61 levelım, tek olduğum için görevleri yapamaz oldum artık. nasıl kasmalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
Forumlardaki ve steamdaki clanlar ile iletisime gecebilirsiniz. Olmadı oyun içersinde toplu gorew yapanlar ile iletisime gecip kaynasip heleki ts felan var ise tamamdir. Olmadi seek açın ape kasanlar var araştir yavaş olur ama iyidir, görevleri sonrada yapabilirsiniz. Czde Ronark land kurulan partyler şansina kalmiş denk gelirse iyi kasarsiniz. Mümkünse monster stoneleri şimdiden basmayin, ilerki seviyelerde iyi exp vericektir. Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: fantastik17
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
Forumlardaki ve steamdaki clanlar ile iletisime gecebilirsiniz. Olmadı oyun içersinde toplu gorew yapanlar ile iletisime gecip kaynasip heleki ts felan var ise tamamdir. Olmadi seek açın ape kasanlar var araştir yavaş olur ama iyidir, görevleri sonrada yapabilirsiniz. Czde Ronark land kurulan partyler şansina kalmiş denk gelirse iyi kasarsiniz. Mümkünse monster stoneleri şimdiden basmayin, ilerki seviyelerde iyi exp vericektir. Kolay gelsin.
eslantı unutmuşum ben aklıma geldi oraya gittim bayağı görev vardı. slotlarda gezinip parti bulursam gireceğim. teşekkürler tavsiye için.
Adonisde bende yalnız kaldım 65 olabildim human kasan varsa ekleyebilir
ManaIux aradaki harf "I"
quote:
Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ
Adonisde bende yalnız kaldım 65 olabildim human kasan varsa ekleyebilir
ManaIux aradaki harf "I"
oyuna girince ekleyeceğim hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme