiniz.Bu ödemeyi sitede kazandıklarınız ile de faydalanabilirsiniz.Premium üye olunca günde yaklaşık 350 adet civarı reklam karşınıza çıkıyor.Bu da zaten 3.5 USD yapmaktadır (Ekstra gelirler hariç)

    Sitede tıklayarak para kazanmak için “View Ads” bölümünü kullanabilirsiniz.Bu bölümde genellikle 1 tane 0.01$’lik bir reklam ve 24 tane 0,001$ reklam çıkıyor.Bu da sadece bu bölümden günde 0.034$ kazanabileceğinizi ifade ediyor.Bir başka kazanma yolu ise Clixgrid oyunu.Bu oyunda 20*30′lük alanda doğru kutucuğa tıklayarak parayı kazanmak.En fazla bir oyundan 5$ kazanabilirsiniz.Oyun alanının büyük olduğunu hatırlayıp ümidinizi kaybetmeyin.0,10$’lik bile hediyeler var.

    BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

    http://www.clixsense.com/?6996323

    Bir diğer para kazanma yolu da Task sistemi.En çok bu sistemden para kazanabileceğinizi iddia ediyorum. Çünkü görevler gayet basit. Örneğin 0,13$’lik bir görev ve görevin içeriği de sadece üç tane kelimeyi google’da taratmak olabiliyor.

    Bunun dışında Offers bölümünden de para kazanabilirsiniz.Bu bölümde şirketler belli görevler yapmanızı teklif eder. Gayet iyi anket türü teklifler bulabilirsiniz. Son olarakta referans yaparak referanslarınızdan %10 pay alabilirsiniz.



    Şimdi üyelik aşamalarına başlayalım ilk önce aşağıdaki linke tıklayın.

    BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

    http://www.clixsense.com/?6996323


    Kayıt olmak tamamen ücretsizdir.

    İlk olarak gerekli alanları dolduruyoruz ve Signup Now butonuna tıklıyoruz. Bilgilerinizi doğru olarak vermenizi tavsiye ederim keza korkulacak veya çekinilecek hiç bir husus yoktur. Bu alanları doğru girmezseniz kazandığınız paraları almanızda mümkün olmayacaktır. Ardından Signup Now butonuna basarak üyeliğinizin ilk aşamasını tamamlayın. Sonraki sayfada e-posta adresimize mail gönderildiği ve bu gönderiye tıklanarak aktif edilmesine dair yazılar gelecektir. Bu aşamada bizde mail adresimize girerek en üstte altı çizili alanı tıklayıp üyeliğimizi aktif hale getiriyoruz.

    Kayıt işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir. Hayırlı kazançlar..


    BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

    http://www.clixsense.com/?6996323

    ClixSense'e Giriş Yapma ve Reklamlara Tıklayıp Para Kazanmak


    İlk etapta Ana sayfada bulunan Sign In butonuna basarak kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapmamız gerekmekte. Aşağıda ki resimde gördüğünüz üzere butonlar ve ne işe yaradıkları belirtilmiş durumdadır. View Ads butonuna bastığınızda tıklamanız için verilmiş reklam kutularınız görürsünüz. Bunlardan birini tıklarsınız ve yine bir sayfa açılır. Yukarıda güvenlik amacı ile her seferinde içlerinde 1 tane kedi resmi olan tablo açılır. Siz kediyi seçip reklam süresi boyunca (en uzunu 30 saniye genelde 3 saniyedir) beklemek ve bittiğinde 0.001$ hesabınıza yatırıldığını görmenizdir.


    BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

    http://www.clixsense.com/?6996323

    SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

    Aşağıda göreceğiniz gibi günlük standart üye için
    1 tane 30sn süreli 0,01$ değerinde reklam geliri.
    1 tane 15sn süreli 0,005$ değerinde reklam geliri.
    15 – 25 arasında 3sn süreli 0,001$ değerinde reklam gelir.
    ClixSense’te günlük bütün reklamlar tıklandığında kazanç standart üye için ortalama 0.03$’dır. Tabi ki bu sadece reklam tıklamaktan elde edilen kazanç.
    Reklam tıklarken tıkladığınızda açılan ekranda reklam sayacı başlamadan 5 resim belirir. Bunlardan 4 tanesi köpek 1 tanesi kedidir. kedi olana tıklamayla sayaç aktif olur…
    Elde ettiğiniz bu kazançla hızlı bir şekilde arttırmak için referans kiralama sistemi bu sitede yoktur. Onun yerine kendi referans linkinizle siteye üye yapacağınız kişilerin tıklamalarından, üyelik yükseltmesinden, onların referanslarından, hatta onların referanslarının referansları şeklinde 8 kademe alta kadar giden bir kazanç sistemi vardır. Bu sisteme matrix sistemi denir. Çevrenizden ve tanıdıklarınızdan facebook,tweet hesabınızdan yüzlerce alt üye bulup kazancınızı katlayabilirsiniz.

    Clixsense' de Referans kiralamayacağınız için yatırım maliyeti çok düşüktür. Yıllık premium olayım derseniz sadece 17$ yok ben onuda olmuyorum ufak ufak kenardan büyüsem o bana yeter para kazanınca premium olurum derseniz. Linkinizle ne kadar ref toplarsanız okadar çok kazanırsınız. Günlük 5 dk çalışın 5-7$ alın (50 – 100 $ alanlar var).

     Online Ek Gelir (ÖDEME KANITLI)

    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

    http://www.clixsense.com/?6996323
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    ClixSense Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

    Referans sahibi olabilmek için ne yapmam gerekiyor?

    Account Summary>My Affiliate Details>My Affiliate Link 'in karşısında gördüğünüz kırmızı link sizin referans linkinizdir. Bu adresi üye olmak isteyen arkadaşınıza verip bu adres üzerinden gelen veya bu linke tıklayan arkadaşlarınız bilgilerini doldurup maillerine gelen aktivasyon mesajına tıkladıktan sonra anında size mail gelir. (Üye olduklarına dair). Böylece alt üyeniz oluşmuş olur.

    Üyeliği upgrade edersem refsiz günlük yaklaşık ne kadar kazanırım?

    Maksimum kazanç için toolbarı yükleminizi öneririm. Gayet başarılı diyebilirim. Toolbar varsa ne olursa olsun reklam kaçırmıyorsunuz.Size fikir olması açısından kendimden örnek verirsem; son 15 gündur, günlük ortalama 6 standart 19 da micro olmak üzere 25 reklam tıklıyorum. Yani günlük ortalama reklam tıklama kazancım: 0.079 dolar diyebilirim.

    Site hangi gün veya günlerde ödeme yapıyor?

    Site pazartesi günleri ödemeleri yapıyor. O günden önce istediğiniz ödeme beklemeye alınıyor. Pazartesi gün içerisinde de parayı hesabınızda görüyorsunuz.


    Daha fazla refimiz nasıl olur?

    Sitenin reklamını yani kendi linkinizin reklamını yapacağınız birçok yer mevcut... Bunlardan bazıları...

    En basit yollar;
    1-Forumlarda linkinizi paylaşır altınada açıklayıcı bazı şeyler yazabilirsiniz.
    2-Bunu facebook sayfalarda ve gruplarda da aynı şekilde yapmak mümkün...

    Biraz daha zor ama etkileyici yollar;
    1-Bir blog oluşturur ve bu blogda paylaşımlar yaparak aralarda buranın reklamını yaparak linkinizi verirsiniz... Yada direk internetten para kazanmak adı altında paylaşımlar ile buranın reklamını yaparak alt üye çekersin kendine... Ama önemli olan blog adresinin trafiğini arttırman ve blogunu tanıtman... Basit yollarda anlattığım gibi linkini paylaşmaktansa blogunda linkinizi koyarak paylaşımlarda bulunarak basit yollarda söylediğim kanallar ile blogunun tanıtımını yaparak bloguna kişileri çekerseniz daha etkili olur...
    2- Direk bir site açarsınız ve aynı blogda anlattığım şekilde içini donatırsınız...

    Ne kadar para hesaba gönderilebiliyor?

    Standart üyeler 8 dolar, premium üyeler 6 dolara ulaştıkları zaman para aktarma seçeneği çıkar.

    Kazanılan para çok az nedeni nedir? nasıl arttırabiliriz?

    Tavsiyem daha çok direkt ref. Ne kadar çok direkt refiniz olursa o kadar fazla matrix komisyonlarından faydalanma ihtimaliniz artar.

    Premium üyelerin günlük 0.01x4 = 0.04 dolar minimum reklam kazancı var. Ama direkt ref konusu tüm ptc siteleri için geçerli. Reklam tıklayarak para kazanmak hiçbir ptc sitesi için ana kazanç yöntemi değildir.

    Üye olduktan sonra kendi arkadaşlarınızı da üye yaparak veya sosyal medya, forumlar, reklam verme gibi tekniklerle kendinize alt referans üyeler de edilebilirseniz biraz uğraşla gerçekten para kazanabilirsiniz.

    İlk başlarda genelde herkes günde $1-2 dan başlıyor, ancak biraz referans elde edebilirseniz (300+) günde $10-15'a çıkıyor bu kazanç. bu da günde yaklaşık 33 tl'den ayda 990 tl yapar. Ben henüz bu miktarlara ulaşmış değilim ancak ulaşan üyeler gördüm sistemde.


    Dediğim gibi, üye olduktan sonra olay sadece reklam/anket tıklamakta değil, olabildiğince çok insanı da üye yapmak gerekiyor. Böylece oturduğunuz yerden ekstra gelir elde etme şansınız olur.

    BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ

    http://www.clixsense.com/?6996323


    BAŞKA HİÇ BİR SİTEDE YATIRIM YAPMADAN BU KOMİSYONLARI GÖREMEZSİNİZ..

     Online Ek Gelir (ÖDEME KANITLI)


     Online Ek Gelir (ÖDEME KANITLI)



    Kayıt Olmak İçin Tıklayınız







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.