Tek kelime ile rezaletDaha ne alicengiz oyunlarını göreceğiz bakalım
Türk Telekom o 5ytl'sini alsında bippppppppppppp ...........................................?
Size de hiç yaranılmıyo yani, ayda 3 abone olcak arkadaşınzla anlaşın faturanızın 15 ytlsi bedavaya gelsin işte.
Offffff.....Artık internetim bedavaya gelecek Süpersin TTNET..... İyiki varsın....Bana ayda 39 ytl fatura gelio yani 8 abone getirsem yeter vay bee.... Harika KAMPANYA....Senden kötü bişi beklenmezdi zaten....... Tttnet var faturada 5 ytl indirim var!!!!
Biri bana şaka olduğunu söylesin LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!! Kesin siz hazırladınız bu siteyi dimi kandırıkçılar..... Ulen siz varya siz..........
Acaba yaz kampanyasına girsemmi hmmm...
14.99 aylık ücret
Ayda üç kişi önersem bana 1 kuruş üstüne kalıyor onu isterim valla dava açarım!!!
TTnet'e
"Yahudi bitini bile parayla verir" diye boşuna dememişler. Adamlar 5ytl gibi muazzam bir indirim yapıyor daha ne olsun bunla bir kipa alıp oger telekom'un gerçek sahiplerine bile göndeririz :D :D :D
hehe ilginç bi kampanya bi arkadaşım adsl alacaktı bi bakim deneyim nolcak:)
Türk Telekomun bize attığı kazıklar yetmiyormuş gibi birde sinir harbine sokuyorlar bizi..
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_shooter
Bu da benden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme