Şimdi Ara

öneriye açık karmaşık düşünceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    ses sistemi almak düşüncesiyle ilgili bölümleri okudum. kimi bilgiler çok işime yaradı kimsi aklımı karıştırdı. forumu yeni bir başıkla kirletmek istemesemde artık bu alım sürecini hızlandırmak isteğim ağır bastı ve burdayım.

    öncelikle paket sistemlerden bahsetmek gerekiyor. çoğunlukla tatmin edici ses vermemesi gibi bir handikapı var fakat en büyük avantajı ; olay tek kalemde oldu bittiye geiyor. herşey hazır.

    ardından toplama sistemler. evet gerçekten bulunduğum ilde çok az görebileceğim farklı üründe olsada her ürün kendine has özel ve özelleştirilebilir. fakat fazla ürüne ulaşamadığımdan detaylı araştırmayı sadece internetten ve kağıt üstü verilerle yapabiliyorum.

    şimdi ise düşüncelerim; sony nin dav ıs 10 düşüncem vardı. ufak tefek hoparlörler görsellik inanılmaz. ama sesi biraz tırmalıyorcasına geldi ve pek açmadı şahsen.
    sony dz 830 modeli çıktığı günden beri favorim. ama bu paraya bir sistem özelleştirme mümkün olduğundan bir türlü elim kasaya gitmedi
    sony 1200 serisi av hakkında bir çok şey okudum. geneli iyiydi fakat deneme şansım olmadı ama bu iyi geri dönümlerden almayı güncel olarak düşünüyorum.
    hoparlör seçimi olarak gerek sony fcr 6000 gerekse 2 takım f 6000 fiyat ve bakmış iken hepsi sony olsun düşüncesi ile aklımda bir yer edindi

    arkadaşlar şimdi top sizde. öneriler doğrultusunda bir yola sapacam ve o şekilde karar verecem. herhangi bir marka saplantısı yok. bunlar benim ulaşabildiğim ürünler olduğundan hepsi sony. verdiğiniz ürünleri link ler ile, nerde bulacağım, görecegim, alım şartları ve sahsi yada firma adresleri ile bilgilendirirseniz çok daha kolay kararlar verebilirim. örnekleyeceğiniz ürünlerin sıfır ya da ikinci el olması da bişey ifade etmiyor. ama öncelik kredi kartı geçimi olacaktır. bu arada bütce 2000 lira olarak belirlenmiştir.

    şimdiden teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.