Şimdi Ara

Online Borsa takip programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gecen gün bir yerde gördüm canlı canlı adam borsadaki cıkışları inişleri endexleri yatırım fonlarını cs.cs. imkb ile ilgili bütün işlemlerini program üzerinden yapiyordu. sormayıda unuttum birtürlü bulamadımda. Sizden rica biliyorsun o yada onun gibi bir programı linki verirseniz sevinirim.

• <bigparapro >

Trial süresi dolunca takvimle oyna .....
    paralı program, ayrca derinlik görmen için dial-up bağlanman şart yoksa sadece hisse fiatlarını görebilirsin..... <<<her derinlikli programda dial -up bağlantı gizlilik nedeniyle İMKB tarafından şart koşuluyor>>> ... bir de astronomik fiatlı uydu bağlantısı var...

Borsada işlem yapmadan önce bir aracı kurum bul sağdan soldan duyumla asla hisse alma ... (birdost)..... tecrübe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 1 Aralık 2005, 10:08:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

<bigparapro >

Trial süresi dolunca takvimle oyna .....
    paralı program, ayrca derinlik görmen için dial-up bağlanman şart yoksa sadece hisse fiatlarını görebilirsin..... <<<her derinlikli programda dial -up bağlantı gizlilik nedeniyle İMKB tarafından şart koşuluyor>>> ... bir de astronomik fiatlı uydu bağlantısı var...

Borsada işlem yapmadan önce bir aracı kurum bul sağdan soldan duyumla asla hisse alma ... (birdost)..... tecrübe...

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamofgod -- 1 Aralık 2005, 11:08:47 >

• gördüğün kişi izlediği program üzerinden yapıyorsa işlemlerini ibs real trade ı kullanıyor olabilir. ben onu kullanıyorum fakat program üzerinden değilde aracı kurum üzerinden yapıyorum işlemlerimi.
  • nasil yani programı kullanabilmem için birde dial-up baglantımı almam gerekiyor..
  • derinlikli izlemek istiyorsan yani anlık fiyat hareketleri haricindeki diğer detaylarada sahip olmak istiyorsan iki şansın var. ya 56kb modemle bağlanıcan yada sana verecekleri (daha doğrusu satacakları) kartla ve bir uydu anteniyle bağlantı kurabiliyosun. ikincisi biraz masraflı ama daha güzel. birinci seçenekte yani dial up bağlantıda bağlantı paketi alacağın paketin içine dahil oluyor yani ekstra bağlantı parası vermiyorsun sadece bağlı kaldığın saatlerde yazan telefon parası ve üyelik ücreti. birde bu senin borsayla ne kadar içli dışlı olduğuna bağlı. yani sadece izlemek istiyorum fiyatları dersen böyle bir masrafa gerek yok. bir aracı kurum hesabıyla veya en basitinden teletexle işini görürsün. yok ben bu işe sardırdım bayada para yatırıcam borsaya dersen o zaman mantıklı olur. ama bu verilerin dilindende anlaman gerek yani sadece bağlantı kurup bilgisayarında verileri görebilmen yetmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı aracı kurumlar aylık işlem hacmine göre derinliksiz izlemeyi ücretsiz veriyorlar...aylık 200 milyar üzerinde işlem hacmi ile de derinlik izleyebiliyorsun.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: newage

bazı aracı kurumlar aylık işlem hacmine göre derinliksiz izlemeyi ücretsiz veriyorlar...aylık 200 milyar üzerinde işlem hacmi ile de derinlik izleyebiliyorsun.....

keşke 200 milyar işlem hacmi yaratsamda parasıyla izlesem. 200 milyar değil 100 milyar yeterli ücretsiz izlenebilmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamofgod -- 1 Aralık 2005, 13:15:01 >
  • diger progrmaları satın alamaktan sa bu daha pahalıya denk geliyor. Gidip fax modem alıcam e-kolay nete yada baska bir servis saglayıcısına üye olucam ADSL modemimi satıcam yada rafa kaldırcam baglantımıda iptal ettircem. Tamam program güzel kullanıslı detaylı ama o kadar masrafa girmeye gerek yok. bana adslim le hizmet verecek bir program istiyorum. ücretsiz olması iyi olur ama sanmıyorum varsada genede aliyim ben. Son bir şey daha dial-up olmasın zaten digitall uydum var onun aracılıgıyla baglanabilirmiyim canlı piyasalara?
    Yapmış oldugunuz öneriler için teşekkür ediyorum.
  • yav bağlanmaktan kastın ne önce onu netleştir. diyorum ya yüzeysel yani anlık fiyatları görmek istiyosan sadece git bir aracı kuruma üye ol parada yatırmana gerek yok ordaki hesabından izlersin. yada nette araştırırsan matrix i ücretsiz yayınlayanlarda var. ama derinlikli izlemek istersen biraz masrafa katlanıcaksın. götürüsünü değil getirilerini düşüneceksin. karşılamıyacaksa yüzeysele takılmaya devam ediceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbrahaM

diger progrmaları satın alamaktan sa bu daha pahalıya denk geliyor. Gidip fax modem alıcam e-kolay nete yada baska bir servis saglayıcısına üye olucam ADSL modemimi satıcam yada rafa kaldırcam baglantımıda iptal ettircem. Yapmış oldugunuz öneriler için teşekkür ediyorum.

Sana bir sır veriyim aynı hatta hem ADLS hem dial-up çalışıyor.... Eğer Garanti bankası , Yapı kredi , İşbank gibi bankalar üzerinden al sat yapacaksan bu işe yarar ... al sat için ADLS şart zaten onu atamazsın...

<Derinlik konusuna gelince hangi kademede kaç alıcı kaç satıcı var ... hangi kurumlardan kağıt alınıyor satılıryor... yada real time takas verilerini görmek için şart buda ancak dial -up yada uyduyla mümkün belli işlem hacminin üzerine çıkanlara aracı kurum ücretsiz veriyor diye yukarıda arkadaşlar belirtmiş....
    Ancak derinlik görerek işlem yapan arkadaşlarımın sonunu iyi biliyorum .. hepside panikleyerek zarar yazdılar.. borsada yüzeyel takılmak daha iyi ancak bir yol gösterici aracı kurum şart ... >

IIIII bigparapro yu dene derinlik istemezsen ADLS üzerindede çalışır....ip ucunu da yukarıda verdim denersen trial olmakdan çıkar....IIIIII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 1 Aralık 2005, 16:31:24 >

• hmm Anladım. Gülü seven dikenine katlanır hesabı.
    Oldu teşekkür ediyorum ben bu bahsettigin programı bir inidirip deneyeyim. ona göre haraket ederim.
  • www.denizyatirim.com.tr

sitesine ücretsiz üye olarak borsa online bölümünden ücretsiz enlık veri alabilirsiniz....

bu sitede yer alan program sayesinde hisselerin gün içi anlık grafiklerine de ulaşabilirsiniz....eğer borsa konusunda çok iyi bir bilginiz yok ise

derinlik izlemek sizin için avantaj değil dezavantaj olacaktır........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newage -- 1 Aralık 2005, 18:19:23 >
  • güncel bir borsa takip aracı önerebilirmisniz. Desktopta widget falan tarzı yokmu bişeyler. çalışırken arka planda bize senedin fiyatını göstersin. hatta belli değerlere gelince alarm versin falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorer1 -- 4 Temmuz 2013; 15:34:26 >
  • explorer1 E kullanıcısına yanıt
    Ben bu programı kullanıyorum. Çok memnunum cüzzi fiyatı da istersenz. http://u.sonteklif.com/borsa-alarmi-siz-dinlenirken-o-takipte-857696
  • Analiz yapabileceğiniz şöyle bir program var.

http://xmaxsoft.blogspot.com.tr/p/borsamax.html
  • merhaba geçen günlerde şöyle bir yazı incelemiştim, tüm online borsa takip programlarının listesi var, umarım yardımcı olur:http://borsanasiloynanir.co/en-iyi-borsa-izleme-programlari/
  • Bir ara borsa v2 vardı iyiydi kaldırdılar. Geri getirin lütfennnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.