Şimdi Ara

Önerilebilecek Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda yaklaşık 4 aydır ekran kartı yok ve kasanın üzerinde bulunan onboard ekran kartını kullanmaktayım.
    Ve hiçbir oyunda yeterli fpsi görmediğimi biliyorum ve yeni bir ekran kartı almak istiyorum.
    Şu anlık maksimum 300 TL lik bir ekran kartı, powersuply ile beraber olacak ileriki zamanlarda daha iyi bir ekran kartı alırım.
    Sizin önerileriniz nelerdir ??
    Oynadığım oyunlar belli: CSGO, LOL vb. (akıcı oynanması kafidir)
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    İyi forumlar...Önerilebilecek Ekran Kartı

• psunuz nedir hocam? ona göre öneri yapmak daha doğru olur. Eğer hazır sistemse zaten psu da almanız gerekecektir muhtemelen.

kart olarak da rx 550 alabilirsiniz. bahsettiğiniz oyunlar için gayet yeterli gelecektir.
    Bütçeyi çok aşmayayım derseniz de gt 1030 düşünülebilir böylece psu almanıza da gerek kalmayabilir. Ayarlar kısılarak oyun oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 24 Ağustos 2017; 22:31:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: northwood

psunuz nedir hocam? ona göre öneri yapmak daha doğru olur. Eğer hazır sistemse zaten psu da almanız gerekecektir muhtemelen.

kart olarak da rx 550 alabilirsiniz. bahsettiğiniz oyunlar için gayet yeterli gelecektir.
    Bütçeyi çok aşmayayım derseniz de gt 1030 düşünülebilir böylece psu almanıza da gerek kalmayabilir. Ayarlar kısılarak oyun oynanabilir.

Hocam resmini çekip attım gözükmüyosa ben teker teker yazarımda.
    Birde 300 tlyi geçmeyecek bir model söylersen daha iyi olur.

• northwood kullanıcısına yanıt
    Ayrıca hocam birde arkadaşım bana önermişti R7 240 modelini sizce nasıl ??
    Bende biraz grafik olmasını tercih ederim eğer bütçeme göre bir ekran kartı varsa söyleyebilir misiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: atugY

quote:

Orijinalden alıntı: northwood

psunuz nedir hocam? ona göre öneri yapmak daha doğru olur. Eğer hazır sistemse zaten psu da almanız gerekecektir muhtemelen.

Hocam resmini çekip attım gözükmüyosa ben teker teker yazarımda.
    Birde 300 tlyi geçmeyecek bir model söylersen daha iyi olur.

Her türlü psu alınacak hocam. Gt 1030'dan alt bir model almazsanız iyi olur. Bütçeyi arttırmanız gerek maalesef.

• northwood kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlık bir bütçe gerekiyor ona göre bir ayarlama yapmalıyım.
    Siz bana tercihlerinizi söyleyin bende uyarsa alırım büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atugY

Ne kadarlık bir bütçe gerekiyor ona göre bir ayarlama yapmalıyım.
    Siz bana tercihlerinizi söyleyin bende uyarsa alırım büyük ihtimal.
    http://www.eksenbilgisayar.com/fsp-performance-fsp500-60ahbc-500w-12-cm-fan-guc-kaynagi
    +
    gt 1030 en iyi seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 25 Ağustos 2017; 6:55:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.