Şimdi Ara

önerilen sistem gereksinimlerine uyan oyunu bilgisayarın zor kaldırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli yaşadığım bir durum. Sistemin İ7-7700, 1050 ti 4GB, 16GB ram vb. özelliklerden oluşuyor ancak steamden aldığım oyunların çoğunu zor kaldırıyor. Örneğin Witcher 3, Just Cause 3 gibi oyunları en düşükte 1920x1080 de anca oynayabiliyorum. Bu benim sistemimle mi alakalıdır yoksa herkesin yaşadığı bir problemmi. Bilgisayarım henüz 2 yıllık herhangi bir sorunu da çıkmadı. Driverları sürekli güncelliyorum. Ama önerilen sistem gereksinimlerine uyan hatta geçen oyunları bile zor oynuyorum. Minimumdan bahsetmiyorum bile.

• Fps sınırı koymadan hiç oyun oynamiyorum gameplaye acayip katki sagliyor.60 70 fps arasi sınir koy nasil alicam deme 60 fpsi 30 zor aliyorum diyeceksin buyuk ihtimal ama iste stabil degillen sistemi zorlayacak yere cikiyor sonra aniden dusuyor hem sistemi yoruyor hemde alacagin fpsi dusuyor in cik yaptigi icin.bilmem anlatabildim mi biraz karisik yorum oldu cunku telde tr klavye yok kusura bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 FPS'e göre yaptıkları için mi acaba ? diğer tülü çok saçma madem öyle neden "önerilen" denir ki yani

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.