Şimdi Ara

Oneplus X Color OS içine Türkçe dil desteği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki gibi Oneplus X telefonuma Color OS 2.1.0 rom 5.1.1 Android sürümü kurdum.

xda forums
    [ROM][5.1.1][Onyx]Color OS v2.1 by shumxin[March 11, 2016 Build]
    http://forum.xda-developers.com/oneplus-x/general/rom-color-os-v2-1-oneplus-x-shumxin-t3320161

Linkini verdiğim romda Sadece Çince ve İngilizce dil desteği var. Haricen apk install şeklinde Türkçe dili kurabilir miyim? Kurma imkanı varsa nasıl olur. Dil paketlerini aradım fakat bir sonuca ulaşamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Zato1 kullanıcısına yanıt
    Apk şeklinde dil paketi mümkün değil bilgilerim doğrultusunda. Naçizane tavsiyem Oxygen OS kurmanız olacak. Gayet stabil bir sistem.
  • Oxygen maalesef çok zayıf kalıyor. Benzetmek gerekirse Oxygen ilkokul 2 veya 3. sınıf öğrencisi ise Color OS üniversiteyi bitirip diplomayı almış diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Zayıf derken performans olarak mı arayüz kullanışlılığı olarak mı? Performans olarak gayet akıcıdır. Ben Nova Launcher ile kullanıyorum. Arayüz için bir şey diyemem maalesef çok göreli konu.
  • Performans, işletim sisteminin sunduğu olanaklar ve denetimdeki hakimiyet. Telefonda şu ana kadar görmediğim hiç bir sorun içermemesi. Yazılımının çok detaylı olması. Telefon menüsünün harika olması. Daha aklıma gelmeyen pek çok şey var. Telefonunuz nedir. Oneplus öne içinde portlanmis sürümü var. Kullananlar çok memnun. Kullanmaniz lazimki aradaki farkları görün.

Oneplus X kullanıyprum ben de. Ama ben Oxygen OS dan başka kullanmadım.

• frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    Bu konularda tecrübeniz varsa denemenizi tavsiye ederim. Türkçe dil desteği de ekli olmuş olsa idi inanın sanki bu telefona özel yazılmış kendi sistemi gibi olmuş. O derece başarılı bir rom.
    Bilgim var deneyeyim. Yabancı dilim de fena değildir öyle bir süre kullanabilirim. Ama apk şeklinde dil paketi olmadığından eminim diyebilirim.
  • Bu romu çıkaran kişiye mesaj attım. Onun tavsiyesi setting.apk sını bulup oradan bir şekilde adapte edilmesi idi. Aradım onuda bulamadım. Rom portlama ile ilgili tecrübem yok. Anlasam bir şekilde hallederdim herhalde :)
  • Bu romu XDA da yeni denemiş birinin mesajı :)
    quote:

I really love this ROM......great so far......how about Updates? It would be great in german.....but with the App My Language all the Apps are in german!!!
  • frt-_-ctn kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam one plus x almayı düşünüyorum.(aliexpres veya amazon).ama telefonda hakkında bilgim çok kısıtlı. imei atma türkçe desteği vs bilgi verebilirmisiniz size zahmet.
  • İmei değişimi yapan kişiler var sağlıklı çalışması garanti değil telefonun. Telefon bence yapılmış en dengeli telefondur. Tasarım güç ve pil olarak. Kullandığım zaman boyunca hiç sorun yaşamadım.

• İki hatta aynı imei kullanıyor. Pasaport kaydı yaptım. İmei çakma ile hiç uğraşmayın bence. İlerde sıkıntı olabilir. Telefonla gelen yazılımı türkçe zaten. Onun dışında Cm ilede türkçe olabiliyor. Kendim Color OS yüklü kullanıyorum. Birde Tr desteği olsa mükemmel olacaktı. Oneplus One da tr desteği var. Bu telefonada ilerde tr desteği olan Color OS romu rootlar sanırım.

Hocam Morelocale uygulaması iş görmüyor mu ColorOS'ta? Bi deneyin derim.
  • Maalesef olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.