Şimdi Ara

Öneri Lazım Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 61 levelım, tek olduğum için görevleri yapamaz oldum artık. nasıl kasmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

61 levelım, tek olduğum için görevleri yapamaz oldum artık. nasıl kasmalıyım?

Forumlardaki ve steamdaki clanlar ile iletisime gecebilirsiniz.
    Olmadı oyun içersinde toplu gorew yapanlar ile iletisime gecip kaynasip heleki ts felan var ise tamamdir.
    Olmadi seek açın ape kasanlar var araştir yavaş olur ama iyidir, görevleri sonrada yapabilirsiniz. Czde Ronark land kurulan partyler şansina kalmiş denk gelirse iyi kasarsiniz.
    Mümkünse monster stoneleri şimdiden basmayin, ilerki seviyelerde iyi exp vericektir. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik17

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

61 levelım, tek olduğum için görevleri yapamaz oldum artık. nasıl kasmalıyım?

Forumlardaki ve steamdaki clanlar ile iletisime gecebilirsiniz.
    Olmadı oyun içersinde toplu gorew yapanlar ile iletisime gecip kaynasip heleki ts felan var ise tamamdir.
    Olmadi seek açın ape kasanlar var araştir yavaş olur ama iyidir, görevleri sonrada yapabilirsiniz. Czde Ronark land kurulan partyler şansina kalmiş denk gelirse iyi kasarsiniz.
    Mümkünse monster stoneleri şimdiden basmayin, ilerki seviyelerde iyi exp vericektir. Kolay gelsin.

eslantı unutmuşum ben aklıma geldi oraya gittim bayağı görev vardı. slotlarda gezinip parti bulursam gireceğim. teşekkürler tavsiye için.

• Adonisde bende yalnız kaldım 65 olabildim human kasan varsa ekleyebilir

ManaIux aradaki harf "I"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

Adonisde bende yalnız kaldım 65 olabildim human kasan varsa ekleyebilir

ManaIux aradaki harf "I"

oyuna girince ekleyeceğim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.