Şimdi Ara

Online'cılar bir köşede ağlıyor :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
6.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-4C95B3F73

adamlar yks sıanvını 1 ay erteleyip sonra geri çekti hiç umursamadan türkiyede 1 gecede her şey değişir her şey

O tür durumlara her zaman hazırlıklıyız zaten :D

• usagiskitty U kullanıcısına yanıt

Kaos iyidir  

• afganlar gundemi skio atiyor su an. 10 15 gune artik kesinlesir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam sevincekken covid oldum :( ne bahtsızmışım be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lisarowe kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

• donaldvladimir kullanıcısına yanıt
    Sağol

• osmancakar123 kullanıcısına yanıt
    Valla gundemler bir anda iptal etmeseler kararı

• Lisarowe kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lisarowe

Tam sevincekken covid oldum :( ne bahtsızmışım be

Okul sürecinde olursak ne olacak acaba :(

Bu arada geçmiş olsun hocam

• 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Bende açılmasından yanaydım olana dek ama bilmiyorum ..vakalar çok, mutant olan çok hızlı geçiyor maske olsa bile

• Tam tersi online eğitim ortalamamın içine etti. Tüm derslerim cc oldu şerefsiz okul yüzünden. Online da ortalama yükseltenler hangi okullarda okuyor çok merak ediyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam liseler açılır mı sizce

• Aynayı arkama bilgisayarı önüme aldım ONLINE bekliyorum. Yeni kameramı denemek için SABIRSIZLANIYORUM.

• Ben de açılması taraftarıyım ama unide kovid geçirirsek ne olacak yurt odasında kalınmaz?4 kişi 8 kişi memlekete dönülmez.Bunlar hep soru işareti.Bahçeli efendi de açılmayacağının sinyallerini verdi.Bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where_is_ıram_drake -- 11 Ağustos 2021; 23:37:9 >
  • Açılacağına inanıyor la

• quote:

Orijinalden alıntı: psikolog2010

Açılacağına inanıyor la

Siz gündeme uzak kaldınız galiba

• Üniler açılsa kalacak yurt yok, öğrencilerin giderlerini karşılayacak ekonomi yok, elde fda tarafından onaylanmış hiçbir aşı, ilaç vs yok ama bakan açılacak açıklaması yapıyor. Anca gaz almaya çalışıyorlar. Bu hükümeti biliyorsam her şeyin Eylül'ün başında belli olacağını düşünüyorum.

EDİT = Parasızlıktan ağlayıp zırlayan esnaf odalarının hükümete yaptığı baskıyı yazmayı unutmuşum, malum her yere üniversite açıldı, ekonomi öğrenciler üzerinden dönüyor.

EDİT 2 = Şimdi aklıma geldi, şu son yıllarda hükümetin hep yaptığı bir taktik var özelliklere genç nufüsa hiçbir zaman tutamayacakları sözleri veriyorlar sonunda da yine kendileri zararlı çıkıyor ama bunu nedense HEP yapıyorlar, adeta Einstein'ın sözünü haklı çıkarıyorlar. Bu sene sonunda seçim denerler mi diye akıldan da geçmiyor değil açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-809FC2E19 -- 12 Ağustos 2021; 0:15:38 >

• Kısacası gidin yurt,ev tutun masraf yapın.Esnaf biraz kazansın sonrasına bakarız.

• Fazla umutsuzluğa kapılanlar var.Sorun FDA onayıysa Biden Eylül ayı başlarında onay verileceğini beklediğini söyledi Biontech için.Öğrenci masrafından kasıt ne bilmiyorum ama artık devletler aşılananları normal hayata döndürmeye hazırlanıyor.Eğitim de ekonomi de işlemek zorunda.Aşıların etkili olduğu açıkken,aşılananlar için normal hayata dönüşü fazla yadırgamamak gerek.Aşılı da olsa pozitif test gelen öğrenci için ne yapacaklar o soru işareti,detaylar kabine toplantısında açıklanacak(Erdoğanın açıklaması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82014EE34 -- 12 Ağustos 2021; 0:49:20 >
  • her üniversite online eğitimde kolaylaştırmadı şahsen benim üniversitem iki kat zorlaştırdı keşke yüz yüze olsaydıda bu kadar acı çekmeseydik çok defa dedim. o yüzden o genellemelerinizi herkes için yapmayın neymiş online eğitmide not almak çok kolaymış hocalar yolunu buldukları zaman öğrencilere göz açtırmıyorlar merak etmeyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.