Şimdi Ara

online defter fotokopisi cıkartabilecek site ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde ders notları var bunları cıkartmak istiyorum ama burada 10 kuruş diyorlar sayfa başı daha düşük üçrete internet üzerinden sipariş verebileçeğimiz site varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

elimde ders notları var bunları cıkartmak istiyorum ama burada 10 kuruş diyorlar sayfa başı daha düşük üçrete internet üzerinden sipariş verebileçeğimiz site varmı acaba ?

Kırtasiyeye mi sordun fiyatı ? copy center falan varsa yaşadığın şehirde oralara git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Summeriscoming

quote:

elimde ders notları var bunları cıkartmak istiyorum ama burada 10 kuruş diyorlar sayfa başı daha düşük üçrete internet üzerinden sipariş verebileçeğimiz site varmı acaba ?

Kırtasiyeye mi sordun fiyatı ? copy center falan varsa yaşadığın şehirde oralara git.

Copy center gibi ama ufak bir yere sordum 10 kuruş dedi suratsız bi esnaf vardı fazla konuşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.google.com.tr/search?q=canon%20e514%20bitmeyen%20kartu%C5%9F%20&btnG=&oq=&gs_l=

tavsiye sadece :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

http://www.google.com.tr/search?q=canon%20e514%20bitmeyen%20kartu%C5%9F%20&btnG=&oq=&gs_l=

tavsiye sadece :)

Teşekkürler hocam elimde yazıcı var kendim Dolum yapıyorum ama 100-200 Sayfa not cıkartıcam zor olur yazıcıyla :)

• istanbuldaysan git eminonu beyazit taraflarina sayfa basi 2-3 kurusa cikaran yerler var kibizim okulda bile 5 kuruş.

• İzmirdeyim, merkezede uzak bir ilçede :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselkrkt

istanbuldaysan git eminonu beyazit taraflarina sayfa basi 2-3 kurusa cikaran yerler var kibizim okulda bile 5 kuruş.

kardes...kastettigin yerler tmm..olarak neresiiii???

• Eminönünden yukarı çikarken. orda sor fotokopiciler nerde diye bulunca zaten goruceksin bir yer degil bircok yer. hatta bir ara ben gulhaneden sirkeciye inerken gormustum. adam asmis kocaman bir afis. oralari ara bulursun. Hatta coklu cekimlerde anlasiyorsun mesele tum sinifin fotokopisini cektirirjen sayfasi 1-1,5 kurusa bile anlasabilirsin yani pazarligina gore.

• bu 200 sayfayi misal..cikartsak cok tutrmi sizce..cnku elimde dnemeler. ae misall..onlari istilrum..ama ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.