Şimdi Ara

Önerilerinizi Ve Görüşlerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Ben 2013 aralık ayında başladım oyuna, yani sezon 3 den sezon 4 e geçileceği ara sezonda.İlk bir yıl eğlencesine oynadım diyebilirim.Lig felan hiç umrumda değildi.Yinede gold 4 bitirdim ilk sezonumu.O zamanlar mainim yoktu açıkcası her lanede oynuyordum.Ama ligim yükseldikçe zorlanmaya başladım her lanede oynayamamaya başladım.Bir zamanlar çok iyi oynadığım midde ve junglerda çokda iyi sayılmam artık.Ortalama bir oyuncuyum bu roller için.İlk sezonumda hiç oynayamadığım adcarry rolü şuanda main rolüm.Ayrıca çokta iyi support oynayabiliyorum ki bu da adcarry rolünün main rolüm olmasından kaynaklı diyebilirim.Adc'min ne yapabileceğini,benden ne beklediğini çok iyi anlıyorum.Adcarry rolüne gelirsek.Nerdeyse kusursuz kite yapıyorum.Ama skillshot,farm konularında sıkıntı yaşıyorum.Sizlerden bu konularda kendi nasıl geliştirebileceğime dair tavsiyelerinizi bekliyorum.Ayrıca lolakademi felan bu tarz sitelerden dersde alabilirim.Zira hedefim büyük.E-sporcu olmak en büyük hayalim.Umarım hep beraber hayallerimizi gerçekleştirebiliriz.Şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 10 Ağustos 2015; 2:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.