Şimdi Ara

Online CRM Tercih Etmek İçin 5 Önemli Neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Online CRM Nedir?
    Online CRM, işletmelerin ve kuruluşların tüm satış ve iletişim süreçlerini tek bir sistem üzerinden yönetilebilir hale getirmesini sağlayan uygulama yazılımıdır. Tarayıcı tabanlı bir CRM sisteminin en büyük artısı, her yerden kolayca erişilebilir olmasıdır. CRM yazılımı ile satış, pazarlama ve müşteri takibi yapmak artık daha kolay. Çalışanlarınızın sisteme girmiş olduğu bilgilerle, ürünlerinize, stok bilgilerinize, satış fırsatlarınıza, siparişlerinize, müşterilerinize ve tedarikçilerinize tek bir noktadan ulaşabilirsiniz. Ofisim ekibi olarak; ihtiyaçlarınızı dinleyerek, işinize ve size özel Online CRM çözümünü sunmak için daima yanınızdayız.





    Online CRM Tercih Etmek İçin 5 Önemli Neden
    1-Müşteri Yönetimi: Müşteri tekliflerinizi, müşterilerinizden gelen siparişleri, cari bilgilerinizi ve ilgili fırsatları firma bilgileri üzerinden 360 derece takip edebilirsiniz. Müşterilerinizle ilgili olan tüm satış aktivitelerinizi CRM üzerinden yönetebilirsiniz.

    2-Ürün ve Stok Takibi: Ürünlerinizi kolayca tanımlayabilir, ürünlerin stok hareketlerini takip edebilir ve tekliflerinizin karlılığını görebilirsiniz. Satış yaparken ürünlerinizin stok durumunu kolayca kontrol edebilir, bu sayede stoğu azalan ürünleri anında tedarik edebilirsiniz.

    3-Teklif Yönetimi: Müşterileriniz için tek tıkla profesyonel teklifler hazırlayabilir ve tekliflerinizin durumunu görüntüleyebilirsiniz. Satışa dönüşen tekliflerinizi, siparişe dönüştürebilirsiniz. Tekliflerinizin karlılığını ve maliyetini kolayca takip edebilirsiniz.

    4-Pazarlama Araçları: Gelişmiş e-posta hazırlama ekranını kullanarak, görsel olarak zengin kampanya içerikleri hazırlayabilir, müşterilerinizin ad, soyad gibi bilgilerini dinamik olarak kampanya içeriğine ekleyebilirsiniz.

    5-Tedarikçi Yönetimi: Tedarikçiler ekranı üzerinden, ürün veya hizmet aldığınız tedarikçileri tanımlayabilir, tedarikçi siparişleriniz ve ödemelerinizle ilgili bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz an, tek tıklamayla tüm tedarikçi geçmişinize ulaşabilir, görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.



    Tüm içeriği okudunuz ve bir CRM’e ihtiyacınız olduğu sonucuna vardınız… Gelin CRM çözümünüzü birlikte üretelim!

    CRM yazılımımızı satın almadan önce 15 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Kayıt sırasında herhangi bir kredi kartı bilgisi paylaşmanıza gerek olmaksızın…










  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.