Şimdi Ara

Önerilen Güç Kaynakları Listesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
40
Favori
89.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seasonic G Serisi 750W almayı düşünüyorum yada f/p başka bir ürünb önerirmisimiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

750 w yeni güç kaynağı alacağım,

Seasonic G Serisi 750W almayı düşünüyorum yada f/p başka bir ürünb önerirmisimiz ?

High Power 750W (12v 675w)

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power 750W 80+ Bronze 56A@12V Güç Kaynağı (HPG-750BR-H12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

• hemen inceliyorum,teşekkürler

Edit:Hocam ereyonda seasonix x-750 400 tl ,biraz daha bütçeyi zorlayıp alabilirm sanırım.

Yalnız forumda KM3 olanı önerilmiş,nasıl anlaşılıyor KM3 olduğu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 15 Temmuz 2014; 9:30:23 >
  • quote:

hemen inceliyorum,teşekkürler

Edit:Hocam ereyonda seasonix x-750 400 tl ,biraz daha bütçeyi zorlayıp alabilirm sanırım.

Üzerindeki etikette belirtiliyor kardeşim;

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

hemen inceliyorum,teşekkürler

Üzerindeki etikette belirtiliyor kardeşim;

hocam ,önceki mesajda tavsiye ettiğiniz High Power 750W (12v 675w) 'i webdenal.com dan kargo dahil 201 tl ye sipariş verdim.

yardımınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 15 Temmuz 2014; 14:48:17 >

• Hayırlı olsun kardeşim güzel fiyata gelmiş
  • Bilgisayarumda Hiç Olmamış Bir Sorun Oluştu.Müzik Açıyorum Bir Kişinin Sesi Geliyor Diğer Kişinin Sesi Gelmiyor.Realtek Audioyuda Güncelliyorum Donanım Güncelleme Sihirbazı Devam Edemiyor Diyor. Yardımcı Olun LÜTFEN!!
  • bende xilence 500 watt psu var bugüne kadar idare etti beni artık dinlenme vakti geldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: a103112

bende xilence 500 watt psu var bugüne kadar idare etti beni artık dinlenme vakti geldi sanırım

Kullandığın sistem nedir ?
  • intel q6600
    sapphire hd7850
    wd 1tb sata
  • 2x4 gb ddr3 1333mhz kingston ram
    p5g41-m lx anakart
    bazı oyunlarda tam performans alamıyorum yoksa sistem sağlam
  • Xilence 500w olan modeli yaklaşık 380w civarı güç verir, belli bir zaman dan sonra ise yıpranma ile belli oranda vereceği güç değeri de düşer.

Diğer yandan oyun performansı için, işlemcine overclock yapman iyi olur ki en az 3.0ghz'e taşıman lazım.

Psu'ya gelince de, Corsair VS serisi 450-550w olanlarından alabilirsin.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    birkaç kez overclock yaptım ama pc açılmadı işlemciyi nasıl overclock yapabilirim

resim üzerinde nerelerle oynayacağım.

• aslında böyle ekran

• anybody help
  • quote:

anybody help

Overclock bölümüne konu açman daha iyi olur, hızlı yardım alırsın kardeşim
  • ssd alırsam oyun kasmalarını azaltır mı sadece oyun auto save ederken mi azaltır kasmayı
  • quote:

ssd alırsam oyun kasmalarını azaltır mı sadece oyun auto save ederken mi azaltır kasmayı

SSD sisteme genel olarak performans sağlar, yani sistemin açılış ve kapanışı hızlı olur, oyun vb. yüksek boyutlu dosyaların yükleme sürelerini kısaltır, yani sistemde varlığını belli eder kullanırsan, ancak oyunlardaki kasmaların nedenleri farklı olabilir.
  • teşekkürler
  • AX860, listeye bilerek eklenmemiş sanırım? Yerinde karar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Ağustos 2014; 8:47:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.